9 Paras Pantene Ilmastointilaitteet Intiassa Hinnat Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Paras Pantene Ilmastointilaitteet Intiassa Hinnat Tyylit elämässä

Etsitkö Pantene-hoitoa? Jotta saat plus ylläpitää upeita tresses, yksi haluaa noudattaa oikeaa hiustenhoitotapaa. Hiusten shampoo auttaa estämään lian, rasvan ja liiallisen öljyn päänahastasi. Hiukset tarvitsevat kuitenkin lisää ravintoa kosteuspitoisuuden täyttämiseen, tasoittamiseen ja vähentämiseen. To days artikkeli selittää sinulle, miten pantene hoitoaine toimii ja laatii 9 paras pantene hoitoaineet, jotka ovat saatavilla Intiassa sekä niiden hinnat.

Paras Pantene hoitoaine Intiassa Hinnat:

1. Pantene Pro-V hilseenpitävä hoitoaine:

Pantene Conditioners

Sinun täytyy kokeilla Pantenen hilseenestoainetta, joka taistelee hiutaleita, polttaa ja ärsyttää tehokkaasti. Monien aktiivisten elementtien, kuten sinkkipyritionin, avulla vältetään myös hiutaleiden esiintyminen ja muut haitat, kuten reaktio ja kuiva hiuspohja, jotka liittyvät hilseen. Normaali käyttö vähentää hilseilen ulkonäköä onnistuneesti. Tämä pantene shampoo plus hoitoaine yhdessä on yksi paras hilseilevä hoito voit löytää.

Hinta 180 ml INR 180: lle

2. Pantene Pro-V Curly Hair Series Kuiva ja kosteutettu hoitoaine:

Pro-V Curly Hair Series Dry to Moisturized Conditioner

Se ylläpitää kuivien ja kiemurtelevien hiusten kosteustasapainoa ja lisäksi suojaa lisävaurioilta. Lisäksi se tarjoaa jatkuvaa määrittelyä kiharoihisi ja pienentää hauskaa paremmin. Tämä hoitoaine on lievää värikyllästetyillä hiuksilla.

Hinta: 750 ml INR 2096: lle

Katso lisää: Wella Ilmastointilaitteet

3. Pantene Total Damage Care hoitoaine kuivalle hiukselle:

Pantene Total DamageCare Conditioner

Tämä hoitoaine muodostaa Total Damage Care -tuotteen vaiheen 2 Pantene-tuotteesta, koska näitä tuotteita on tarkoitus käyttää yhdessä. Se huolehtii välttämättömään ravintoon hiusten leikkauskoidoista, täyttää kosteuden kuivumaan ja vahingoittuneisiin hiuksiin, ei paina hiuksia eikä rasvaa, sekä antaa pehmeämmän ja helpommin hallittavan hiuksen. Se on yksi parhaimmista ja tehokkaimmista pantene-hoitoaineesta.

Hinta: 180 ml INR 120: lle

4. Pantene Nature Fusion Fullness & Life hoitoaine:

Pantene Nature Fusion Fullness & Life Conditioner

Samaan lajikkeeseen kuuluvassa shampoolla on tarkoitus käyttää myös rypäleen siemeniä ja avokadoöljyä. Parabeenit eivät maksa mitään, vaan ne hoitavat ja puolustavat väsyneitä hiuksia täydentävyyden, pehmeyden ja loiston kannalta. Tämä valikoima yhdistää luonteen ja tieteen täysin luomaan luontosynteesi hemmotellaan ja hoitamaan hiuksiasi.

Hinta: 170 ml INR 180: lle

5. Pantene Pro-V Sileä ja tyylikäs viimeistelyhoito:

Pro-V Smooth plus Silky Conditioner

Se todistaa taistellakseen kaikkia merkkejä vaurioituneista hiuksista, kuten halkeista päistä, epätasaisuuksista, tylsistyksestä ja kauniista nykäyksistä. Se kattaa kaikki hiusnauhat määrittämällä hiukkasia, jotka muokkaavat puolustavan kerroksen hiuksille, siksi kokoamalla ne sileämpiä ja paremmin. Sen varakas pro-vitamiinikapasiteetti pyrkii kuiva ja loukkaantunut hiukset ruokkia niitä sisältä. Normaalisti yhdessä shampoon kanssa saavutat terveellisemmän, tasapainoisemman ja ravitsevamman hiuksen.

Hinta: 720 ml INR 1100: lle

Katso lisää: Jätä hoitoon koville hiuksille

6. Pantene Pro-V Hair-Fall -valvontalaite:

Pro-V Hair-fall Control Conditioner

Kun hiukset ovat vaurioituneet sisällä ja heikentää juuret, se johtaa äärimmäisten hiusten lasku. Tämän hoitoaineen erinomainen hiustenhoidon menetelmä ravitsee ja vahvistaa hiuksia alkuperästä kärkeen vahvistaakseen sitä ja välttäen sitä ylimääräiseltä rikkoutumiselta johtuen kostean pitoisuuden kuivumisesta hiusten säikeissä.

Hinta: 70 ml INR 165: lle

7. Pantene Repair & Protect hoitoaine:

Pantene Repair & protect conditioner

Pro-V-hoitoaine kaikille hiustyypeille pyrkii ja korjaa vielä huolestuneimmat ja vanhat hiukset. Se kohdistaa ja korjaa loukkaantuneet säikeet - ja huuhtele pois ilman vartaloa terveille, vapaasti virtaaville hiuksille.

Hinta: 800 ml INR 420: lle

8. Pantene Pro-V päivittäistä kosteutta uudistava hoitoaine:

Pantene Pro-V Daily Moisture Renewal Conditioner

Pantene Daily Moisture Renewal Conditioner poistaa 100 tuulenpuhallusvahkaa hiuksille, jotka ovat pehmeitä, silkkisiä ja hallittavissa. Se on erityisesti muotoiltu toimimaan samanlaisena kuin hiustenne luonnollinen lipidikerros auttaa hallitsemaan kosteuden tulvaa. Joten se auttaa estämään proteiini-strippaus, epäonnistunut kupari mineraalien veden, hyödyntää samalla järjestelmä Daily Moisture Renewal Shampoo. Tämä kosteuttava hoitoaine on levällisessä valossa, joka riittää säännölliseen käyttöön, eikä se paina hiuksia alaspäin.

Hinta: 700 ml INR 440: lle

Katso lisää: Paras Garnier-hoitoaine

9. Pantene Advanced Care hoitoaine:

Pantene Advanced Care Conditioner 40oz

Tämä Pantene-hoitoaine B5-vitamiinin kompleksilla alkaa hiusten pinnalla ja parantaa hiusten terveyttä, sisällä ja ulos. Vaikutus on voimakkaampi *, dramaattisempia hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille laskettavista värikyllästetyistä hiuksista, tämä kehittynyt kaava tarjoaa 5 ratkaisua: kosteus, vahvuus vahvuuden lisäksi, pehmeys, kevyt puolustus ja väritelevyys. Se antaa terveellisempiä hiuksia jokaisen pesun verrattaessa ei-hoito shampoo.

Hinta: 1120 ml INR 662: lle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map