9 modernia virkkuussauvaa vauvoille ja aikuisille Tyylit elämässä

Päänauha hyödyttää sinua monin tavoin, kuten suojata silmiäsi hiuksilta, olla kampauksen osa jne. Voit myös käyttää sitä eri tilanteisiin, kuten rento retki tai juhla tai ulkoilumahdollisuus. Miesten, naisten, lasten ja vauvojen on käytettävä. Pääsarjat luokitellaan pääasiassa kudontaan käytettävän materiaalin ja tekniikan perusteella. Yksi sellainen päänauha, joka on suosittu sen kudontaprosessissa, on virkattu päänauhat.

Toisin kuin neulottu pääpanta, virkattu tyyli pääpanta sisältää ompelemalla lankaa tai lankaa kangasta pienen koukun avulla, joka on valmistettu metallista tai puusta. Lisäksi kukin virkkuustekniikka on tiivistetty välittömästi ennen kuin siirryt seuraavaan ompeleeseen, toisin kuin normaalilla neuloksella.

Paras Virkattu päänauha vauvoille ja aikuisille:

Seuraavassa on Top 9 tyyppiä virkattu tyyli headbands,

1. 3 Strand Crochet Headbands:

3 Strand Crochet Headbands

Toisin kuin perinteinen päänauha, jolla on laaja muotoilu, 3-säikeinen pääpanta koostuu kolmesta pienestä ja tarkasta suorasta virkkäsäikeestä, jotka ovat melko käteviä ja mukavia käyttää. Näitä pidetään enimmäkseen tyttöjen virkattuina hihansuissa, koska malli sopii niiden ulkonäköön.

2. Bow Tie muotoinen päähän:

Keula Tie Shaped Crochet Headbands

Houkutteleva ulkoasu antaa innovatiivisia ja luovia muotoja Crochet-tyyliä varten. Yksi tällainen luova muotoinen pääpanta on virkattu keula-otsapanta. Se on muodoltaan jousimatto ja näyttää erittäin trendikkältä mutta houkuttelevalta.

3. Virkattu kaula-aukko:

Kukka Shaped Crochet Headbands

Kuten luet edellä, erilaisten muodoiden sisällyttäminen virkattu tyyliin pääpanta antaa aina sen korotetun ulkoasun. Toinen tällainen ainutlaatuinen muotoiltu pääpanta on Virkattu kukka pääpanta. Siinä on joko yksi suuri kukka, joka on kudottu etupuolelle ja useita pieniä kukkia kudotaan tiiviisti yhteen. Useimmiten kukka muotoja nähdään Crochet Baby Headbands jotka tekevät niistä näyttää cuter.

4. One Skein Headbands:

Yksi Skein Crochet Headbands

One Skein -kaulusangas on yksinkertaisin Crochet Headband -kuvio, koska se koostuu vain yhdestä solmuisesta virkkausnauhasta. Voit myös muokata tätä yksittäistä nauhaa mukavuutesi ja vaatimustesi mukaan. Esimerkiksi kuten yllä olevassa kuvassa, voit liittää napin tai muita vastaavia lisävarusteita pääpantaan. Tätä yleisimmin pidetään aikuisten, etenkin naisten, virkkaushaaran mallina.

5. Crown Crochet Headbands:

kruunu Crochet Headbands

Kruunun päänauha on kudottu kruunun muotoiseen muotoiluun joko muodikkaalle ulkonäölle tai sileälle ulkonäölle. Kun ihmiset haluavat käyttää näitä bändejä söpöissä vauvoissaan, sitä voidaan kutsua myös nimellä Virkattu puvun päänauha.

6. Chevron Crochet Headbands:

hihamerkki Crochet Headbands

Chevron-muotoisilla päänauhoilla on V-muodon monivärinen muotoilu, jos ne ovat horisontaalisia ja siksak-muotoisia, jos ne ovat pystysuorassa. Ne tunnetaan enimmäkseen virkattuina aikuisille tarkoitetuiksi helmineuloiksi, koska mallit eivät sovi lapsille tai vauvoille.

Katso lisää: Kuinka tehdä päänauha

7. Peltolukko Pääntuet:

pelko lock Crochet Headbands

Monilla ihmisillä on hirvittäviä hiuksia, toisin sanoen hiuksistaan ​​on tiheä ja epätasaista sakeutta ja siksi niitä ei voida sitoa. Tällaisille ihmisille, ritarakangas on osoittautunut täydelliseksi ratkaisuksi. Se on virkattu elastinen pääpanta, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden miellyttävän hiusten sovittamiseksi ja myös kuvioinnilla on ilmataskut, jotka ilmaavat tiheitä hiuksia.

8. helmillä koristeltuja rihlakomeroita:

helmillä koristeltu Crochet Headbands

Kuten nimestä itsekin ehdottaa, helmillä koristeltu pääpanta on kauniilla ulkonäön helmeillä, mikä parantaa ulkonäköä. Yllä oleva kuva on valkoinen pääpanta, jossa on kiiltävät ruskeat helmet.

Katso lisää: Cool Hairstyles For Girls

9. Brodeeratut Virkattu päänauhat:

virkkaus headbands

Brodeeratut päänauhat ovat käsin tehtyjä kirjontakuvioita, jotka on kudottu heille paremmin. Yllämainittu kukka-kirjaillut pääpanta antaa sinulle selkeämmän käsityksen tästä pääpanoksesta.

Olet siis nähnyt, että pääpanta on tärkeä vaatteiden lisävaruste. Virkattu pääpanta on suosittu ainutlaatuisen tekniikansa ansiosta ja sillä on myös ainutlaatuinen ilme. Voit käyttää kukka suunniteltua pääpanta vauvalle, kun käytät chevron headband itsellesi.

Katso lisää: Paras Baby-pikkuhousut

Leave A Comment

9 + 1 =