9 parasta Biotique Face Wash -tuotteita rasvaiselle, kuivalle ja pimpleiselle iholle Intiassa Tyylit elämässä

Tutustu Sveitsin bioteknologian uuteen aikakauteen, jota käytetään näissä Biotique-tunnetun tuotemerkin tuotteissa. Se tuo meihin perinteisen intialaisen lääketieteen ja uuden teknologian yhdistelmän. Se käynnistää uuden eksklusiivisen BXL-kompleksin, jolla on solukkotietoliikenteen virtalähde ja nuorekas uudelleensuuntautuminen.

Paras Biotique Face Wash tuotteet rasvaiselle, kuivalle ja pimplesille iholle:

Täältä löytyy ainutlaatuinen valikoima parhaita Biotique-kasvopesuja.

1. Biotique Bio Honey Gel -värjättävä kasvovoide:

Biotique Bio Honey Gel Refreshing Foaming Face Wash

Tämä tuore vaahtoava hunajageeli on 100% saippuavapaa kasvopesu. Se muodostaa hunajaa tärkeimpänä ainesosana ja sen mukana; löydämme arjun-puun, euphorbian kasvuston ja luonnonvaraisen kurkuma -kuoren uute. Nämä ainesosat toimivat yhdessä iholla saadakseen tuoretta virheetöntä kasvohoitoa. Se poistaa kokonaan epäpuhtaudet ja tekee ihon huudosta. Tämä Biotique Honey Face Wash on geelimuodossa eikä sisällä haitallisia kemikaaleja. Se kirjaimellisesti toimii salaman ja parantaa ihoa. Tätä Biotique Face Wash -yhdistelmähoitoa käyttävät henkilöt, joilla on sekä kuivat että rasvaiset ihomuodot.

Käyttö: Levitä tarvittava määrä geeliä sormillasi ja aloita hierominen kasvoillesi 2 minuuttia. Kun vaahdot ovat hyvin kehittyneet, huuhtele kasvot huolellisesti lämpimällä vedellä.

Hinta: 150 ml tässä putkessa maksaa 179 INR

2. Biotique Bio Papaya kuorintavoide:

Biotique Bio Papaya Exfoliating Face Wash

Tämä Biotique Papaya Face Wash on erinomainen tapa ihon uudistamiseen, joka tekee ihosta vapaan kaikenlaisen lian ja saastumisen. Myös tämä Biotique Face Wash on normaaleille ihomuotoille. Se koostuu 100% luonnollisista ainesosista, joista tärkein ja elintärkeä on Papaya-uutetta, jota kutsutaan karcica-papaiaksi. Ainesosat yhdessä Neem, kurkuma saksanpähkinät, myös auttaa kuorinta ihon.

Käyttö: Levitä tarvittava määrä kasvoillesi ja hieronta nopeasti 2-3 minuuttia. Huuhtele kasvosi lämpimällä vedellä.

Hinta: 50ml maksaa 60 INR

3. Biotique Bio Valkoinen Advanced Fairness Face Wash:

9 parasta Biotique Face Wash -tuotteita rasvaiselle, kuivalle ja pimpleiselle iholle Intiassa Tyylit elämässä

Tässä Biotique-valkaiseva kasvopyyhe, joka koostuu erilaisista tärkeistä hedelmistä. Tämä kasvopestä sisältää kaikki hedelmien tärkeät ravintoaineet, kuten papaija, mänty-omena, tomaatti ja sitruuna. Kun kuolleet solut poistetaan ja pestään pois, sisäiset hehkuvat ihosolut piilevät.

Käyttö: Ota haluttu määrä geeliä ja levitä vapaasti kasvoillesi. Hieronta varovasti muodostaen suuren ihon. Huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

Hinta: 300ml kustannukset ovat 240 INR

4. Biotique Bio Aamu Nektari Flawless Face Wash:

Biotique Bio Morning Nectar Flawless Face Wash

Koska saastuminen iho näyttää elottomalta tai kutiava tylsää, jos todella haluat näyttää nuoremmalta, niin saat tämän biotique bio aamulla nektaria virheetön kasvot pesu. Tämä sopii myös herkälle iholle, poistaa tylsän, ylimääräisen öljyn ja poistaa meikin ilman ihon kuivumista.

Käyttää: Tämä on unisex-tuote niin hyödyllistä sekä miehille että naisille, käytä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Hinta: Rs. 110 100 ml: lle.

