9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Kesha Rose Sebert tunnetaan paremmin nimellä kesha laulaja-lauluntekijä, joka on ottanut myrskyn musiikkimaailmaan. Hänen ainutlaatuisen laulutyylinsä ja kauniisti kirjoitetut kappaleet "Animal" ja "Cannibal" -albumissaan Kesha on nopeasti ajoittanut itsensä huimaaviin tähtien korkeuksiin..

Kesällä on kaksi suurta osumaa, kuten "Tik Tok" ja soul, joka sekoittaa "We R Who We R" -elokuvaa ja numero yksi debyytti Us-kaavioissa Animal-albumillaan. Kesha on suosikki faniensa keskuudessa, joita hän rakastaa rakkaasti eläinsä. "Tik Toc" on digitaalinen bestseller, jolla on 14 miljoonaa hitsaa.

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Useiden artistien innoittamana ajan myötä musiikki sisältää yleensä teemoja puolueen juhliin, jossa on vihje yksilöllisyydestä. Deeply mukana eläinten oikeuksista ja LGBT aktivismi hän on enemmän inhimillinen, että hänen grunge esiintyminen. Kun myydään miljoonia levyjä maailmanlaajuisesti, odotetaan olevan glam-nukke, joka on kyse meikistä. Edeltäjät ovat todiste tästä kuvasta. Kesha on kuitenkin ainutlaatuinen ilme, joka puhdistaa kauniisti ilman meikkiä. Tässä on paras valinta.

Katso lisää: Kavya Madhavan ilman meikkiä

Puhdista Grunge:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Upea ei muodosta Kesha on kaukana hänen kimaltelevista avatareistaan, joista yksi on tottunut näkemään. Puhdas kasvot ja kampaamattomat hiukset ovat täysin kontrasti hänen musiikkivideoistaan. Hän puhdistaa kivaa ja näyttää hyvältä. Kauneus ei ole koskaan riippuvainen meikistä ja Kesha todistaa juuri sen.

Kirkkaat valkoiset:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Tässä kuvassa hän näyttää kaveri ja kaveri tyttö vieressä ja seksikäs pisamia hänen alabasterin valkoinen iho. Hän on hallitseva sotkuinen ilme ja niin tämä hienovarainen naisellinen tyyli näyttää täydelliseltä hänelle.

Beach Babe:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Kesha ei ole kuntoura kuin hänen nykyajansa, mutta hän ylläpitää terveellistä ruumista, joka näyttää niin kauniilta beachwear-tuotteilta. Yksi voi todella näyttää kauniilta ilman meikkiä edellyttäen, että heillä on oikea asenne kuljettamaan asu.

Katso lisää: Gauri Khan ilman meikkiä

Dreamy Eyed Blonde:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Hänen unet silmät ovat täydellinen voimavara hänen rento rento tyyli. Kesha rakastaa nöyryytetyistä aloitteista pitäen asioita yksinkertaisina ja alhaisina vähäisinä. Todellisessa elämässä mukava tyyli tuovat esiin parhaat ominaisuudet.

Lil 'Miss Goldilocks:

Lil Miss Goldilocks

Kesha on tunnettu kultaisesta äänestään ja kultaisista lukkoistaan. Se on hänen hiuksiaan, joka voi vaivattomasti siirtää ulkoasunsa karkealta tyylikkääseen mielialaansa nähden.

Messy Look:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Hänen tyylinsä on paljon funk ja kirkkaita värejä heitetty yhteen. Joten kun hän käyttää hiljaista sävyä alkuun, hän yllättää sinut hänen funky keltainen kynnet. Hän lisää silmänsä yllätyksenä, joten hän ei voi koskaan olla tyytymätön siihen, mitä odottaa tästä omituisesta Divasta.

Tyylikäs tyylikäs:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Hänen epätoivoisen ilmeen puhuessa suurimmillekin pituuksille Kesha voi vetää tyylikkään ja tyylikkään punaisen maton tyylistä. Edellyttäen, että hän on valmis tekemään vaivaa ja menemään ylimääräinen mailin. Vetänyt takaisin tyylikäs korkeat ponnahdusliinat vieressä ei meikkiä tekee hänen näyttämään niin virkistävää, että yksi unohtaa hänen sotkuinen näyttää täysin. Kampaus voi varmasti tehdä kaiken eron.

Glam Diva:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Tämä ruusuinen punastuma on luonnollista ja ei vie paljon vaivaa hänen puoleltaan, koska Kesha on neitsyt alueet muodostavat. Hän vetää tämän ulkonäön tyylillä, joka on yksi upeasta diva hänen mahtavista ja juhlallisista kultainen lukot. Hänen kaunis ja tyylikäs nenän rengas antaa vihjeen risque hänen ulkoasua, joka tekee hänestä erottumaan joukosta.

Katso lisää: Amrita Rao ilman meikkiä

Laid Back Look:

9 Kuvia Keshasta ja ilman meikkiä Tyylit elämässä

Kesha helposti tyylikkäästi ja välittämättä näyttää asenteesta on tervetullut muutos teollisuudessa, jolla tiedetään vaikuttavan siihen, miten ihmiset näyttävät kaikkialta maailmasta. Hän on täydellinen esimerkki kauneudesta sisäpuolelta, koska hänen lahjakkuutensa tekee hänestä seksikkäämpiä kuin useimmat bimbot, jotka ovat kyynärpäätä syvällä make up.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map