9 Kuvia Aishwarya Rai ilman meikkiä Tyylit elämässä

Syntynyt Bunt-perheeksi 1. marraskuuta 1973 Mangaloressa, Karnataka, Aishwarya Rai on yhteinen nimi jokaisessa kotitaloudessa. Tämä kaunis nainen on intialainen elokuvajuhlat ja malli. Aishwarya Rai on yksi Intian elokuvateatterin johtavista näyttelijöistä, ja hän on tullut yksi suosituimmista Intian parhaista palkkioista. Elokuvan lajikkeesta ja hänen erinomaisesta esityksestään johtuen hän on saanut useita arvostettuja palkintoja ja ehdokkaita, kuten Ranskan hallituksen vuonna 2012 Odre des Arts et des Lettres, ja Intian hallituksen vuonna 2009 Padma Shri. pidetään myös yhtenä "kauneimmista naisista maailmassa".

Aishwarya Rai without Makeup

Hänellä on ollut menestyvän näyttelemisen ja mallintamisen ura. Rouva Rai Bachchan oli Miss Intian näytelmän ensimmäinen kilpailu ja myös Miss World -kilpailun voittaja vuonna 1994. Hän aloitti näyttelijäuransa elämäkerrallisessa elokuvassa Iruvar. Hänen menestyksekkäästi näyttävien rooliensa lisäksi hänen näyttelytilanteissaan kuuluvat hänen tehtäviinsä useiden kampanjoiden ja hyväntekeväisyysjärjestöjen brändi-lähettiläänä. Hän on myös Yhdistyneiden Kansakuntien yhteinen hiv / aids-ohjelman suurlähettiläs (UNAIDS). Hänen surkean suhteensa Superstar Salman Khanin jälkeen hän meni naimisiin Abhishek Bachchanin kanssa ja hänellä on kaunis tytär.

Vaikka useimmat näyttelijät näyttävät kauniilta makeupilla, harvat niistä ovat geneettisesti kauniita. Katso muutamia tämän kauniin naisen ei-makeup-valokuvista, jotka tuntevat itsesi.

Aishwarya Rai ilman meikkiä Ulkonäkö:

1. Kameraan kiinni:

Sai kiinni in camera

Tämä on kuva Aishwarya Rai Bachchanista, jossa hän oli matkalla tapahtumaan ja kuten näette, hänellä ei ole meikkiä ja hänellä on hyvin yksinkertaiset näkymät, mutta silti näyttää hämmästyttävän kauniilta.

2. Still From A Movie:

Edelleen from a movie

Tämä on vielä yhdestä elokuvasta, jossa hän päätti mennä näytölle ilman meikkiä hänen kasvoilleen. Kun katsot tätä kuvaa, kukaan voi olla samaa mieltä siitä, että hän on todellakin yksi maailman kauneimmista näyttelijöistä.

Katso lisää: Julkkikset ilman meikkiä

3. Lazy Walk:

9 Kuvia Aishwarya Rai ilman meikkiä Tyylit elämässä

Aishwarya Rai Bachchan, jolla on valkoinen salwarikameez ja ei meikkiä hänen kasvonsa lukuun ottamatta pieni huulikiilto, osaa näyttää yksinkertaiselta ja silti upealta.

4. Hei siellä !:

Hei there

Takki ja takki tekevät kenestä katsoa kuumaa niin kauan kuin he tietävät, miten se kestää hyvin. Ja tämä entinen Miss World tietää tietenkin, miten tämä ilme näyttäisi helposti. Musta takki, valkoinen ja musta pää ja hänen rentoja silkkisiä hiuksiaan ovat kaikki tämä nainen, joka näyttää kauniilta.

5. Aseta Set:

Päällä set

Tämä on kuva Aishwarya Rai, jossa hänellä on keltainen sari eikä meikki. Ja nyt tiedät, että tämä nainen on syntynyt kauniin.

6. Toinen Still Elokuvasta:

toinen still from a movie

Tämä kuva on vielä yksi hänen elokuvistaan, jossa hän päätti mennä näytölle ilman mitään meikkiä ja miestä, hän näyttää kauniilta!

7. Koska se on kylmä ulkopuolella:

maailman- famous beauty

Vaikka hän on maailmankuulu kauneudestaan ​​ja työstään, Aishwarya Rai on tyypillinen intialainen sydän, joka on aina onnistunut pitämään uskonnolliset juurensa hengissä. Tämä on kuva temppelissä, jossa hän vieraili ilman mitään meikkiä.

8. Tyypillinen Village Girl Look:

Tyypillinen village girl look

Tämä on vielä yksi hänen onnistuneista elokuvistaan, jossa hän päätti soveltaa vähimmäisruokaa, joka on vain huulipuna ja hän näyttää pudota kuollut upea.

9. Tuomarina !:

päätellen in the rain

Tämä on kuva Aishwarya Rai Bachchanista yhdestä elokuvasta, jossa hän ei ole levittänyt meikkiä hänen kasvoilleen. Hänen kasvojensa näkökulmasta katsottuna on ymmärrettävää, että hän on tuomitseva.

On kuvattu, että Aishwarya Rai Bachchan ja Abhishek Bachchan ovat paremmin kuuluisia kuin Brangelina.

Leave A Comment

2 + 8 =