9 parasta Batman-t-paitojen naisten ja miesten t-paitoja Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 parasta Batman-t-paitojen naisten ja miesten t-paitoja Tyylit elämässä

Batman on suosittu kuvitteellinen supersankari, joka esiintyy eri kirjoissa ja romaaneissa. Nykyään on olemassa erilaisia ​​medioita, joissa voimme nähdä Batmanin kaltaiset elokuvat ja romaanit. Mutta nyt Batman painetaan myös t-paitoihin. Kuten muut supersankarihahmot, Batman on myös painettu eri t-paidoissa. On olemassa erilaisia ​​Batman-t-paitoja sekä miehille että naisille. Tätä kutsutaan taiteelliseksi teokseksi, jota tekevät taiteilijat. On olemassa monia alustoja, joista voi ostaa Batman-t-paitoja Intiassa. Batman-t-paidat ovat hyvin suosittuja ja trendikkäitä.

Naisten ja miesten Batman T Shirt mallit:

Tässä on eri mallit, joita voi olla Batman-t-paidoissa,

1. Batman Logo Miesten kudotut Button Down T Shirt:

Lepakkomies Logo Men's Woven Button Down T-Shirt

Se edistää ammattitaitoa tämän bat man version lähestymistapa myös edistää ylivoimaisuutta. Se on lyhythihainen t-paita ja tämä t-paita on täydellinen rento perjantaina ja tämä on virallisesti lisensoitu dc sarjakuvat.

2. Batman Silhouette Miesten t-paita:

Lepakkomies Silhouette Men's T-Shirt

Tämä on taiteellinen lähestymistapa t-paita, joka näyttää Batman seisoo ovelle. Tämä kuva batmanista merkitsee Batmanin tulevan pimeään huoneeseen. Se on valmistettu 100% puuvillasta ja tämä punainen batsman-t-paita on saatavana eri kokoisina.

3. Batman vs. Superman T-paita:

Lepakkomies vs Superman T-Shirt

Tämä batman vs superman-t-paidan tummanharmaa t-paita sisältää Ben Affleckin Batmanin Batmanin v Supermannessa koristetun teräskudotun lepakuvion. Se on valmistettu 100% puuvillasta, ja se on parasta kulumista kissoja faneille. Se on lyhythihainen t-paita, joka on saatavana harmaalla värillä.

4. Nainen Batsman T-paita:

Nainen Batsman T-Shirt

Tämä batsman-t-paita on kaikille niille naisille, jotka ovat batsmanin faneja ja rakastavat pukeutua batsman-logon t-paidasta. Se on sekä klassinen että hoikka naisten koot, joiden avulla voit osoittaa rakkautta Dark Knightille.

5. Batman Sugar-Glitter T-paita:

Lepakkomies Sugar-Glitter T-Shirt

Tällaisia ​​t-paitoja ovat pienet tytöt, jotka pitävät vaaleanpunaisesta väristä ja haluavat käyttää näitä pieniä Batmanin sokerin kimallusta t-paidassa. Se on Bat-tyttölogo edessä ja näyttää todella tyttömäiseltä. Yöpeitteisiin tai arkipäiviin tällainen t-paita sopii aina kaikille tytöille.

6. Batman Symbol pitkähihainen T-paita:

Lepakkomies Symbol Long Sleeve Men's T-Shirt

Tämä batman-merkki t-paita on harmaa ja siinä on kirkas sekä keltainen Batman-symboli. Se on täydellinen hihaton batman-t-paita. Jos olet sarjakuva-rakastaja, niin tämä symboli t-paita on sinun valintasi muiden t-paidojen kokoelmien joukossa.

Katso lisää: Baseball-paitapaidat pojille ja tytöille

7. Batman Caped Lasten t-paita:

Lepakkomies Caped Kid's T-Shirt

Tällä t-paidalla on kaikkialle painettu t-paita, jossa on lyönti-symboli ja panssari. Se on 100% polyesteriä ja on saatavana mustana. Takki kiinnittyy paidan hartioihin koukulla ja silmukkakiinnikkeellä.

8. Batman Bright City Miesten t-paita:

Lepakkomies Bright City Men's T-Shirt

T-paita on valmistettu t-paitashopistä, joka sopii loistavasti tytöille tytöille. Tämä on tähtitaivas t-paita. Voit käyttää tavallista tai rentoa vaatetta, saat tämän t-paidan vaikutuksen pieniin ystäviin.

Katso lisää: Hauska paita 2017

9. Batsman Mid-Night Running T-paita:

Lyöjä Mid-Night Running T-Shirt

T-paidassa on tikkuja, jotka katoavat kattojen päästä tappaakseen pahat ihmiset, joita hän saattaa löytää. Tämä on 100% puuvillaa musta t-paita. Se on erityisesti lapsille. Lapset haluavat kokeilla tällaista muotoilua ja tummia t-paitoja vaikutuksen ystävilleen. Tämä t-paita näyttää hyvältä, jos käytit farkkuja ja lenkkareita.

Nämä paidat tulevat sekä miehille että naisille ja näyttävät rakkautta kuvitteelliseen luonteeseen. Se tulee myös pienille lapsille. Täten olemme nähneet erilaisia ​​t-paitoja eri tilanteissa.

Katso lisää: College T-paidat nuorille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map