9 Modernin ja viimeisimmän kuorihyllyn mallit Tyylit elämässä

Hallit ovat missä tahansa talossa paikka, joka on eniten huomaamaton. Mutta käytävät pitkään ovat olleet inspiraation lähde taiteilijoille. On monia elokuvia, jotka ovat kuuluisia käytävien kohtauksista. Käytävällä voi olla upea vain vähän työtä ja paljon mielikuvitusta. Muuta jokapäiväistä käytäväsi jotain loistavaa. Hyllyjä käytetään pitkään tärkeiden kohteiden tallentamiseen tai näytettävien aarteiden näyttämiseen.

Oikealla hyllyllä käytävälläsi on hieno muotoilu ja hyvillä koristeluilla voi muuttaa talon koko ulkoasua, ei ainoastaan ​​käytävää.

Yksinkertainen ja tyylikäs Hall Hyllyn mallit:

Katsotaanpa House-hallin hyllysuunnitelmat sopivalla käytävällä hyllyideoilla voi muuttaa talosi koko ulkoasua.

1. Kuubal Hall Hylly:

sali shelf designs

Kuution muotoiset hyllyt eivät vain näytä modernilta, vaan myös tyylikkäitä. Kuulakaapin hyllyllä voi täysin muuttaa käytäväsi, hyllyille on monia malleja, mutta on tärkeää valita oikeat tuotteet, joita pidetään hyllyissä. Hyllyt on pidettävä vähimmäisvaatimuksina, ei kauhistuttavia. Tyypillisesti järjestetään useita kuutiohyllyjä tietyllä tavalla.

2. Sirontaiset hyllyt:

Hajallaan Hall Shelves

Kiitele hajanaisia ​​ajatuksiasi tällä salin hyllyllä. Jos olet rento ihminen ja aina pilkko ajatuksissasi, niin ehkä tämä on paras eteisen hyllyn muotoilu sinulle. Seinään asennetaan useita hyllyjä, jotka eivät ole välttämättä symmetrisesti ja suuret hyllyt on suunniteltu hallissa.

3. Seinälle asennettava Hall Hylly portaissa Muoti:

seinä Mounted Hall Shelf in a Stairway Fashion

Pidä vieraasi sormillaan tämän kauniin designin kanssa käytävällä, joka muistuttaa portaikkoa. Suunnittelu antaa käytävän spesifisyyden kauniin ulkoasun. Tämä on hyvä idea hallin hyllymalleista.

4. Perinteinen hyllytaso:

perinteinen Hall Shelf

Perinteinen salin hylly voi olla kaikenlaista, mutta viktoriaanisen ulkonäön katsotaan olevan aidosti aito. Kaikissa perinteisissä käytävässä on erittäin koristeellinen hyllyteline, jossa on alla oleva varastointivaihtoehto. Monissa hyllyissä on myös peilejä niiden välissä.

5. Super Chic Hall Hylly:

Super Chic Hall Shelf

Tämä hyllysuunnittelu sopii parhaiten minimalisteille. Käytävä hylly on ohut ja putki vuorattu antaa sinulle näyttävät ja tuntevat olematon kauneus. On totta, että et voi ladata ja näyttää paljon tavaraa, mutta mitä voit todella laskea. Suunnittelu luo hämmästyttävän vaikutuksen eteesi.

6. DIY Hall Hylly:

DIY Hall Shelf

Älä rajoita mielikuvitusta, kun ajattelet sisustustöiden käyttämistä hyllyillä ja haluat kokeilla luovia itsenne. Mahdollisuus on ääretön käytävien hyllyille ja mitä voit tehdä. Käytettyjen laatikoiden uudistaminen ja muokkaaminen tyylikkäästi, kun ne asetetaan loistavasti, voi todella toimia upeana hyllyrakenteena.

7. Aula-kirjahylly:

käytävä Book Shelf

Kaikki hyllyt on koristeltu kirjoilla. Kirjat tekevät tallennustilan näyttävän mahtavalta. Voit muuttaa käytäväsi ja antaa sille huolellisen makeover oikealla kirjahyllyllä. Koristele kirjahyllyä ja pidä joitain suosikkikirjoittajiani näytöllä. Yritä lisätä vihreää vilkkaan tunnelman antamiseen. Tämä on kaikkien aikojen klassinen eteinen hyllyrakenne.

8. Varastohylsy hyllylle:

käytävä Shelf with Storage

Hylly ja varastointi ovat vierekkäin. Hyllyt käytetään pääasiassa näyttämiseen, koska niitä ei ole peitetty. Voit lisätä tallennustilaa käytäväsi hyllylle ja kokonaan se näyttää hyödyllisiltä huonekaluilta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka kärsivät avaruusriskeistä.

9. Korishylly gallerian muotissa:

käytävä Shelf in a Gallery Fashion

Koristele käytäväsi hylly parhailla valokuvillasi tai piirustuksillasi tai julisteillasi ja loitsukaa sen vaikutuksesta. Annat aarteitasi aina kun kulje läpi. Itsensä toimivat erottajana, erottamalla kehystänne. Voit koristella ne kukilla tai tavaroilla, joita voit säilyttää hyllyillä. Eikö se ole loistava idea?

Kotisi suunnittelu on pelkkää luovuutta. Kokeile käyttää ideoita hallin hyllyn suunnittelussa mieltymystesi ja talon suunnittelun mukaan, jotta siitä voi tulla jälkikäteen lumoava vaikutus.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 6