9 Kuvia Lindsay Lohan ilman meikkiä Tyylit elämässä

Lindsay Lohan on ollut erittäin kuuluisa näyttelijä, jota todella pidettiin yhtenä kauneimmista ihmisistä hänen parhaimmillaan ja jopa tänään kun hänen parhaat ajat ovat menneen hänen Lindsay näyttää aivan loistava ilman meikkiä. On monia syitä siihen, miksi Lindsay on jäänyt niin hyvännäköiseksi naiselle niin kauan, koska hän uskoo jatkuvasti hänen hyvännäköisyytensä eikä kasvaneen kosmetiikka-alan tarpeeseen, jota ihmiset ympäri maailmaa todella käyttävät nykyään yhä enemmän.

Internet on paras paikka löytää todellisia tapauksia Lindsay Lohanilla ilman meikkiä, koska monet ovat tekemisissä jonkin verran. Lindsay on hyvin avoin siitä, että hän ei käytä meikkiä näyttämään kauniilta ja tämä tosiasia on todella melko havaittavissa hänen stills internetissä.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä Lindsay Lohanin makeupista harkintasi mukaan-

1. Minimalist:

Lindsay Lohan without makeup1

Lindsay kuvastaa melko hyvin tässä kuvassa, että hän on ehdottomasti minimalistinen käytettäessä meikkiä ja kallioita luonnollista ulkoasuaan parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Punainen matto:

Lindsay-Lohan-ilman-makeup2

Lindsay on voinut vetäytyä näytöksestä, mutta hän on edelleen erittäin aktiivinen osa palkintoseremonia, joista yksi niistä sisältää kuvan, jossa täällä näkyy, missä ihmiset kaipaa kauneutta, jonka Lindsay Lohan joutuu antamaan maailmalle.

3. Ehdokkaat:

Lindsay Lohan without makeup3

Tämä kuva on tehnyt Lindsay Lohanin paparazzi yhdestä parhaimmista hetkistä näytöstä. Hän ei tiedä täällä, että hänen kuvansa on otettu, mutta se on silti todella hyvä.

4. Vain Essentials:

kuvat of Lindsay Lohan without Makeup 4

Lindsay Lohan ei ole meikkiä sanonut, että hänellä on vain mukanaan tarvittavat olennaiset asiat, jotka sisältävät ripsiväriä ja huulipunaa ja mahdollisesti silmävaijeria, jos tarpeen.

Katso lisää: Emily Blunt ilman meikkiä

5. Paikka Kaupunki:

Lindsay Lohan without makeup5

Lindsay rakastaa juhlia ja tämä kuva on täydellinen esitys Lindsay nauttia yön kanssa ystävien kanssa, mutta silti etsii paljon paremmin kuin useimmat ympärillä ja jos näet tarkasti meikki ei ole tekijä hänen kasvonsa.

6. Päivä ulos:

Lindsay Lohan without makeup6

Rento päivä näyttää, että Lindsay etsii rentoa ilman mitään ylimääräistä meikkiä hänen kasvonsa pilata hänen hyvännäköinen.

Katso lisää: Kate Winslet Makeup

7. Näytöllä:

Lindsay Lohan without makeup7

Tämä Lindsayn näytöllä oleva kuva on täydellinen esitys siitä, miten hänen tyylitänsä parantaisi hänen hyvää ulkonäköään.

8. Selfie:

Lindsay Lohan without makeup8

On täysin selvää, että Lindsay Lohan ei tarvitse meikkiä näyttämään hyvältä, koska hän on luonnollisesti erittäin kaunis nainen. Lindsay on veteraani näyttelijä, joka on mennyt läpi vaikeita aikoja menneisyydessä, mutta todellinen ihminen on tehty virheistä, joita he tekevät ja oppivat siitä, mikä on paras asia Lindsay Lohanista.

Katso lisää: Amber Heard Ei meikkiä

9. Brilliant Smile:

Lindsay Lohan without makeup9

Jos et vieläkään usko, että Lindsay Lohan ei käytä meikkiä, paparazziin suhtautuvat sanomalehdissä ja kuvissa on monia esimerkkejä, jotka osoittavat Lindsay Lohanin ilman suurinta määrää.

Lindsay Lohan Makeup on yhä tunnetuin julkkis maailmassa, koska hänen vuorovaikutustaan ​​päivittäin useilla muotitapahtumilla, pokaalin tapahtumissa ja paljon muuta. Hän on jopa aktiivisesti mukana monissa yhteiskunnallisissa järjestöissä päivittäin ja vaikka hänen aikansa näytöllä on päättynyt, hän ei ole menettänyt faniaan koko hänen vuosiensa ajan.

Kuvat Lähteet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 − 33 =