9 Paras Vaseliin Lip Balms Intiassa Hinnat Tyylit elämässä

Talvi tulee! Onko aika käyttää Vaselin huulirasvaa? Ihon päällys huulet ovat paras kehon kehomme plus siten vaativat suurta huolta päivittäin ihon huolta. Jos iho muuttuu liian kuivaksi ja paisunut, se voi erota sinua levottomasta levottomuudesta ja lisäksi voi irrottaa menetelmän, joka voi johtaa verenvuotoon. Vaseliini-petroleum hyytelö on huolehtinut huulista yli sukupolven. Täällä listattiin parhaat vaseliinipuserot, jotka ovat saatavilla Intiassa niiden hinnoilla. Nyt päivät useimmat ihmiset ostavat suurimman osan kauneuden asioista verkossa Intiassa. Voit myös bye näitä vaseliinia huulirasvoja verkossa myös.

Paras Vaseliini Huulirasvi Tuotteet Intiassa Hinnat:

1. Vaseliini Lip Therapy Kuivien huulten parantava paraneminen:

Huuli Therapy Advanced

Tämän tuotteen tärkein tavoite on puolustaa halkeamia. Tämä on korkeampi koostumus, mikä helpottaa vaikeimpia huuletilanteita tehokkaasti. Tämä huulirasva on pitkäikäinen vaikutus kosteaan osastoon ylläpitämään huulet terveellisiä ja joustavampia kovimmassa ilmastollisessa tilanteessa.

Hinta: 10 g INR 70: lle

Katso lisää: Lip Balm Sebamed

2. Vaseliini Petroleum Jelly Aloe Vera Lipterapia:

aaloe Vera Lip Therapy

Tämä vaihtoehtoinen huulihoitoväli on ylimääräinen rauhoittava aloe vera -uutteiden aivohalvauksen ansiosta, joka nostaa öljyhyytelöä ylimääräiseen voimakkaaseen vastaukseen kuiville ja kosteudelle köyhtyneille huulille. Pro-vitamiinit A sekä E varmistavat suojan vapailta radikaaleilta ja kurkku lisää hydraattia.

Hinta: 20 g INR 160: lle

3. Vaseliinin huulihoito Rosy Glow Mansikka Frost:

Huuli Care Rosy Glow- Strawberry Frost

Tämä on hyvin hinnoiteltua vaseliinia huulirasva, joka on hyvin sävytetty huulet, joka on voimakkaasti kiinnitetty voita, joka on valmistettu kaakaonista ja kivennäisöljyistä. Mansikan karkkia maku tuoreus tuntuu huulille voi antaa huulirasvan ruusuinen hehku mansikka huurre. Mansikan väri näyttää hyvältä väriä vähemmän huulilla, joka voi piilottaa huulten ryppyjä.

Hinta: 9 g INR 60: lle

4. Vaseliini Lip Therapy Cherry Balm:

Huuli Therapy Cherry

Tämä tuote on palvellut miljoonia huulet suurimmalla tyydytyksellä kosteuden ja ravinnon kannalta. Se on olennainen vanhanaikainen petroleum hyytelö, jonka vihje on herkullinen kirsikka maku, joka jättää huulet karkkia puhdasta tunnetta. Se kestää tunteja plus on ihanteellinen koko yön sovellus myös.

Hinta: 10 g INR 150: lle

Katso lisää: Pinkki Lip Balms

5. Vaseliinin huulihoito Terve Valkoinen:

Huuli Care Healthy White

Tunnettu, koska se on ympärivuorokautinen kosteuttava ominaisuus, on lisäksi auringon UV-säteiltä pimeä ihon suojaus, vaikka se ei sisällä SPF: ää. Huulirasva pysyy ilman uudelleenkäyttöä, joka on yhtä suuri kuin 4 tuntia plus on hyötyä kuiville ja halkeileville huulille; erittäin tasku hyväntahtoisia kuluja huulihoitoon.

Hinta: 10 g INR 60: lle

6. Vaseliinin huulihoito Total Moisture Balm:

Huuli Care Total Moisture

Koska nimi ehdottaa tätä huulirasva on kosteuttava. Se varmistaa, että kostutetaan huulet parhaalla mahdollisella ajanjaksolla, kun tarvitset uudelleenkäyttöä. Se on hieman silkkinen, joten se myös nostaa tekstuurin ja huulien luonnollisen värin. Kustannukset tekevät siitä erittäin kätevän repäisyn huulten pelastuskoneen.

Hinta: 10 g INR 35: lle

7. Vaseliinin alkuperäinen huulihoito:

Alkuperäinen Lip Therapy

Tämä on epäterveellisesti perustavanlaatuinen huulihoito vaseliinista ja mahdollisesti yleisimmin käytetty variantti. Se on hyödyllinen roiskeille huulille ja sen tuloksena on aika. Se on pohjimmiltaan puhdasta petroleum hyytelöä, jota tyypillisesti kutsumme vaseliiniksi. Aiemmin se on lähes kaikki luotettava vastaus hiipattuihin ja kuiviin huulet.

Hinta: 7 g INR 109: lle

Katso lisää: Oriflame Beauty Lip Balm

8. Vaseline Rosy Lip Therapy vaaleanpunaisille huulille:

Ruusuinen Lip Therapy

Tämä balsami kosteuttaa huulet täydellisen päivän altistumisen vaalean punertava sävy. Se on jopa plus tarttumaton erittäin hyvän lisäksi houkutteleva haju. On niin paljon, että monet käyttäjät laskuttavat sen tavallisille merkkituotteilleen, jotka ovat paljon kalliimpia. Se on vaalea ruusuinen sävy yhdessä on rikastuttaa Almond Oil. Jos haluat hydratoidut ruusut huulet sen jälkeen, kun tämä on turvallisin veto.

Hinta: 7 g INR 109: lle

9. Vaseliinin huulihoito kaakaovoi (109: 109):

Huuli Therapy Cocoa Butter

Tämä huulirasva on voin yhdistelmä, joka on valmistettu Shea-siemenistä ja kaakao-siemenistä, joka on hyödyllinen huulien kosteuden ja E-vitamiinin lukitsemiseksi. Tämä kosteuttava balsami sisältää pehmennysominaisuuksia, lisäksi se auttaa ylläpitämään vapaita radikaaleja lahti. Se haju maukas lisäksi vaatii vähän kitkaa saada oikea kattavuus, koska se ei ole erittäin kiiltävä. Se toimii myös huulet herkkä iho, joka on horisontaalinen allergioita.

Hinta: 7 g INR 109: lle

Leave A Comment

− 4 = 2