9 Paras kotitekoinen kosteusvoide kuivaan ihoon Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Paras kotitekoinen kosteusvoide kuivaan ihoon Tyylit elämässä

Kuivalla iholla on epämiellyttävää ulkoasua ja ihon tuntemusta iholla, joka näyttää haudutetulta ja epätasaiselta ja äärimmäisissä tapauksissa rikki ja halkeilla.

kotitekoinen moisturizers for dry skin

Kasvojen peseminen useaan kertaan ei auta, koska iho ei pysty säilyttämään kosteutta, ja olosuhteet kuten tuuli, talvikausi, altistuminen auringolle ja ilmastointilaitteet vain pahentavat ongelmaa entisestään. Tämän seurauksena kuiva iho vaatii maksimaalista kosteutusta.

Paras kotitekoinen kosteusvoide kuivalle iholle:

Seuraavassa luetellaan joitain parhaita kotitekoisia kuiva-ihon kosteusaineita, joita käytetään päivittäin, voivat tehdä tylsimmän näköisen ihon elävältä.

1. Shea Voi:

Hän butter

Rasvahappojen runsaasti rasvaton Shea Butter on tehokas kosteuttava kuiva iho, koska se kykenee säilyttämään ihon kosteuden ja elastisuuden. Se imeytyy nopeasti ihoon välittömästi jättäen sen hydratoituneeksi. Shea Butteria käytetään parhaiten sen puhtaimmassa muodossa, vaikka monet Shea-voipohjaiset kosteusvoidut toimivat yhtä hyvin. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista kosteusvoideista kuivalle iholle.

2. Cetaphil:

Cetaphil

Erittäin kuivaa ja herkkää ihoa käyttävä setafylimikrofoni on erinomainen vaihtoehto. Alunperin muotoiltu ekseema-alttiille iholle, dermatologit suosittelevat nykyään voimakkaasti kuiva-ihon kosteusvoidetta. Cetaphilin voiteet ja kosteusemot ovat hajutonta ja kestävät kosteutta.

3. Kaakaovoi:

kaakao Butter

Kuten kaikki tiedämme, kaakaovoin hyödyt ovat kauaskantoisia. Joten jos taistelette kuivalla iholla, kaakaovoi voi olla tärkeä rooli tarjotessaan tarvittavia kosteutuksia ja ravintoa, jota ihosi tarvitsee. E-vitamiinilla rikastunut, se lukittuu kosteudelle ja estää ihon kuivumiselta, jotta ihosi tuntuu niin hyvältä kuin uudelta. Tämä on paras kotitekoinen kosteusvoide kuivalle iholle

4. Herbal kosteusvoide:

kuiva skin - moisturizer

Kasviperäiset kosteusvoidut aineet ovat ihanteellinen valinta kuivalle iholle, joka on herkkä kemiallisille tuotteille. Valmistettu erilaisten yrttien ja eteeristen öljyjen yhdistelmästä paitsi kosteuttavat myös rauhoittavat ihoa kutinaa ja ihottumaa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteet kuivalle iholle

5. manteliöljy:

Manteli oil

Manteliöljyn käyttö ihonhoitoon on peräisin vuosisatoja jopa egyptiläisten aikaan. Makea manteliöljy, jolla on monia terapeuttisia ja voiteluominaisuuksia, käytetään pääasiassa kuivaan ihonhoitoon. Kevyt ja nopea imukykyinen, se tarjoaa oikean määrän kosteutta ja tekee ihosta tasaisemman jokaisen päivän.

6. Oliiviöljy:

Oliivi Oil

Oliiviöljy on ylivoimaisesti paras luonnollinen kosteusvoide kuivalle iholle. Se on kevyt iholla ja jopa auttaa pehmentämään hienoja viivoja ja ryppyjä. Öljyn hieronta osaksi kehoa auttaa parantamaan ihon joustavuutta ja estää venytysmerkkien muodostumista ja mitä enemmän, kehossa on jäljellä luminesenssi hehku. Jätä se yön yli ja tunne eron aamulla.

7. SPF kosteusvoide:

SPF Moisturizers

Kuiva iho on alttiimpia auringon vaurioille, joten on aina suositeltavaa käyttää kosteusvoidetta SPF-sisältöä. Aurinkosuojatuotteilla on kaksinkertainen etu säilyttää ihon vesipitoisuus sekä suojata se auringon UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

8. Hunaja kuivalle iholle:

Hunaja

Haluatko nähdä tylsän ja haudutetun ihon elämään, kokeile hydratoida ihoa hunajaa. Sen kosteuden säilytyskyky ja anti-ärsyttävät ominaisuudet tekevät siitä hyvän kuoren ihon luonnolliset kosteusvoiteet. Parhaat tulokset lisää orgaanista hunajaa puhtaalle kuivalle kasvolle ja anna sen istua 10 minuutin ajan. Huuhtele se lämpimällä vedellä ja anna sen rauhoittavan ja parantavaa vaikutusta.

Katso lisää: Multani Mitti kuivalle iholle

9. E-vitamiinilannoitteet:

Vitamiini E acne

E-vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä kuivalle iholle. Käyttämällä E-vitamiinia öljynä kosteusvoimana auttaa voimakkaasti torjumaan kuivaa ihoa ja ehkäisee sitä eräistä kemikaalipohjaisten voiteiden voimakkaista vaikutuksista. Sitä käytetään parhaiten ennen nukkumaanmenoa yön kerman sijaan. Se toimii estämään vapaiden radikaalien pääsyn kehoon, mikä hidastaa ikääntymisprosessia, joka tapahtuu paljon nopeammin kuivalla iholla kuin kaikilla muilla ihomuodoilla. E-vitamiinien säännöllinen käyttö voi tuoda nuoruuden kuivaan ihoon.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map