9 parasta hiustuotetta intialaisille hiuksille Tyylit elämässä

Intian naisilla on yleensä hyvät paksut hiukset. Se on Jumalan lahja naiselle, jos hänellä on mustat sileät hiukset. Jotkut naiset uskovat ottavansa täyden hoidon kotona tai salonissa, ja se on oikein. Hiustyypeistä ja vaatimuksista riippuen monet Intian markkinoilla saatavilla olevat tuotteet ja jotkut tärkeät ovat alla.

hiukset products for indian hair

Hiustuotteet Intian hiuksille:

Tässä on luettelo 9 parasta hiustenhoitotuotteita intialaisille hiuksille ovat seuraavat.

1. Henna:

Henna Products For Indian Hair

Monet Intian naiset haluavat värjätä siellä tilapäisesti käyttämällä Hennan luonnollisia lehtiä. Tämä antaa ruskean sävyn valkoisille hiuksille ja ruokkii sitä. Voit käyttää sitä kahdesti kuukaudessa tai kuukausittain henkilökohtaisen tarpeen mukaan. On monia yrityksiä, jotka myyvät hennaa muiden ravitsevien ainesosien kuten shikakain ja amlan kanssa.

2. Hiusten seerumi:

Hiukset Serum Products For Indian Hair

Intian hiukset ovat yleensä haaleat pesun jälkeen ja pitkät hiukset vaativat joidenkin seerumin pehmentämistä. Tämä antaa myös vähän loistoa nauhalle ilman minkäänlaista ylimääräistä työtä. Voidaan soveltaa muutamia tippoja hyviä merkkiseerumia päähän märillä hiuksilla, kuivaa ne normaalisti ja harjaa hallittava karva.

3. Kookosöljy:

kookospähkinä oil Products For Indian Hair

Kyllä, intialaiset naiset rakastavat öljyä hiuksiaan ja voit tehdä sen muutama tunti ennen shampooa laadukasta kookosöljyä. Kookosöljy ravitsee päänahkaa ja mahdollistaa hiusten hyvännäköisen koko päivän. Voit myös lämmittää öljyä ennen käyttöä erityisesti talvikaudella, jota seuraa pään hieronta.

4. Anti-hilse shampoo:

Shampoo Hair Products For Indian Hair

Koska enimmäkseen kostea ilmasto useimmissa Intian osissa, hilse on yleinen ongelma Intian hiukset. anti hilseenpunaista shampoo pitää hiukset putoamiselta ja päänahasta saamasta liian kuivaa.

Katso lisää: Merkkejä terveestä päänahasta

5. Hiusvärinen:

Hiukset Tonic Hair Products For Indian Hair

Monet Intian naiset valittavat äärimmäisistä hiuslaskuista ja heikkolaatuisista hiuksista, ja siksi hiustenpuhdistuskäsittely on välttämätöntä. Voit odottaa paksuja manesioita, jotka ovat pehmeitä ja hallittavissa. Näillä tonikoilla on helppo sovellus, jota voi tehdä kotona ja ei ole rasvainen.

6. Hiustenhoitoaine:

hiukset conditioner Hair Products For Indian Hair

Shampoon lisäksi hiukset on pakattava erityisesti pesun jälkeen, joka saa hiukset kuivaksi. Useimmat merkit ovat alkaneet myydä hoitoaineita erityyppisille hiuksille. Voidaan helposti valita tuote budjetin ja vaatimuksen mukaan. Hoitoaine on sovellettava vain juurille eikä päänahalle.

Katso lisää: Väriainepyyhkeet hiuksille

7. Proteiinipakkaukset:

proteiini Hair Products For Indian Hair

Jotkut Intiassa naiset haluavat hyvää hiusmäärää ja käyttävät proteiinipakkauksia hiusten kasvun vahvistamiseen ja edistämiseen. Nämä pakkaukset on tehty luonnollisista ainesosista. Tämä on helpoin käyttää ja halpaa vaihtoehto hoitaa hiuksesi verrattuna spa-ja keratiini hoidot tarjoavat salongit.

8. Hairspray:

spray Hair Products For Indian Hair

Kosteasta ilmasta ja paljon hikoilusta voi myös päättää käyttää hiuslakkaa minkä tahansa muotoilun jälkeen. Tämä mahdollistaa hiusten pysymisen ja häiriintymisen. Pehmeä suihkutus on tavallisesti hyödyllisempi kuin ne, jotka tekevät hiuksista jäykän. Sitä käytetään juhliin ja häihin.

Katso lisää: Hiustenhoitotuotteet kotona

9. Hiusten väri:

hiukset colors Hair Products For Indian Hair

On yleistä, että naiset haluavat värittää tai korostaa hiuksiaan saada erilainen ja tyylikäs ilme. Riippuen naisen kasvot ja ikä, he päättävät joko maailmanlaajuisesti muuttaa hiusväriä tai korostavat niitä raitoja vaaleita tai punaista sävyä.

Hiukset ja iho vaativat aina erityistä hoitoa, jotta ne näyttäisivät hyvältä ja nuorilta koko elämäsi ajan. Paras tapa on käyttää sopivia merkkituotteita ja laadukkaita tuotteita. Ei ole välttämätöntä, että sinun on käytettävä eksorbitanttisesti pitämään hattusi sileänä ja kiiltävänä.

Leave A Comment

74 − 69 =