9 Paras kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Paras kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle Tyylit elämässä

Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka kärsivät ja ovat alttiita hyvin rasvaiselle iholle. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset ovat rasvainen iho johtuu siitä tosiasiasta, että soihdut, jotka auttavat tuottamaan öljyä, ovat melko suuria ja keskittyvät tiettyyn osaan kasvojen, jolloin osa öljyinen ja melko epämiellyttävä. Jotkut muut alueet, jotka saattavat olla alttiita liialliselle öljylle, ovat kaulan, selän ja rinnan. Geenitekniikalla on tärkeä rooli määritettäessä, kuinka ihoa ihmisen iho muuttuu.

kotitekoinen moisturizers for oily skin

Kuitenkin muut tekijät, kuten stressi, hormonitasot ja muut terveyteen liittyvät seikat, voivat myös aiheuttaa ihosi öljyistä. Koska tiedetään, että emme voi todella muuttaa henkilön geneettistä alttiutta, toisaalta öljyistä ihoa voidaan hallita ja estää.

Kotitekoisia kosteusvoideja rasvaiselle iholle:

Alla on joitain parhaita kotitekoisia kosteusvoideja rasvaiselle iholle.

1. Rose Petal Kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

ruusu- petals - face

Rose petal kosteusvoide on yksi parhaista tavoista päästä eroon öljyinen iho sen öljyisyyttä. Sinun tarvitsee vain tehdä tämä kosteusvoide sisältää kuppi ruusu terälehtiä, joitakin ruusu vesi ja kuppi aloe mehua. Lisää ainekset yhteen ja anna sen laskea huoneenlämpöiseksi ennen jäähdyttämistä jääkaapissa. Käytä, kun jääkaapissa on ollut aikaa jäähtyä. Tämä kosteusvoide auttaa lian ja öljyn poistamiseen. Tämä on paras kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Edut Multani Mitti rasvaiselle iholle

2. Aloe Rose Kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

aaloe Rose

Aloe nouseva kosteusvoide sopii myös rasvaiselle iholle. Kaikki mitä tarvitset tehdä tämä sisältää 1 teelusikallinen carnauba vaha, nousi eteeriset öljyt, jotkut Aloe Vera ja Jojoba öljyä. Nämä ainesosat auttavat kollektiivisesti poistamaan kasvojen likaa sekä vahasta ihoa sen lisäksi, että ne puhdistavat virheet.

3. Oliiviöljy ja maito kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

oliivi- oil

Oliiviöljy ja maidon kosteusvoide on myös erinomainen remedy rasvaiselle iholle. Jotta tämä olisi kotona, tarvitsisit tuoretta maitoa, kalkkia ja muutama rkl oliiviöljyä. Maito auttaa pehmentämään ihoa, kun taas oliiviöljy ja kalkki auttavat tekemään ihon terveeksi ja poistamaan kuolleet solut ja akne.

4. Sooda ja sitruuna Homemade kosteus rasvaiselle iholle:

paistaminen soda and lemon for oily skin

Leivonnan sooda ja sitruunat yhdessä tekevät suuresta korjaustoimenpiteestä öljyisen ihon torjumiseksi. Sekoita ainesosat kulhoon ja lisää vettä, jonka jälkeen sinun on käytettävä ainesosia varovasti kasvoillesi. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista kosteusvoideista rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Kotitekoiset kauneusvinkit rasvaiselle iholle

5. Hunaja ja munat Kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

Hunaja and Eggs for oily skin

Hunaja ja munia sisältävä seos sopii hyvin rasvaiselle iholle, koska hunaja toimii lievänä antiseptisenä aineena ja myös auttaa ihon kuorintaan. Munat auttavat vähentämään aknea ja vähentämään kasvojen huokosten määrää. Tämä on paras kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle.

6. Marigold Petal kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihmiset, joilla on rasvainen iho, voivat myös liottaa kukkakimppujen terälehdet, minkä jälkeen sinun pitää kaataa ne ja levittää siihen glyseriiniä. Tämä toimii voimakkaana ihonvoitona, joka poistaa epäpuhtaudet iholta.

7. Mansikkosekoittimen kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

mansikat mix for oily skin

Voit myös leikata ja murskata muutamia mansikoita ja lisätä siihen tl-hunajaa tislattua juustoa tai kermaa. Varmista, että seos jäähtyy jääkaapissa ennen sen levittämistä iholle. Tämä auttaa ihoa kokeneen kosteuden ja revitaloitumisen.

8. Kerma ja päärynämehu Homemade kosteus rasvaiselle iholle:

Päärynä Juice for oily skin

Päärynämehun käyttö raskaalla kermanvärillä tekee tehokkaasta kotitekoisesta kasvojen kosteusvoidosta rasvaiselle iholle. Säilytä seos jääkaapissa ja käytä sitä päivittäin fantastisiin tuloksiin. Tämä on paras kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle.

9. Applen ja hunajan kotitekoinen kosteusvoide rasvaiselle iholle:

Omena and Honey for oily skin

Squash omena ja lisätä vain pieni teelusikka hunajaa siihen. Levitä se kasvoillesi ja huuhtele sitten kylmällä vedellä. Tämä luonnollinen kosteusvoide on täydellinen rasvaiselle iholle. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista kosteusvoideista rasvaiselle iholle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map