9 New Look Smooth Velvet Blazers trendikkäillä väreillä

Velvet Blazer koostuu Velvet-materiaalista. Velvet blazer suojaa talven kylmyyttä vastaan. Velvet-takki on suositeltavaa käyttää illalla nauttimaan luonnon hilpeydestä. Velvet blazer tarjoaa täydellisen muodollisen ilmeen. Se ilmaisee miesten lempeyttä. Velvet-blazer on saatavana monissa väreissä. Se on pelkkää muotoilua. Se on pehmeää iholle. Talvella samettiasukka on kulunut paljon. Velvetpusero pysyy kysynnän aikana talven aikana, jotta vältyttäisiin sizzling cold. Se tarjoaa lämpöä. Katsoo myös, sametti blazer on ihana.

Styles Blazers Velvet miesten ja naisten:

Tässä on 9 muodikkaat mallit miesten ja naisten naamioituja liinahihoja.

1. Perfect Blue Velvet Blazer miehille:

Sininen Velvet Blazer 1

Tämä samettinukka on kuninkaallisessa värissä, joka on lähes kaikkien poikien suosikki. Runsas väri antaa runsaita ilmeitä pojille. Se on täysi hiha, kuninkaallinen valkoinen paita ja farkut. Vyöllä H on kohokuvioitu. Yksi näyttää mieheksi tässä asussa. Sininen väri tekee kaikista näyttävän komealta.

2. Miesten Velvet Blazer Viimeisin muoti:

Miesten Velvet Blazer

Tämä on todella mahtava miesten samettihousu. Siinä on turkki hihansuissa. Plus blazer on tulosta. Mies etsii todellista miestä tässä. Velvet-blazer sopii paljon tälle kavalle, jolla on muodollinen kuluminen ja kiinalaiset viikset. Tämä blazer on täydellinen talvella.

3. Naisten Velvet Blazer Formal:

Naisten Velvet Blazer

Tämä samettinukka on kaunis ja naiset näyttävät mahtavalta. Tämä punainen samettinlenkki sopii mustan vaatteen kanssa. Blazerin rypytetyt napit lisäävät samettin kengän kauneutta. Tämä nainen on upea tämän samettisen blazerin ja mahtavan valkoisen kytkimen kanssa.

4. Velvet Blazer kirjontatyössä:

Sametti Blazer with Embroidery

Tämä samettinukka on kirjonta. Se on ommeltu niin kauniisti. Tyttö näyttää upealta tässä brodeerattuna samettina. Kirjontatyöt antavat yllättävän ilmeen samettinauhana. Se on ihana ja ylellinen. Valkoinen koruompelentäyttö sinisellä puserolla sopii hyvin.

Katso lisää: Oranssi Blazers

5. Shiny Womens Red Velvet Blazer:

Punainen Velvet Blazer

Se on punaisen värinen samettinukka, jonka koko on pitkä. Naiset ovat käyttäneet valkoista ylhäältä ja musta mini-hamea ja punaista samettinlenkkiä, joka antaa mukavan yhdistelmän. Näyttää siltä, ​​että nainen on valmis juhliin. Kuuma punainen värillinen sametti blazer etsii ylpeitä tytöstä.

6. Miesten Velvet Blazers häät:

Sametti Blazer for Wedding

Häät, musta blazer on reagoiva. Useimmiten musta blazer valitaan häät seremoniaan. Mies etsii kunnollista tässä blazerissa. Se on ihailtavaa ja ihmeellistä. Se tuo hirveä vaikutus ihmisten sydämeen. Tässä blazerissa mies näyttää houkuttelevalta.

Katso lisää: Vihreä Blazer miesten

7. Suunnittelija Velvet Blazers for Engagement:

Suunnittelija Velvet Blazer

Tämä samettinukka on suunnitellut erityisesti suunnittelija. Se on mestari. Vaimot käyttävät tällaisia ​​blazereita heidän sitoutumisensa tai vastaanotonsa vuoksi. Siinä on kaunis kaula ja hiha. Se jättää vaikutelmasi ikuisesti ihmisten mieleen. Se on miellyttävä ja houkutteleva.

8. viimeisin Velvet Blazer:

Painettu Velvet Blazer

Tämä samettinukka on tulosta yli. Kukkakuvioinen samettinlenkki näyttää hyvältä teeistä ja farkuista. Se on mukava ja houkutteleva. Tämä samettilenkki on vertaansa vailla ja sopii nuorille pojille. Siinä on yksi painike. Painettu blazer saa kiitosta kaikille.

Katso lisää: Sininen Blazer Naiset

9. Muodollinen Velvet Blazer Bow Tie:

Sametti Blazer with Bow Tie

Tämä samettivillaistuksella on kauluskaulus kaula. Se on myös tasku ylösalaisin. Sininen takki, jossa on valkoinen paita ja musta rusetti, näyttää olevan lyömätön. Samettin kengän mallia käytetään kristittyjen hääjuhlassa. Viime kädessä on ihmisen halu käyttää sitä.

Sekä mies että naiset käyttävät samettiblazereita. Se näyttää melkein molemmilta. Velvet blazer sopii parhaiten häät kausi. Se lisää glamouria kuvaasi. Se muuttaa ihmisen yleistä persoonallisuutta. Velvet blazer on ensimmäinen vaatimus maassa, jossa on liikaa viileää säätä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

84 + = 93