9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Lyhyt verhot ovat tapa, jolla voit sisustaa pienempiä ikkunoita huoneeseesi. Kaikissa ikkunoissa huoneissa on jonkin verran verho, joten tärkein asia on, että talosi valitsevat tällaisen pituuden verhon, että se voi peittää ikkunasi hyvin. On erilaisia ​​lajikkeita lyhyt verhot eri tyylejä ja muotoilu sopii huoneen sisustukseen. Näitä verhoja voidaan käyttää keittiön ikkunoihin tai kylpyhuoneen ikkunoihin. Ne eivät ainoastaan ​​koristele huoneitasi vaan myös keittiöt ja kylpyhuoneet. Nämä verhot auttavat estämään liiallisen auringonvalon tulemasta huoneeseesi.

Uusimmat ja kauniit lyhyet verhomallit kotikäyttöön:

Voit keskustella eräistä lyhyistä verhoista.

1. Valkoinen lyhyt verho Windowsille:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat pienimuotoisia ikkunoiden kiiltäviä verhoita ja ovat erittäin mukavia lyhyitä ikkunoita. Nämä ovat hyvin pehmeitä verhoja, ja ne on pestävä varovasti. Nämä ovat saatavana eri väreissä, ja ne sopivat täydellisesti pieniin ikkunoihin huoneissasi.

2. Huoneen tummuminen Pimennysverhot:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat huoneen tummennetut verhot, jotka myydään yhtenä paneeliverhona. Nämä ovat tummanharmaita värejä ja tarjoavat kevyttilaustekniikan mihin tahansa sisustukseen. Nämä ovat kiinteitä, verhoillut verhot, jotka tarjoavat ikkunamallin verhot. Nämä ovat huoneiden lyhyet pimennysverhot.

3. Koristeellinen verho paneeli makuuhuoneeseen:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat esiliina pituusvalkoiset valkoiset verhot, jotka tarjoavat hienon näköisen makuuhuoneen ikkunaverhot. Nämä ovat kauniisti muotoiltuja verhoita, jotka suodattavat auringon luonnollisen valon. Ne tarjoavat huoneen tummumisen vaikutuksen. Nämä lisäävät tyylikkyyttä monille erilaisille sisustustyypeille. Nämä ovat pehmeitä kutoja ja kaunistaa huoneesi.

4. Horizontal White Sheer Curtain Panel:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat ihania pehmeitä, lyhytpeitteisiä verhoita, jotka antavat oikean määrän valoa huoneeseesi. Se sopii jokaiseen sisustustyyliin ja on hieno aksentti kaikille ikkunoille ja lisää tyylikkyyttä huoneeseen. Ne ovat pehmeitä, joten ne on pestävä varovasti käsin.

5. Erittäin laaja lyhyet verhokäyrät:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat erittäin energiatehokkaita verhoja, jotka vähentävät ikkunoiden läpi menevää energiaa ja pitävät myös lämpötilaa huoneissasi. Huoneissa on ylellinen vaikutus huoneeseesi. Ne ovat lyhyt olohuoneen verhot, jotka voidaan helposti ripustaa verhotangolla.

6. Välimeren sininen lyhyt verho:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat lyhyet tummansiniset verhoja lastenhuoneeseen. Nämä ovat lyhyitä leveitä ikkunoita. Ne näyttävät hyvältä suunnittelulta ja tekevät huoneesta näyttävän kaunista. Lapset haluaisivat saada nämä lyhyet verhot pienemmille ikkunoille.

7. Lyhyt keittiö kukka vaaleanpunaiset verhot:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat lyhyitä keittiön verhoja, joissa on vaaleanpunainen väri. Niissä on kukkatiedostoja ja ne tekevät keittiöstäsi mukavan ja kauniin. Nämä ovat pitsiverhot, jotka ovat erinomaisia ​​ikkunanhoitoja, koska ne silmäävät huoneeseesi tulevan valon.

8. Short Window Kylpyhuone Verhot:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat vaaleita, lyhyitä ikkunoiden verhot kylpyhuoneisiin. He koristelevat kylpyhuoneesi ja peittävät sen myös. Tämän lisäksi ne estävät ylimääräisen valon pääsyn kylpyhuoneeseesi. Nämä ovat täydellinen valinta koristella kylpyhuoneen ikkunat.

9. Lyhyt verho kivialustalle Windows:

9 Moderni ja upea lyhytverhoilu Tyylit elämässä

Nämä ovat erilaisia ​​riippuvalikoita kellariikkunoihin, jotka koristelevat kellarisi ja tuovat huoneeseen rauhan ja nämä ovat pehmeitä ja kiiltäviä. Kokeile tällaista lyhyttä verhoa tekemällä hyvää sisustusta kellarihuoneellesi.

Lopuksi on olemassa erilaisia ​​malleja ja lyhytaikaisia ​​verhon ideoita. Niitä käytetään keittiön tai kylpyhuoneen ikkunoihin ja ne tuovat eleganssia huoneeseesi. Saat tyylikkään ja perinteisen kosketuksen siihen. Nämä verhot eivät ainoastaan ​​tarjoa turvallisuutta vaan estävät myös auringonvalon pääsyn huoneeseesi. Löydät sen mistä tahansa huonekaluliikkeestä tai voit kokeilla myös verkkokauppoja.

Leave A Comment

− 4 = 1