9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Joulu on tilaisuus, jota koko maailma viettää. Kukaan ei ajattele, mihin uskontoon he kuuluvat, he vain haluavat liittyä jouluvalmisteisiin, koristeluihin, kakkuihin, ruusukeisiin jne. Intian ollessa kosmopoliittinen maa, ei edes ole onnistuttu tuomaan rangolin kansanmusiikkia tässä lupaava tilaisuus.

Fabulous Christmas Rangoli mallit kuvista:

Seuraavat ovat suosituimpia joulun rangoli -malleja, joissa on valokuvia.

 1. Joulu Santa Rangoli Suunnittelu:

joulu rangoli

Yllä olevassa kuvassa näemme, että koulujen koko halli on toiminut joulupuiden rangoliin. Puu on tehty hienosti lehtien tasaisilla jakautumilla ja pienellä lumella sivuilla, jotta se näyttää todellisemmalta. Puu on piirretty valtava muotokuva Joulupukista ja puu merkitsee Merry X-Masia loppuun asti.

2. joulukuusi Rangoli:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Tämä rangoli kattaa varsin hyvän alueen, ja näyttää siltä, ​​että se on tehty paljon vaivaa. Neljä suuntausta on neljä, jotka on lisätty valkoisiin ja ruskeisiin tikkuihin. Nämä sauvat johtavat sitten kelloihin, jotka on värjätty kahtena keltaisena sävyinä, ja ne ovat joulukuusen aikana löydettyjen holly-puiden välissä. Puut on koristeltu tähdillä ja kelloilla roikkuu. Rangolissa on pieniä asioita, jotka liittyvät jouluun. Rinkatut soikeat, kelloja, kynttilöitä, kakkuja ja tärkeintä ristiä keskellä tekee rangolista niin kaunista.

 Katso lisää: Itsenäisyyspäivän Rangoli-mallit

3. Yksinkertainen joulu Rangoli Design:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Tämä on yksinkertainen suunnittelu jalkapohjalla tehtyjen joulukuusien kanssa rangolin väreillä. Tässä on neljä joulukuusia maalattu neljään suuntaan, ja ne ovat näkyvimpiä muotoiluja. Tässä rangolissa käytetyt värit ovat keltaisia ​​ja vihreitä punaisen yhdistelmän kanssa. Tämä joulun rangoli muotoilu on vihreät puut ja keltaiset kellot.

4. Joulupukki ja joulukuusi:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Näemme herkullisen sunnuntain, joka on piirretty tähtien, kakun, lahjan ja joulukuusi mukaan. Maalaajilla oli täydellinen käsitys joulusta ja he tiesivät kaiken, joka liittyy jouluun, olisi lisättävä siihen. Hahmotelma on tehty valkoisilla rangolilla tai liidulla ja värit on asetettu vastaavasti sisäpuolelle.

Katso lisää: Rangoli suunnittelee vettä

5. Big Santa Rangoli Design:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Tätä kuvaa on napsautettu henkilöstä, joka jatkoi taiteessaan tehdä Santa Clausin rangoli. Kun Santa on pukeutunut, voimme huomata, että rangolit kattavat varsin valtavan alueen ja tarvitsevat paljon työtä. Joulupukilla on kädet peukalotettu, luultavasti pussin täynnä lahjoja annetaan takana pian.

6. Muotokuva Joulupukista Kolam Rangoli:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Tämä on toinen muotokuva Joulupukista, joka on valmistettu jalkakäytävällä rangolien väreillä. Näkymä on tehty valkoiseksi ja täynnä punaisia ​​ja valkoisia värejä uudelleen. Joulupukki heittää kätensä, joka tuntuu siltä, ​​että hän toivottaa ihmisiä tervetulleeksi jonnekin tai luultavasti osoittamaan lahjoja, jotka hänellä on kaikille. Tämä on yksi Joulupukin joulupohjamallien parhaimmista.

7. Church Bell Rangoli jouluksi:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Neljä sävää kelloa on piirretty neljään suuntaan, lisätty kynttilöillä niiden vieressä. Keskellä on neljä diya "pradeeps", kuten tavallinen rangolis on. Se on pieni joulun rangoli, mutta se on tehty varsin siististi ja näyttää iloiselta houkuttelevalta.

Katso lisää: Sanskar Bharti Rangoli Suunnittele Kuvat

8. Kasvot joulupukilta Näyttää joulun Rangoli-kuvion:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Joulupukin kasvot, jotka näyttävät siltä, ​​että hän on aika innoissaan ja haluaa hyvää joulua. Malleja ei ole tehty ammattimaisesti, vaan niihin liittyvät tunteet ovat arvokkaampia. Tässä tässä kuvassa Santa punaisella värillä ja joulukuusilla tummansininen väri.

9. Jouluavut Rangoli Kolam:

9 Paras joulu Rangoli mallit kuvina

Voimme nähdä, että rangolis on tehty tien päällä. Sillä on Santa kuin vetovoima ja koristeltu eri malleilla ja väreillä kolam rangoli tyyliin. Punainen ja vihreä ja tärkeimmät joulun värit, jotka ovat läsnä täällä, ja lisätään myös sinisellä ja keltaisella. Mallit on tehty valkoisella ja "Wish You Happy Christmas" on kirjoitettu juuri siellä, missä rangolit päättyvät.

Leave A Comment

82 − 75 =