9 modernia ja perinteistä intialaista huivamallia Tyylit elämässä

Intian huivi mallit näyttävät erittäin kauniilta kaikissa rentoissa asuissa. Kirjonta ja silkkihuivit ovat tärkeä lisävaruste kaikille naisille. Riippuen tilauksesta voit valita laajan valikoiman huiveja.

Paras Indian Scarf kokoelma:

Tässä on muutama intialainen tyyli huivin malleja ja valita.

1. Heritage Intian huivi:

perintö India Scarf

Ihana intialainen huivi villaa. Siinä on kaunis laivastonsininen, viininpunainen värit. se on kevyt ja sitä voidaan käyttää huivina kaulan ympärillä. Tämä on jamavar huivi. Näyttää hyvin perinteiseltä. Huivin työ puhuu rikkaasta perinnöstä. Tämä taideteos näyttää erittäin majesteettiselta otteeseen.

2. Naisten intialainen silkkihuivi:

Naisten Indian Silk Scarf

Se on valmistettu laadukkaasta habotai silkistä. Ihana silkkikangas on niin sileä ja pehmeä. Tämä sininen ja valkoinen huivi on erittäin kaunis. Se voidaan yhdistää rentoihin tasoihin, jotta se olisi muodikasta. Siinä on painettu kuvio. Silkki näyttää tyylikkäältä ja loisteliaalta.

3. Intian päähuivi:

intialainen Head Scarf

Vaaleansininen silkkipään huivi näyttää niin kauniilta ja elegantilta. Etniset tulosteet lisäävät sen tilaisuuden tunnelmaa. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin. Mukavat siniset värit yhdistyvät hyvin silkkikankaaseen. Se näyttää hyvin perinteiseltä. Valmistettu 100% puhtaasta silkistä.

4. Intian puuvillahuivi:

intialainen Cotton Scarf

Valmistettu puhtaasta puuvillasta, tämä mukava huivi on ihastuttava tupsu, joka näyttää tyylisuunnittelun. Punainen huivi näyttää hyvin trendikkäisiltä valkoisissa asuissa. Sopii rentoihin tilaisuuksiin. Kangas on pehmeä ja sileä. Nauti lämpimästä säästä ilman auringonvaloa, käärittämällä itsesi näihin kauniisiin huiviin. Nämä ovat ihastuttavia puuvillahuiveja, jotka Intia on suunnitellut, ja ne voidaan viedä eri maihin.

5. Langoitettu iso huivi:

Lanka Dyed Big Scarf

Kaunis lanka-värjätty maroonki huivi näyttää hyvin trendit kurtas. Se on kudottu raja molemmin puolin raaka fringes. Kiinnitä se kaulasi ympärille ja tee solmu. Tämä intialainen huivi kääri kaulan ympärillä näyttää erittäin muodikas. Vetoaa kaikille nuorille. Se antaa viileän trendikkään ilmeen ihastuttavilla savi-väreillä.

6. Intian naisten huivi:

intialainen Women Scarf

Valmistettu pehmeästä viskoosimateriaalista. Tämä ihastuttava huivi on kaikille naisille varattu lisävaruste. Kiva violetti värillinen pehmeä huivi on tuskissa. Se sopii kaikkiin tilaisuuksiin joko juhliin tai satunnaisiin tapahtumiin. Pehmeä kangas peittää kauniisti kaulan ja antaa hyvän ulkonäön. Se on saatavilla monissa väreissä vuodenajasta riippuen.

Katso lisää: Parhaat käsintehdyt huivit

7. keltainen Intian Tulosta huivi:

Keltainen Indian Print Scarf

Ihana keltainen huivi, jossa on kukka-arkki. Aivan oikein kaikkiin rentoihin tapahtumiin. Näyttää erittäin tyylikkäältä valkoinen kurtas. Nämä kukkatiedostot antavat sille erittäin rento näyttää. Se on valmistettu 100% puhtaasta puuvillasta. Kangas on pehmeä ja sileä.

8. Perinteinen intialainen huivi:

perinteinen Indian Scarf

Valmistettu puhtaasta kreppan silkistä. Tämä kaunis punainen huivi on harvinainen elefantti tulostaa sitä. Värit ovat vilkkaita ja hyvin intialaisia. Rivi elefantteja ja kalaa rakastaa rajaa, joka antaa sille saree raja näyttää. Näyttää hyvin perinteiseltä ja sopii kaikille muodollisille tilaisuuksille.

Katso lisää: Viimeisimmät hiusnaulamallit

9. Kantha Work silkkihuivi:

Kantha Work Silk Scarf

Se on monivärinen kantha-työ huivi. Näyttää hyvin etnisestä. Kanthan patchwork ja kirjonta lisää huivin rikkautta. Valmistettu puhtaasta silkistä, tämä huivi sopii kaikkiin satunnaisiin tilanteisiin. Näyttää erittäin kauniilta valkoisilta kurtasilta. Nämä ovat Intian käsintehdyt silkkihuivit, jotka ovat ehdottomasti mieleenpainuva lahja kaikille naisille.

Nämä ihastuttavat intialaiset huivit ovat hyvin perinteisiä ja kauniita. Se on saatavilla puuvillasta, silkistä, kreppista jne. Ihastuttavat etniset tulosteet lisäävät Intian kunniaa. Kokeile joitain näistä kivoista huiveista ja paranna muotitietoasi.

Katso lisää: Paras Suunnittelija Huivit

Leave A Comment

38 − 28 =