9 Moderni V-muotoinen pusero kaula-aukko takana ja edessä

V-kauluspaidat ovat glamourin houkuttelevuutta. V-kauluspaita näyttää seksikkäältä teräviä leikkauksia. Kaula näyttää kauniisti kaiverrettuna kuvioon, joka näyttää upealta edes takaa edestä. Mitä enemmän ainutlaatuinen pusero ompele, sitä enemmän sareeasi kiinnitetään enemmän huomiota muotoiluun. Sileä saree, jossa on suunnittelija pusero, kun taas suunnittelija saree, jossa on tavallinen pusero, voi vain sekoittaa vastaavia värejä tai jopa näyttää hämmästyttävältä samasta väristä saree-puseroa.

Viimeisimmät V-kaulan Saree-pusero mallit:

Täällä listattiin 9 parasta mallia puseroista, joissa on v-muotoisia kaula-aukkoja.

1. Takaisin Thread V Kaulapusero:

Takaisin Thread V Neck Blouse

Syvä V-kaula takki takana sidottu solmu pohjassa on seksikäs ja ihastuttava kuvio, jotta voit näyttää upealta. Sting, joka auttaa sinua sovittamaan olkapäät, voi antaa mukavan käyttää melkein vähemmän vähemmän puseroa.

2. Edessä syvä V-kauluspaita:

etuosa Deep V Neck Blouse

V-kaula-aukon pusero on uskomattoman kuuma tyyli kaikille naisille, jotka näyttävät seksikkäältä. V-kaulan rohkeus puseron etupuolelta ulottuu lohkoryhmään; naiset voivat näyttää rohkeilta avoimilta palloilta ja voivat jopa pukeutua mukavasti peitettyyn etuosaan, jossa on yksinkertainen saree.

3. Lyhyt seksikäs V-kauluspaita:

Lyhyt Sexy V Neck Blouse

Lyhyt tai jopa edes sanoa leikattu pusero, jossa edessä V-kaula-takki on seksikäs ja rohkea suunnittelija ja puolueen ilme. Kukkakuvioinen kukka rajautunut saree voi näyttää loistavalta, kun leikattu V-kauluspaita voidaan myös ommella halkeaman kaulakuviona.

4. Olkapää vähemmän Deep V Kaulapusero:

olkapää Less Deep V Neck Blouse

Olkapää vähemmän Takaisin V-kauluspaita koristeltu reunus on ainutlaatuinen design-pusero. Tummansininen pusero, jossa on kultainen koristelu V-kaulan puseron reunalla, näyttää dynaamiselta ja etäisyydeltä.

Katso lisää: U Kaulapusero mallit

5. Syvä V-kaulan pusero:

Syvä V Neck High Blouse

Selkänojan syvä V-kaula-pusero voidaan suunnitella puolikiiltävällä ja puolikkaalla verkolla. Kankaan ja verkon yhdistelmä antaa uskomattoman ulkoasun kastikkeeseesi. Voit ommella sen myös hihoilla. Mutta upea ulkoasu hihaton verkkopussi on upea.

6. Pearl Yksityiskohdat V Kaula Designer Pusero:

Helmi Details V Neck Designer Blouse

Suunnittelija ja ainutlaatuinen puuvillapaita voidaan tehdä poikkeuksellisella järjestetyllä mallipusulla. Voit tehdä syvän V-kaulan saree-puseron, jonka raja on tehty helmethelmillä,.

Katso lisää: Pot-muotoinen pusero design

7. Sheer pusero V kaulanauha:

silkka Blouse V Neck Pattern

V-paita pusero, jossa on hopeanvärinen Zari-reunus, näyttää uskomattomalta yksinkertaiselta mutta tyylikkäältä puseroilta. Valkoinen tai jokin muu väri, joka on kaksinkertainen kerroksittain ylhäältä paksuilla kankailla, on varma muotisuunnittelija.

8. V-kaulanauha, jossa pusero:

V Necks with Tucks in Blouse

Etukannen V-kaulan saree-pusero voidaan valmistaa puseroilla. Suunnittelu näyttää miellyttävämmäksi ja suunnittelija etupuolella. Tällaisia ​​design-pusseja voidaan myös käyttää lehengan kanssa.

9. Alhainen leikkaus V-kaulus kauluspaidalla:

Matala Cut V Neck with Collar Blouse

Kultainen pusero, jossa on syvä V -kaulakuvio, jossa takana on korkea kaula suljettuna etuosasta. Se näyttää upealta ja upealta näyttäytävältä. Voidaan käyttää tällaista puseroa, jossa lehenga ja saree parantavat ulkoasua.

Katso lisää: Venekenkäpuserttu mallit edestä ja takaa

V-kaula-puseron malli on aina ihailtu aikoina, jolloin naiset aloittivat lajikkeita puseron ompeleessa. Syvät V-kauluspaidat korkeisiin V-kaula-pusseihin edessä V-kaula tai selkä V-kaulus pusero näyttää uskomattoman hämmästyttävältä millä tahansa tyylillä. V-kauluspaidat saavat myös kiertymisen ulkoasun tapaan, jolla hihat liitetään. Hihaton V-kaula-pusero tai täysvillainen V-kauluspaita, puhallushihna V-kaulapusseja tai anna sen olla Brodeerattu hihat..

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =