9 Paras Grade 5 Carat Diamond Sormukset eri muodoissa

Timanttien joukosta ja sen muodoltaan ja väriltään kaikkein täydellisimmän muodon ja koon katsotaan olevan 5 karaatin timantti timanttisormuksista. 5 karaatin timantteja tarkoittaa, että timantin paino on 5 karaattia pikemminkin kuin kooltaan kooltaan virheellinen. Mitattuna 5 karaatin painot ovat samanlaiset kuin 200 milligrammaa tai sanoa 0,007 unssia.

5 carat diamond rings

Täydellinen koko sovittaa rengasbändille ja myös upea samalla tavalla. Itse asiassa 5 karaatin timantti on melko suuri rengas on huomattu yhdellä silmäyksellä. Timantin paino voi tuntua, kun sormella kuluu. 5 karaatin timantit ovat kooltaan suuria, joten ne voivat helposti muotoilla myös sydämeen

Paras laatu 5 kt timanttisormukset sitoutumiseen:

Täällä esiteltiin 9 parasta mallia 5 karaatin timanttisormuksista ehdotusaikoihin.

1. Tyynyn Cut 5 Carat Diamond Ring:

Tyyny Cut 5 Carat Diamond Ring

Kaunis 5 karaatin timanttisormus, joka on leikattu täydellisellä tyynyn muotoisella muotoilulla, on dynaamista sormilla. Neliön muoto kattaa myös suuren vetovoiman etäisyydestä timantin koon takia. Valkoisella kultaisella timantilla timantti loistaa upeasti.

2. 5 karaatin päärynän muotoinen timanttisormus:

5 Carat Pear Shape Diamond Ring

5 karaatin päärynä muotoinen timanttisormus on upea design-rengas, joka näyttää upealta kihara-sormukselle. Kauniisti mukana pyöreät timantit sivuilla rengas tekee hienoista koruista.

3. 5 karaatin keltainen timanttisormus:

9 Paras Grade 5 Carat Diamond Sormukset eri muodoissa

5 karaatin timantti kihara sormus näyttää upealta sen kuohuviiniä keltainen loistaa. Valkoisella aistinvaraisella timantilla ympäröimä keltainen sävytys timantti hehkuu säteilevämmin. Sormuksen ohut nauha on myös pinnoitettu valkoisilla timanteilla.

4. 5 Karat Princess Cut Diamond Ring:

5 Carat Princess Cut Diamond Ring

Korkea, pyöreä, pyöreä timanttisormus platinassa on suunnittelija rengas, joka näyttää uskomattomalta rakastajan käsissä. 5 karaatin solitaire-timanttisormus, joka on kruunattu yksinkertaisilla liitoksilla, näyttää selkeältä, mutta rikas dynaamisella valkoisella timantilla.

Katso lisää: 1 Karat Diamond Ring

5. 5 karaatin ovaalin muotoinen timanttisormus:

5 Carat oval Shape Diamond Ring

Täysin pyöreän muotoisen timanttien ja tyynyn leikkautuneiden timanttien lisäksi soikea muotoinen timantti muodostaa oman kauniin häikäisyään. Sisustettu koristella timantteja ympäröivä ja rengas nauha koko sormus näyttää upealta. 5 karaatin timantti vihkisormus voidaan parhaiten suunnitella näin.

6. 5 karaatin säteilevä leikattu timanttisormus:

5 Carat Radiant Cut Diamond Ring

5 karaatin kivi timanttisormus täydellinen säteilevä leikata näyttää uskomattomalta, kun valitaan teidän häät seremonia. Kaunis miesrengas muotoilu neliön muotoinen timanttisormus näyttää täydellinen lahja kumppanisi.

Katso lisää: 3 Carat Diamond Ring

7. 5 Karat vaaleanpunainen timanttisormus:

5 Carat Pink Diamond Ring

Kierretty tyyli 5 karaatin timantti kihlasormus näyttää upealta vaaleanpunainen väri timantti keskellä. Ympyröimässä valkoiset pave-timantit rengas näyttää hämmästyttävän kimaltelevalta ja sopii mainoslahjallesi.

8. 5 Carat Royal Design Leikkaa Diamond Ring:

5 Carat Royal Design Cut Diamond Ring

Kuninkaan perheen kuninkaallinen muotoilu voi valita 5 karaatin timantti kihlasormus niiden tilaisuuden. Kruunun muotoinen timantti, joka on kiinnitetty korkealle kauniisti kiinnitetyillä renkailla, on upea kihlasormuksista. Sisustettu timanttisillä rengaskaistalla rengas näyttää hämmästyttävältä.

Katso lisää: 2 karaatin engagement ring

9. 5 Carat Diamond muotoiltu Sterling Silver:

5 Carat Diamond Crafted in Sterling Silver

5 karaatin solitaire-timanttisormus, joka on asennettu timanttirajan reunaan ja samanlainen narutut rengasbändi, näyttää upealta. Timanttisormuksen suunnittelija näyttää parhaiten hääjuhliin. Täydellisesti nastat platinaa sormus näyttää uskomattomalta.

Viiden karaatin timanttisormus voi näyttää kauniilta muilta muodoilta täydellisen kierroksen lisäksi. Prinsessa leikattu muotoinen timantti tai tyyny leikattu timantti ovat yleisimpiä 5 karaatin timanttileikkeitä, jotka on todettu asennettaviksi renkaisiin. Rengasbändiin asennettu 5 karaatin timanttisormus maksaa korkealle vain, jos valitset oikean suunnittelun ja sopivan metallin, jotta timantti sopisi kauniisti kustannukset saattavat erota hieman.

Kuvat Lähde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − = 69