9 parasta häämatkaa kohteet Sri Lankassa | Tyylit elämässä

Sri Lankan upea saari, joka on Intian valtameren kirkkaan sinisen veden ympäröimä, on täydellinen kuherruskuukausi yhdyskäytävälle. Tämä aurinko, meri ja hiekka tarjoavat valinnan lähes kaikille. Olipa kristallinkirkas ja hiekkarantoja, villieläimiä, temppeleitä ja arkeologisia raunioita tai loputtomia teevaroja; mikään ei voi olla romanttisempi kuin nauttia ihastuttavasta yöllisyydestä puolison kanssa tässä maassa!

häämatka destinations in sri lanka

Voit myös harrastaa erilaisia ​​aktiviteetteja, jotka vaihtelevat sukelluksesta, vaelluksille tiheissä metsissä ja vierailevien laulakalojen tai elefanttien orpokodin laguunissa. Vaihtoehdot ovat vain loputon! Joten tässä on joitain uskomattomia kuherruskuukaupunkipaikkoja, joista rakastat lintuja tässä taivaassa maan päällä:

Upeimmat Honeymoon kohteet Sri Lankassa:

1. Tangallen ranta - Kaakkoisrannikko:

9 parasta häämatkaa kohteet Sri Lankassa | Tyylit elämässä

Vain Yalan viidakossa, on koskematon Tangalle-ranta, joka on yksi tunnetuimmista Sri Lankan häämatkapaikoista. Turkoosisen veden kuohuviinien reunat ovat täynnä kauniita hotelleja ja villoja, lahtien ja lahtien rinnalla. Valkoiset hiekkarannat ovat hauskaa silmille ja heiluttavat hänet jälleen kerran!

2. Trincomalee Beach-East Coast:

9 parasta häämatkaa kohteet Sri Lankassa | Tyylit elämässä

Jos etsit yksinäistä rannikkoa ja rauhallista merenrantaa, jota vietät kumppanin kanssa, tämä on ihanteellinen paikka joillekin intiimeille hetkinä ja aurinkoa. Tunnetuimpia rantoja ovat Uppuvelin ja Nilavelin rannat.

3. Bentota-länsirannikko:

Häämatka Destinations In Sri Lanka-Bentota- West Coast

Bentota Gangesin pyhän joen ja mahtavan valtameren liitto merkitsevät, tämä upea laguuni on eräs Sri Lankan parhaista paikoista kuherruskuukaudelle, jossa on kämmenten varjostetut rantaviivat. Voit myös hemmotella erilaisia ​​seikkailuratkaisuja tässä rannikkokaupungissa, kuten vesihiihtoa, sukellusta, surffausta jne..

Katso lisää: Häämatka Kohteet Bangladeshissa

4. Jaffna-North West:

Jaffna- North West

Historian ystäville ja akateemisille harrastajille tämä paikka tunnetaan mielenkiintoisesta historiastaan ​​- kuten portugalilaiset ja brittiläiset miehet yhdessä Tamil Liberation -liikkeen kanssa. Älä unohda käydä Jaffna Fort ja Nagadeepa Hindu temppeli, kun olet täällä.

5. Yalan kansallispuisto:

Häämatka Destinations In Sri Lanka-Yala National Park

Luonnon ystäville ja lintujen tarkkailijoille Yala National Park, joka ulottuu yli 97,878 hehtaarin alueelle ja joka sijaitsee Etelä-Sri Lankassa, on ihanteellinen valinta. Tämä semi-arid metsä on kuuluisa leopardikuvista, erilaisista harvinaisista lintulajista ja valikoimasta historiallisia pyhäinjäännöksiä.

6. Negombo:

Negombo

Suosittu Little Rome, Negombo on suosittu Sri Lankan häämatka-kohde. Se on tunnettu monenlaisista meren herkkuistaan, kuten esimerkiksi katkaravut, rapuja, hummereita ja useita arkeologisia jäänteitä Sri Lankan siirtokunnasta.

Katso lisää: Honeymoon paikkoja Etelä-Afrikassa

7. Ella, Bandarawela:

Ella Bandarawela

Ella-vuoren kylä tarjoaa sinulle koskemattomia näkymiä loputtomiin teehuoneisiin, metsänsuojeluihin ja lumoaviin katoksiin. Jotkut upeat näkymät, älä missaa Ella Rock, Ella Gap. Ja Pikku Aatamin Peak

8. Nuwara Eliya:

Häämatka Destinations In Sri Lanka-Nuwara Eliya

Nuwara Eliya tunnetaan myös nimellä "Little England" ja on kuuluisa runsaasta vehreydestään, kaltevista maisemista, taloa punaisista tiilistä ja klubeista, joiden tunnelma on vanha maakohta. On käydä paikat ovat Lover's Leap Fall, Laksapana Falls, Rawana laskee ja rehevän tee istutuksia.

9. Kandy:

Häämatka Destinations In Sri Lanka-kandy

Jos haluat nauttia Sri Lankan kulttuurin ja suuveden herkkujen tunnelmasta, Kandy on paikka. Buddhan hampaiden reliikiksi asuminen, älä unohda Pinnawalan norsun orpokotiä ja Kandyanin tanssia Kandyanin kulttuurikeskuksessa.

Katso lisää: Käyntikohteet Malediivit Honeymoon

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun vierailet tätä eksoottista maata, älä koskaan unohda kokeilla herkullisia herkkuja Symbol, Sweetmeats, Sour ja Fish Curry. Hunajahaukkaille ihanteelliset ajat tämän saaren vierailulle ovat joulukuusta maaliskuuhun, jolloin sää on rauhallinen ja parhaimmillaan. Häämatka Sri Lankaan on kiistaton kauniin valinnan ja et tule koskaan pahoillani siitä, että valitsit tämän kohteen ensisijaiseksi mieltymykseksi!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 23 = 30