9 muodikkaat tatuointikengät naisille trendissä Tyylit AT Life

Tattoo Choker on eräänlainen langallinen kaulakoru, joka kuluu kaulassa. Se voidaan luoda nahasta, helmet, kulta, hopea, platina ja muovi. Voit jopa koristella kohteita, jotka parantavat pääntien kauneutta. Voidaan jopa yrittää lisätä riipus sen kanssa. Tatuointipuskurit liittyvät korkean muodin naisten kanssa. Ne, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä, käyttävät tätä kookospähkinää. He hyvin osaavat tehdä innovaatioita chokerin kanssa. He yrittävät kokeilla jotain ainutkertaista chokeriä antamaan sille uuden suunnittelun.

Viimeisimmät ja Amazing Tattoo Chokers Ladies in Fashion 2017:

Tässä ovat 9 parasta mallia Tattoo Chokers nuorille tytöille.

1. Satelliitti Teema Nahka Tattoo Choker:

tatuointi chokers

Tämä musta tatuointipaketti on kaksi nahkaa. Yksi on tiukka ja toinen on löysä. Se perustuu ainutlaatuiseen satelliittiteemaan. Tiukka lanka on riipus planeetalla ja löysä lanka on ottaa riipus raketin. Tämä choker on täysin erilainen korostaaksesi pääntieasi.

2. Tattoo Choker kukka pitsi:

Tatuointi Choker with Flower Lace

Tämä hämmästyttävä musta tatuointi choker kaulakoru on musta pitsityö. Yksi rhinestone on ripustettu kaulakoru. Kukkakuvio luodaan mustalla pitsiä käyttäen. Hollow leikattu ketju on kiinnitetty kauluksella kauluslaipalla. Tämä täyttää koko kaulasi.

3. Yksinkertainen Tattoo Choker:

Yksinkertainen Tattoo Choker

Se on yksinkertainen choker tatuointi kaulakoru mustalla langalla. Päärynä muoto tehdään mustalla langalla. Ja on kaareva tehdä uusi päärynä. Tämä on helppoa ja yksinkertaista. Se on joustava, joten voit säätää kaulasi kokoa. Musta johto on joustava, joten se ei anna naarmuuntumista iholle.

4. Alien Tattoo Choker:

Ulkomaalainen Tattoo Choker

Tämä tattoo choker kaulakoru sisältää riipuksen söpö ulkomaalainen kasvot. Ulkomaalaus on vihreän muovin päällä ja molemmilla puolilla on kaksi hopeaa avointa tähteä. Kelkka on kaksi joustavaa johtoa. Tämä on hauska ja valittava.

Katso lisää: Choker Set mallit

5. Useita tatuointisukkia:

moninkertainen Tattoo Choker

Tässä tatuoinnissa on neljä värivaihtoehtoa. Ne kaikki ovat joustavia ja joustavia. Nämä neljä värikkäästä tuulimyllystä näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat erityiseen asuun. Kaikki nämä värit näyttävät rauhallisilta ja upeilta. Se tuo värikkään persoonallisuuttasi.

6. Kaksi Kalaa Käsintehty Tattoo Choker:

Kaksi Fish Handmade Tattoo Choker

Tämä upea choker kaulakoru tatuoinnilla on riipus kahdesta kala-suunnittelusta. Se on käsintehty ja siinä on toisiinsa vastakkaiset johdot. Tämä riipus on samanlainen kuin Doordarshan Channelin logo. Tätä kahta kalanrakennusta pidetään onnekas.

Katso lisää: Metal Choker

7. Gold Leaf Tattoo Choker:

Kulta Leaf Tattoo Choker

Tämä tattoo choker kaulakoru on erilainen kuin tavallinen musta. Se on kulta- ja lehtien suunnitteluketju luotu. Se näyttää upealta ja upealta. Suunnittelu itsessään näyttää kultaketjulta. Erittäin kaunis lehtiysmuoto luodaan ja näkyy silmään tarttuvaan.

8. Kukka Tattoo Choker:

Kukka Tattoo Choker

Sen sijaan musta pitsi, lanka ja muut metallit, tämä tatuointi choker kaulakoru on yksinkertainen kukka merkkijono. Se on valkoisen kukan muotoilu, jossa on keltainen pyöreä. Se on kuin rauha tarjota kuumana kesänä. Se näyttää söpöltä kaulaan ja muistuttaa minua kukka koruista.

Katso lisää: Kuinka tehdä Choker kaulakoru

9. Tattoo Choker Hearts:

Tatuointi Choker with Hearts

Tämä on suloinen musta tatuointi kirkko kaulakoru sydämen muotoisia. Kauniit sydämen muotoiset mallit yhdistyvät toisiinsa tehdäkseen tämän hienostuneen kaulakorun. Voit jopa sanoa, että niin monet sydämet seisovat yhdellä merkkijono. Tämä rento choker nappaa sydämet ja huomiota molempiin.

Tatuointipuskurit ovat nyt kuluneet rannekoruina ja sormien renkaina. Tämä näyttää uskomattomalta käsikorulta. Se on jotain hienoa kuin tyypilliset kulta- ja hopeakorut. Se voi parhaiten sopia länsimaiseen asuun. Se kallistuu juhliin ja retkiin. Kaikilla nykyaikaisilla naisilla on ainakin yksi näistä tukkeista. Se vie sinut.

Leave A Comment

82 − = 81