9 Kuuluisia temppeleitä Noidassa Tyylit elämässä

Noidan kaupunki Uttar Pradeshissa on kaunista. Katsotaanpa niitä.

Akshardham:

temppelit in noida

Delhi Akshardham sijaitsee Noida tunnetaan myös nimellä Swaminarayan Akshardham. Temppelin monimutkainen edustaa perinteistä intialaista ja hindu-kulttuuria ja henkisyyttä. Tohtori A.P.J Abdul Kalam vihki virallisen vihkimisen temppelissä vuonna 2005. Akshardhamin temppeli on yksi Intian suurimmista temppeleistä, joka nousee 43 metriä korkealle, ulottuu 316 jalkaan leveäksi ja ulottuu 109 metrin korkeuteen.

Sai Babin temppeli:

temppelit in noida2

Sai Baba-temppeli on yksi kuuluisimmista Noidan temppeleistä, joita vierailevat kaikkialla kaupungissa. Temppeli on rakennettu kauniisti valkoisella marmorilla ja on replica Sai Baba Mandirista Shirdissä. Sai Baba MandirSamiti hallinnoi tätä temppeliä. Samiti tarjoaa myös keskipäivän aterioita OM: n säätiön lapsille ja järjestää hyväntekeväisyyteen erikoistuneen ambulanssin, joka tarjoaa päivittäin 1000 potilaan lääketieteellistä apua.

Lotus-temppeli:

temppelit in noida3

Intian mantereen Äiti-temppeli on arkkitehtoninen ylellisyys, joka on noin 12 kilometrin päässä Noidasta sijaitseva lootuskukka. Temppeli on avoin kaikkien uskontojen ihmisille, koska se on baha'i-talo. Baha'in lakien avulla ihmiset voivat vain laulaa bahá'in uskon pyhiä kirjoituksia tai muuta uskontoa. Ritualistinen käytäntö on myös sallittua temppelissä.

ISKCON-temppeli:

temppelit in noida4

Kuuluisa ISKCON-temppeli tai Krishna-tietoisuuden kansainvälinen yhteiskunta, joka on omistettu Lord Krishnalle, sijaitsee Noidassa. Temppelissä on kauniita Radhasta ja Madhavista. Temppeli suorittaa päivittäin erilaisia ​​rituaaleja, rukouksia ja kirtantoja. Prasadamia tarjoillaan jokaiselle sunnuntaina kaikille temppelille. Festivaaleilla, kuten Sri Krishna Janmashtami, RadhaAshtami, Gaur Purnima, Holi ja Ekadashi, pyhiinvaeltajat.

Ayyappan temppeli:

temppelit in noida5

Noidan kaupungissa sijaitseva Ayyappa-temppeli on omistettu Lord Sasthalle, joka on myös johtava jumaluus. Hänet tunnetaan kaupungin jumalalliseksi suojelijaksi ja temppelin rakentaminen oli täysin kokonaan vuonna 2002. Temppeli on henkisen toiminnan keskus ja VijayaDashamin festivaalin aikana monet pyhiinvaeltajat parittavat festivaalin juhlaan.

Katso lisää: Temppelit Nasikissa

Arya Samaj Mandir:

temppelit in noida6

Noydan Arya Samaj Mandir on temppeli, jossa häät solemnisoidaan, jos se on kastettu tai uskontojen välinen avioliitto. Sitä pidetään pyhänä paikka häät rituaaleja. Temppeli seuraa Vedic-periaatteita tiukasti.

Noida Kali Bari:

temppelit in noida7

Noidan kali Bari on rakentanut Noidan bengaliyhdistys, ja heitä myös hoitaa. Temppelissä on Jumalatar Kalin epäjumala, joka on johtava jumaluus. Temppeli on tärkeä hengellinen paikka kaupungissa. Festivaaleja kuten DurgaPooja tai Navaratri, Maha Kali Puja ja muita juhlitaan kiivetä temppelin sisällä.

Katso lisää: Temppelit ympäri Mysorea

Immanuel Marthoma -kirkko:

temppelit in noida8

Immanuel Marthoma -kirkko rakennettiin Noidan kaupunkiin vuonna 1989, mikä lisäsi kaupungin perintöä ja kulttuuria. Kirkon nykyinen seurakunta on tohtori Dr. Abraham Matthew ja piispa Rt. Pastori Dr. Abraham Mar Paulose. Kirkko toimii sunnuntaikouluna ja kuorella. Siellä on myös säännöllisiä massoja joka viikko.

Peer Baba Ki Mazar:

temppelit in noida9

Peer Baba Ki Mazar, joka sijaitsee Noidassa, on suosituin pyhiinvaelluskohde islamilaisille ihmisille. Mazar on omistettu Peer Baballe ja jumalanpalvelijat, jotka tulevat paikalle, saavat rauhan ja tyyneyden.

Katso lisää: Kuuluisia temppeleitä Lucknowissa

Leave A Comment

+ 66 = 71