9 parasta äitiyspaidat hullulla mallilla Intiassa

Kun kerrot raskaudesta ja miten hoidat itsesi, sinun on vaihdettava vaatekaappi. Lisää mukavia, käytännöllisiä vaatteita, kuten pehmeästä puuvillasta valmistettuja t-paitoja. Nämä voidaan sekoittaa ja sovittaa äitiys shortsit, Bermudas. Voit käyttää niitä oleskeluun, kävelyyn tai kevyeen harjoitteluun. Lisäksi voit käyttää sitä kauppa- tai ostoskaupoissa, käydä epämuodollisissa kokoontumisissa.

Hauska äitiyspaita raskaana oleville äideille:

Tässä on 9 mukavaa ja viileää äitiyspaita, joissa on hauskoja lainauksia ja kuvia.

1. Peeking Baby Äitiys T-paita:

äitiys t shirts

Tämä erityinen äitiys pitkähihainen T-paita on vauva peeping ulos läpi vetoketjulla aukko. Jos huomaat tarkkaan, on olemassa toinenkin se, että ärtyneisyys on äidin vauvakuppi. Tämä malli on erittäin söpö ja T-paita on valmistettu pehmeästä puuvillasta.

2. Baseball Laces Äitiyspaita:

Baseball Laces Maternity Shirt2

Tämä T-paita, jossa vauva kasa muistuttaa baseballia. Jos pidät pelistä ja haluat pelata lapsesi ja erityisesti poikasi baseball-pelaajaksi, niin tämä paita on mitä haluat pukeutua piristämään.

Katso lisää: Äitiysvaatteet

3. Se on tyttö Hearts & Stars Äitiyspaita:

Se's a Girl Hearts & Stars Maternity Shirt

Kun tiedät odottavan tyttären, tämä on paras T-paita, joka kertoo ystävillesi ja sukulaisille. Käytä vain tätä T-paitaa hameen tai leggingsin tai äitiysvaipan alla. Monissa maissa tytöt ovat yhtä tyytyväisiä kuin pojat, joten lääkärit ilmoittavat myös lapsen sukupuolesta. Vanhemmat ovat hyvin valmistautuneita, kun heidän lapsensa on syntynyt vaaleanpunaisella tytöillä ja sinisellä pojilla.

4. Hands off The Bump vaaleanpunaiset käsin tulostaa äitiyspaita:

kädet off The Bump Pink Hand Prints Maternity Shirt4

Uutuutta äitiys T-paita voi olla naiset odottavat tyttöä tai poikaa. T-paita vain mainitsee kädet kolhuilta. Sinä suojelet lapsesi, joten haluat käyttää tätä T-paitaa. Tämä tuote on saatavana useita kokoja ja se on valmistettu pehmeästä tee-materiaalista.

Katso lisää: Raskaus Käytä äitiysvaatteita

5. Hauska Äitiys Musta T-paita:

Hauska Maternity Black T shirt5

Tämä musta äitiys Halloween T paita on mielenkiintoinen ja hienostunut. Ristokehän ja punaisen sydämen välissä on yhteenliitetty maalaus ja selkäytimen alaosassa on vauvan luuranko, jossa on pää, sormet, jalat ja varpaat. Siellä on myös ehdotus vauvan sydämestä. Tämä paita on kyse siitä, miten lapsi kehittyy äidiltä.

6. Baby Loading T-paita:

Vauva Loading T- shirt

Tässä mielenkiintoisessa t-paidassa on tulostus, joka muistuttaa minkä tahansa ohjelmiston lataamista tai asentamista tietokoneeseen. Tulos ilmoittaa, että vauva latautuu, noin 80% työstä on valmis, joten odota töiden suorittamista.

Katso lisää: Äitiysvaatteet Leggingsit

7. Raskaana Ei rasvaa:

Raskaana Not Fat

Naiset yleensä ovat hyvin tietoisia heidän hahmostaan ​​ja ulkonäöstä. Siksi tämä T-paita on ihanteellinen ilmoittaaksesi maailmalle, että olet raskaana eikä rasvaa. Raskaus on aika, jolloin sinulla on terve vauvan kuoppia.

8. Äitiys mustavalkoinen T-paita:

Äitiys Black and White T shirt

Kirjoituksessa sanotaan, että tämä tyttö tulee olemaan muumio vahvistaa, että T-paita on tehty vain naiselle, joka odottaa. Nämä kuukaudet ovat parempia kuukausia kaikille naisille, koska hän on aina erityinen, kun hän kuljettaa lapsensa.

Katso lisää: Äitiysvaatteet shortsit

9. Peek a Boo - vaaleanpunainen tai sininen:

Kurkistaa a Boo – Pink or Blue

Tämäntyyppiset äitiyspaidat on tarkoitettu kaikille raskaana oleville naisille, eikä hänelle ole kerrottu lapsen sukupuolesta tai naisesta, joka ei halua paljastaa lapsen sukupuolta. Vauva voi olla joko poika tai tyttö.

Lapsen kuljettamiskuukaudet voivat olla pitkiä ja vetävät kymmentä kuukautta. Nämä äitiyspaidat painetaan hyvin piristämään sinua. Myös ihmiset, jotka kohtaavat sinut, ystävät ja sukulaiset, jotka näkevät sinut näissä hilpeissä tulosteissa, nauravat.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Leave A Comment

4 + 1 =