5. Biotique Bio Mänty-omenöljy Balancing Face Wash:

Biotique Bio Pine-apple Oil Balancing Face Wash

Tutustu tähän huomattavaan Biotique Face Washiin rasvaiselle iholle, joka puhdistaa kasvoille erittämän ylimääräisen öljyn vaahdottamalla. Tämä on 100% saippuaa puhdasta puhdistusgeeliä, joka on ensisijaisesti sekoitettu männyn omenan uutteisiin. Tämä antaa tarkan hedelmäpuristimen, joka on välttämätön iholle joka kerta kun pese kasvosi. Se sisältää myös Neem-lehdet, euforia ja neilikka, jotka toimivat anti-akne-agentteina.

Käyttö: Hierotaan tarvittava määrä kasvoillasi 2-3 minuuttia. Huuhtele kasvosi kylmällä vedellä.

Hinta: 120 ml kulut 112 INR

6. Biotique Bio Neem puhdistava kasvopesu:

Biotique Bio Neem Purifying Face Wash

Jos metsästät Biotique Face Wash -puhdistusaineeksi, akne on altis iholle, niin tämä on sopivasti täydellinen. Tämä Biotique Neem -kasvatus sisältää Neem-uutetta, joka on tärkein ainesosa, joka on tehokkain pimples-iholle. Se on antibakteerinen aine, joka kirjaimellisesti puhdistaa ihon akne ja muut bakteeri-infektiot. Se on myös ritha ja kulanjan kasviperäinen formulaatio, joka poistaa ihon epäpuhtaudet varovasti ja tekee siitä puhdasta ja kirkasta.

Käyttö: Meikit pienellä määrällä Neem-puhdistusgeeliä kasvoillasi. Hieronta varovasti jonkin aikaa. Sitten huuhtele se ja kuivaa.

Hinta: 300 ml pakkaus voi maksaa 180 INR.

Katso lisää: Lammet Face Wash For Rasvainen ja Pimples Skin

7. Biotique Bio Whitening ja kirkastava Face Wash:

Biotique Bio White Whitening and Brightening Face Wash

Tämä Biotique Face Wash on ensisijaisesti tarkoitettu kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat ylimääräistä huolenaiheutta kirkkaamman ilmeen saavuttamiseksi. Tätä pidetään myös Biotique kasvot pesu herkälle iholle, joka näyttää erittäin tylsää ja väsynyt. Tässä 100% luonnolliset raaka-aineet auttavat löytämään uuden nuoruuden säteilevän kasvosi kasvoihin. Kun tätä kasvopesua käytetään päivittäisessä rutiinissamme, on varmasti mahdollista, että meillä on oma rakkaansa terveellinen hehkuva kasvohoito.

Käyttö: Ota tarvittava määrä kasvoillesi ja hieronta varovasti 2-3 minuuttia. Huuhtele kasvosi lämpimällä vedellä.

Hinta: 300ml kustannukset ovat 240 INR

8. Biotique Advanced Ayurveda Bio Valkoinen kasvopesu:

Biotique Advanced Ayurveda Bio White Face Wash

Se sisältää ainesosia, kuten chirounji-siemeniä, unikonsiemeniä ja jasmiiniuutteita sen kanssa. Nämä ainesosat voivat yhdessä palauttaa ihon oikeudenmukaisuuden, joka katoaa päivittäisen kulumisen takia. Se poistaa kuolleiden ihosolujen ylemmän kerroksen, joka on vastuussa siitä, että iho näyttää tylsältä. Joten, kun haluat kasvosi, olet kuolleista soluista. Ja uusia nuorentuneita ihosoluja kehittyy kasvoillesi.

Käyttö: Ole pieni määrä tätä puhdistusaineita kasvoillasi. Hieronta varovasti jonkin aikaa. Sitten huuhtele se ja kuivaa.

Hinta: 100 ml pakkaus voi maksaa 100 INR.

Katso lisää: Paras Honey Face Wash tuotteet

9. Biotique Advanced Ayurveda Bio Pine-omena Kasvopesu:

Biotique Advanced Ayurveda Bio Pine-apple Face Wash

Se on ananasöljyä, joka ohjaa vaahtoavaa kasvopestä. Tämä on saippuaa puhdasta puhdistusainetta, joka poistaa kuolleet ihosolut iholta. Se sisältää myös ananasuutteita, Neem- ja neilikkaöljyä. Kun tätä kasvopesua käytetään päivittäisessä rutiinissamme, on varmasti mahdollista, että meillä on oma rakkaansa terveellinen hehkuva kasvohoito.

Käyttö: Hieronta pieni määrä tätä puhdistavaa geeliä kasvoillesi. Sitten huuhtele se pois ja tunne eron.

Hinta: 150 ml: n pakkaus maksaa 179 INR.

Ota tämä arvokas resepti päivittäiseen ihonhoitoon, joka on tärkeää kaikenikäisille. Ne on suunniteltu toimimaan yhdessä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Katso lisää: Vihreä tee kasvot pesut

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 53 = 61