9 Paras Jennifer Aniston ilman meikkiä Tyylit elämässä

Jennifer on suosittu näyttelijä, malli ja menestyvä yritys nainen, joka sai maailmanlaajuisen tunnustuksen, kun hän soitti Rachel Greenin kuuluisaa roolia Friends-nimisessä TV-sarjassa. Jokainen haluaa olla kuin Jennifer Aniston. Hänen vertaansa vailla oleva kauneus on inspiraationa, että monet naiset pysyvät kunnossa ja kauniina.

Epäilemättä hän on yksi Hollywoodin kauneimmista näyttelijöistä. Jennifer Aniston on kuvake, brändi. Jennifer Anistonin ollessa Jennifer Aniston hänen on oltava parhaassa kunnossa aina kun hän astuu studioon. Jotkut saattavat ajatella, että Jennifer on meikki koko vuoden. Mutta jos tarkastelet tarkkaan, hän harvoin käyttää meikkiä.

1. niin tuore ja niin puhdas:

Jennifer Aniston without makeup 1

Yllä olevassa kuvassa Jennifer ei ymmärsin mitään meikkiä eikä ollut ujo ajaa hymyilemään kameraan. Hänen taivaallisen luonnon kauneutensa on niin hämmästyttävää, että hän ei tarvitse pukeutua piiloutumaan ryppyihin tai ikärakoihin, koska hänellä ei ole mitään niistä. Hän pitää itsensä sopivaksi ja yksinkertaiseksi.

2. Ei meikkiä. Todella?

Jennifer Aniston without makeup 2

Tämä on melko vanha kuva Jennifer Anistonista, jossa hän näyttää niin kauniilta ilman meikkiä. Tämä kuva otettiin sarjasta, jossa hän ampui ystäville. Hänen luonnollisen hiusväriensä ja henkeäsalpaavien silmänsä pitävät hänet valmiina varastamaan näyttelyn.

3. Ole itsesi:

Jennifer Aniston without makeup 3

Ihmiset, jotka ovat lähellä Jenniferä, vaativat aina sitä, kuinka hauskaa tämä nainen on. Hänen leikkisä luonto ja selkeä sydän tekevät elämänsä niin yksinkertaiseksi. Sama koskee hänen kauneuttaan. Täällä Jennifer harrastaa hienoa hattua ja hänen hiukset ovat löysät. Hänen ihonväri ja vaaleat hiukset tekevät hänestä vieläkin houkuttelevammaksi.

4. Vertaa:

Jennifer Aniston without makeup 4

Vasemmalla on kuva Jennifer Anistonista ilman meikkiä ja oikealla on kuva hänen kanssaan meikkiä. Katsokaa häntä. Hän tuskin tarvitsee mitään meikkiä. Hän voi vain heittää harmaan päällensä, muotoilla hiuksiaan hiukan ja olla kaunein nainen koskaan.

5. Tunne Breeze:

Jennifer Aniston without makeup 5

Tämä kuva Jennifer Anistonia napsautettiin, kun hän oli asetettu ammunta elokuvan. Hänen vaaleat hiukset kulkivat käsi kädessä trendikäs takki ja saappaat. Hän näytti poikkeuksellisen kauniilta siinä tuulessa.

Katso lisää:  Kendall Jenner ilman meikkiä

6. Break The Rules:

Jennifer Aniston without makeup 6

Kuka sanoo, ettet voi urheilla paljaat kasvosi. Sinun ei tarvitse meikkiä näyttää kauniilta. Katso Jennifer. Vaikka hän näyttää väsyneeltä, mutta hänen kasvonsa näyttävät latautuvalta. Hänen ihonsa eivät ole tylsää, kun kovaa päivää ampuu ja hän silti loistaa kuin tähti.

7. Onko tämä totta?

Jennifer Aniston without makeup 7

Tämä on Jennifer Anistonin kuva elokuvakakun no-makeup-kohtauksessa. Tässä Jennifer näyttää erilaiselta hänen ikänsä vuoksi. Mutta hän on edelleen kykenevä näyttelytulppaan, jonka hän aina oli.

Katso lisää:  Kim Kardashian ilman meikkejä kuvia

8. Älä pelkää paljastaa:

Jennifer Aniston without makeup 8

Parasta Jennifer Anistonista on hänen tyylinsä kanssa, jossa hän syntyi. Hänen ei tarvitse kopioida ketään, vaan hän haluaa pitää sen todellisena. Tässä Jennifer näkee uuden elokuvan sarjoissa, joissa hän ei käytä meikkiä.

9. Sacrifice Tupakointi kauneuden vuoksi:

Jennifer Aniston without makeup 9

Muutama päivä sitten otsikot olivat miehittämättömiä Jenniferin tupakoinnin lopettamisesta. Hän ei sanonut tupakoivaksi eikä koskaan koskenut savuketta hänen elämässään. Jennifer käytti valkoista yläosaa ja harmaa kangasmateriaalia sen päälle, kun hän oli päässyt autoonsa sen jälkeen, kun hän ampui. Hän on yli 40-vuotias ja silti näyttää niin ihasteltavalta ilman meikkiä.

Katso lisää: Faith Hill No Makeup

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − 60 =