9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

Idlisistä ja parottasista idiyappam ja curry dosa, Chennain kadut ovat roikkuvia tiloilla, jotka palvelevat kaikkien makua. Chennaiissa on monenlaisia ​​katuelintarvikkeita, joista satoja myyjiä myyvät paikallisia herkkuja. Se on villitys nuoren väkijoukon, halpa ja kätevä ihmisille liikkeellä ja tietysti maukkaita kuin koskaan. Katsotaanpa joitain Chennain tunnetuimmista katutaidereista.

1. Idli Sambhar:

Nämä riisikakut valmistetaan fermentoidusta mustasta linssistä ja riisistä, jotka ovat suosittu katuelima Chennain kaduilla. Se on perinteinen aamiainen ja maukkaita välipaloja kaduilla, kun se tarjoillaan yhdistelmä nariyal tai kookos chutney ja sambhar.

katu foods in chennai

2. Parottas:

Yksi Chennain huulipunaisista maitotuotteista on Parottas, joka löytyy mistä tahansa tienvarsien ruokakaupasta. Tunnetuin kaikista on Kothu Parotta kirjaimellisesti merkityt jauhemaiset parotta. Parotta on tehty munasta ja lihasta sekä annosta maustettua kastiketta, jota kutsutaan nimellä salna ja jota tarjoillaan yleensä sipuliraidalla. Muut parottat, jotka tekevät yhtä ilahduttavan välipalaa ovat Chilli ja Egg Parottas.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

Katso lisää: Street Ruoka Hyderabadissa

3. Idiyappam:

Toinen välipala, jota voit napata pois Chennain kaduilta, on suukappaleet Idiyappam. Tunnetaan myös merkkijonoista, se on valmistettu riisinjauhosta, joka on painettu nuudeleihin ja höyrytetty. Se sopii hyvin maustettuihin curryihin tai kookospähkinöihin. Voit tarttua tähän harjoitteluun töissäsi tai matkalla kotiin, sillä se on enimmäkseen aamiaisella tai illallisella.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

4. Dosa:

Jos kulje Chennain kaduilla, et voi auttaa, mutta ottaa dosa-pureskelu. Nämä herkulliset kreppimaiset pannukakut ovat ylivoimaisesti tunnetuimpia kaikista katuelementeistä, jotka löytyvät Chennain. Jokainen tiellä pysähtyy tarjoamaan sinulle annoksia eri vaihteluissa tavallisista annoksista masala dosas rava dosa ja jopa sipuli annoksia. Ne ovat nopea ateria ja paljon rakastettuja kaduilla.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

5. Chennain Pani Puri:

Jos luulit löytäneesi puchkasta Kolkataan tai pani puriin Pohjois-Intiassa, ajattele uudelleen. Chennai ruokkii jotkut yhtä tyylikkäät pani puris. Vaikka jotkut ovat värillisiä eteläisen Intian maku, toiset ovat tyypillisiä pohjoisen Intian maku. Paikkoja, kuten Gangotree ja 58, Nungambakkam High Road ovat paikkoja, jotka ovat tunnettuja pani purikseistä, joiden uskotaan olevan pois tästä maailmasta.

Chennais Pani Puri

Katso lisää: Keralan Street Foods

6. Uttapam:

Toinen tavallinen ruokalaji löytyy monista ruoka-asemista, jotka ovat Chennain-juhlaa Uttapam. Tämä paksu pannukakku päällä tomaatit, sipulit, chillies ja capsicum näyttää ja sitä kutsutaan myös intialainen pizza. Vaikka yhteinen aamiainen ruokalaji, voit löytää monia ihmisiä snacking tämän iltaisin samoin.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

7. Vada:

Ruusuiset vadas, joka on valmistettu dalista, linsseistä ja grammauhoista, on erittäin suosittu kaikissa Chennaiissa. All day snack, voit tuck niitä mihin tahansa tienvarsitasku tai rautatieasema. Yleisin tyyppi on donitsi muotoinen vada. Ne maistuvat parhaiten, kun tuoreita paistetaan rapeille ja yleensä tarjoillaan erilaisilla sipuleista, jotka vaihtelevat sambarista chutney-juustoon.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

8. Chaats:

Chennain kadut eivät ole ilman heidän osuutensa suussa kasteluun. Lukuisia pysäkeitä tiellä ja useat heistä rannalla tarjoavat erilaisia ​​kouruja. Voit saada bhel puri, daabeli, samosa chaats, aloo tikis ja jopa pav bhaji kaikki kohtuullisin hinnoin.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

9. Atho:

Jos etsit taukoa Etelä-Intian ruoasta Chennaiissa, sinun pitäisi todennäköisesti kokeilla Athoa. Perinteinen burmalainen ruokalaji on löytänyt tiensä kaduille, joissa on laumoja ihmisiä, jotka haluavat nauttia mausta. Valmistettu keitetystä nuudelista ja sekoitettu mausteisiin ja vihanneksiin kuten sipuliin ja kaaliin, se on erityisesti valmistettu intialaisen makunsa puolesta ja on loistava iltapala.

9 paras Street Foods Chennaiissa Tyylit elämässä

Leave A Comment

56 − 52 =