9 Paras Indian Updo Kampaukset Tyylit elämässä

Päihittää kesän kova, updo kampaus ovat parasta ja kun puhumme sultry Intiassa ja kesytetty kesän keskipäivällä, tietoa tai kaksi parhaista Intian updo voi auttaa sinua menemään pitkälle lyödä kesän muotia . Kesä on kuitenkin vain tekosyy, ja todellinen hyvää hiusvalmistusta voi olla uskosi kaikissa osapuoleissa ja tilaisuuksissa, joihin osallistut. Itse asiassa updo on jopa nopea korjaus, ystäväsi niille huonoille hiusten päiville ja sekoittaminen kaikki yhdessä potin, tässä on luettelo joistakin nopeista intialaisista updos, että voit ottaa vihjeen.

Looped Low Bun:

intialainen updo hairstyles1

Tämä on todennäköisesti nopein temppu mahtavalle pulleille, joka kestää enintään muutaman minuutin aamusaikataulusta. Aloita pehmeällä matalalla poni-alustalla ja luo silmukka käsin sormen yläpuolella. Nyt siirrä poni silmukan läpi ja kiertäkää päätä kiinni siihen, missä silmukka on. Sinun mahtava pulla on valmis.

Under Braid:

intialainen updo hairstyles2

Kun olet kerännyt hiuksesi pehmeään poniin, jätä alla oleva lukko vapaaksi ja koota loput tavalliseksi pullaksi. Voit käyttää hiustenpidennyksiä lisätäksesi äänenvoimakkuutta ulkoasuun. Seuraa loose chunk nyt palmikko ja kääri sen ympärille pohja pulla saada tämän ilmeen.

Side Pin Up:

intialainen updo hairstyles3

Tämä on yksinkertainen sivupallo, joka on sekä tyylikäs että suuntaus samanaikaisesti. Kerää kaikki hiukset yhdelle puolelle, pane neulan jokaiseen hiuksiin sotkuiseen käämiin ja kiinnitä ne sivulle. Ennen tätä ulkoasua, hiukset voivat käyttää pehmeitä kiharoita lisäämällä persoonallisuuttasi ulkoasuun.

Braided Bun:

intialainen updo hairstyles4

Tämä on hyvä tapa pitää uupuneet lukot otsaasi antaen hiuksille uuden ilmeen. Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita pehmeällä punoksella, mieluiten ranskalainen pään yläosasta ja käärmota se kokonaan pään keskelle, jossa voit sitoa sen pieneen pullaan.

Katso lisää: Hairstyles for Thin Hair intialainen

Gatsby Tuck In:

intialainen updo hairstyles5

Tämä kampaus on innoitettu yhdestä kuuluisasta elokuvasta, upeasta Gatsby-elokuvasta, jossa elokuvassa johtava nainen rohkaisi tätä vuosikertaista ulkonäöltään rullaten ja hiukset hiukset toiselle puolelle fancy-bändin avulla. Yleensä bändi on tämän ilmeen tärkein kohokohta, kun taas pehmeät lukot muodostavat sivuton sekaannuksen.

Korkea Knot:

intialainen updo hairstyles6

Tämä on paras tapa voittaa kesä ja pysyä muotipelienne yläosassa. Saada tämä ilme yksinkertaisesti kerätä hiukset keskellä päätäsi ja sitoa keskimmäinen ylhää solmu pään edessä, ehkä kruunu tai keskellä. Yksinkertainen lisävaruste, keula tai bändi voi lisätä ulkoasua.

Katso lisää: Intian hiusleikku tyylejä

Ostoskori:

intialainen updo hairstyles7

Vaikka ulkoasu saattaa tuntua hieman monimutkaiselta, jos tunnet mekanismit hyvin, saat siis näyttää puoli tuntia. Aloita neljä yksittäistä tiukkaa punososastoa ja vie ne sitten toistensa päälle, kiinnittämällä ne liikkeelle. Lopulta päädyt tähän kauniiseen koripunan punokseen pään kaulan kaulaan.

The Frenchie Twist:

intialainen updo hairstyles8

Tämä on infuusiota ranskalaisesta punoksesta ja pehmeästä matalaharjasta, jossa hiukset alkavat super ranskalaisella punoksella, mutta ennen kuin viimeistät punokset aina päätä pään päähän ja muut hiukset muodostavat matala ripustettu pulla.

Katso lisää: Pohjois-Intian Kampaukset

Plain Jane:

intialainen updo hairstyles9

Sotkuinen pulla on shiz nykypäivän muodin päiväkirjoissa ja urheilu yksi ei ole vain helppoa, mutta aika tehokas samoin. Ulkonäkö, johon valitset, on kupliva sängynpäällinen, joten varmista, että olet yhtä sotkuinen kuin pystyt.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

67 − 60 =