9 Paras UV Mustavalko Tattoo Ideat ja mallit. Tyylit elämässä

Koska tatuoinnin tarve kasvaa, monet tutkimukset ja tekijät ovat keksineet uuden tekniikan suunnitella tatuointi, joka näkyy vain ultraviolettivalossa. Tässä tekniikassa tavallisessa tai normaalissa päivänvalossa tatuointi on lähes näkymätöntä tai jotkut arvet näkyvät, mutta heti kun musta valo on valaistu, tatuointi alkaa hehkua ja näyttää kirkkaalta ja houkuttelevan silmiin. Nämä UV-tatuoinnit tai mustavalkoiset tatuoinnit puristavat taskuasi ylemmän puolen sijasta normaaleja tatuointimalleja UV-musteen ollessa melko kalliita.

Paras UV Mustavalko Tattoo Ideat ja mallit:

Katsotaanpa katsomaan top 9 erilaista UV-valotatua.

1. Upeat UV-Light Tattoo mallit:

Upea UV Light Tattoo Designs

Tämä on yksi viileä UV-tatuointimuste jokaiselle naiselle, joka haluaa niiden jalkojen sytyttämisen kuin heidän kauneutensa ja kipinä sen kanssa. Täällä nainen on suunnitellut kukkivat kukat jaloillaan ja kuva hehkuu tai näkyy vain UV: ssä tai musta valo putoaa siihen.

2. Spider Web UV Light Tattoo mallit:

Hämähäkki Web UV Light Tattoo Designs

Tässä käyttäjä on suunnitellut hämähäkki ranteessa, joka muistuttaa, että hän on joutunut loukkuun tai sekaantunut elämään, tätä tatuointia painetaan UV-valossa, joten se näkyy vain UV-säteilyllä. Tämän UV-musteen tatuoinnin taustalla oleva sanoma välitetään vain silloin, kun mustat valot putoavat siihen muutoin olisi piilotettu muilta.

3. Amazing UV Tattoo mallit:

Hämmästyttävä UV Light Tattoo Designs

Suunnittelu tatuoinnit voivat olla erinomainen tapa ilmaista rakkautesi ja se jopa kuvastaa, että ideasi ja ajatuksesi ovat samat. Tässä pari on suunnitellut pieniä sensational avaimia keski sormi UV musteella kuvata heidän intensiivistä rakkautta toisiaan.

4. Scripted UV Light Tattoo mallit:

käsikirjoittivat UV Light Tattoo Designs

On olemassa monia tatuointielementtejä, joita ihmiset haluavat suunnitella, mutta eivät halua sen näkyvän, joten on hienoa suunnitella tatuointi UV-musteella, jotta se hehkuu vain rakkaittensa edessä. Tässä käyttäjä on hahmottanut hämmästyttävän sanan, joka osoittaa, että ihmiset pitävät onnellisia ja levittävät onnellisuutta kaikkialla, missä he menevät.

5. Houkuttelevat UV Light Tattoo mallit:

Viehättävä UV Light Tattoo Designs

Tämä on ihanteellinen tatuointi UV-mustesuunnittelu ihmisille, jotka ovat ihastaneet yöelämää ja rakastavat juhlia ja yökerhoja. Tässä käyttäjä on kuvannut kuohuviiniä ja kauniita kukkia hihoissa UV-musteella ja se hehkuu kun hän tansselee lattiaan lisäämällä ylimääräisen ulkoasun sen persoonalle.

6. Valkoisen musteen UV-valon tatuoinnit:

Valkoinen Ink UV Light Tattoo Designs

Tämä on hämmästyttävä valkoinen UV-tatuointisuunnitelma, joka on pienen musiikillisen muistiinpanon, joka on kiinnitetty käyttäjän viittaan, joka kuvaa hänen rakkautta ja intohimoa musiikille. Tässä tatuoijan rakastaja on hahmottanut muotoilun valkoisella musteella, joten se näyttää uskomattoman hienovaraiselta ja ainutlaatuiselta UV-säteilyn alla.

Katso lisää: Parhaat mustat tatuoinnit

7. Fantastic UV Light Tattoo mallit:

Fantastinen UV Light Tattoo Designs

Tämä on paras UV-tatuointimustesuunnitelma naisille, jotka haluat lisätä viehättävämpiä hahmojaan tatuoimalla eri kokoisia tähtiä vatsaan ja kehon sivuihin. Tämä on täydellinen tatuointi UV-muotoilu ilta- tai myöhäisillan juhliin, kun se loistaa, se antaa sinulle hämmästyttävän ulkonäön.

8. Lovely UV Reactive Tattoo Design:

Ihana UV Tattoo Design

Tämä tatuointi on suunniteltu UV-reaktiivisella musteella, joten kuva näkyy vain UV-valossa ja on turvallista käyttää. Tässä tatuoijan rakastaja on muotoiltu pieni hauska olento käsillä lisäämällä tyylin lausunto sen ulkonäköön.

Katso lisää: Tatuoinnit

9. Vaikuttavat UV-valot tatuoinnit:

Vaikuttava UV Light Tattoo Designs

Tämä on ylimääräinen tatuointisuunnitelma, jossa on UV-muste, jossa kyyhkönen kantaa sydänriipus suussaan, koska se haluaa välittää, että hän on rakastunut. Kun UV-säteet kuuluvat suunnitteluun, se näyttää awesome ja loistava.

Voit kuvata minkäänlaista muotoilua tällä tekniikalla, joka houkuttelee sinua eniten ja jopa antaa viehättävän ja laajemman ulkonäön. Mutta tatuoinnin painamisen lisäksi sinun on lisättävä varovaisuutta, sillä tatuointi ei saa altistua UV-säteille lähes 2-3 kuukauden kuluttua lävistyksestä, sillä säteet voivat vahingoittaa mustetta ja se saattaa sytyttää tai sytyttää UV-valoa. Joten sinun on erityisen varovainen, kun tatuoidaan tätä mallia.

Katso lisää: Salama Tatuoinnit miehille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 88 = 96