9 kuuluisaa temppeliä Nasikissa Tyylit elämässä

Nasik on yksi niistä Intian kaupungeista, jossa voit mennä vain katsomaan ja nauttimaan pyhiinvaelluksista. Tässä kaupungissa on useita kauniita temppeleitä. Ihmiset todella vierailevat Nasikilla juuri siksi, että tämä kaupunki taloa on yksi maan kauneimmista hindujen temppeleistä. Tämä artikkeli opettaa sinulle joitain parhaita temppeleitä, joiden pitäisi käydä, jos he tulevat koskaan Nasikille.

Nasikin parhaiden 9 temppelin luettelo on seuraava:-

1. Kalaram-temppeli:

temppelit in nasik

Nasarin Kalaramin temppeli on yksi maan kauneimmista temppeleistä. Tämä vanha hindujen temppeli on merkittävä rooli Intian historian uskonnollisissa näkökohdissa. Kalaran-temppeli on yksi Maharashtran kunnioitetuista temppeleistä, ja se on omistettu jumalalle Laxmanille ja jumalattarelle Sita. Temppeli on myös kuuluisa siitä tosiasiasta, että tämän temppelin ulkopuolella mestari protestoi kuuluisa tri Ambedkar.

2. Kapleshwarin temppeli:

temppelit in Nasik2

Nasikin monista vanhoista temppeleistä tämä on tärkein asia. Tämä temppeli on äärimmäisen tärkeä Maharashtrilaisille ja useimmille intialaisillekin. Temppeli kuvaa kertomusta, erehdystä, jonka Lord Shiva teki. On olemassa monia läheisiä temppeleitä omistettu Lord Ganesha, Gayatri Devi jne. Ja tästä syystä tämä paikka on tärkeä mukaan paikallisten ihmisten.

3. Navshya Ganpati-temppeli:

temppelit in Nasik3

Ganpati tarkoittaa Herra Ganeshaa, jolle tämä temppeli on omistettu. Tämä on yksi Nasikin kuuluisimmista Ganeshan temppeleistä. Temppeli sijaitsee Godavarin joen rannalla, jonka ansiosta kävijät ja säännölliset palvojat voivat kokea tämän temppelin ainutlaatuisen viehättävän ympäristön.

4. Ganga Godavarin temppeli:

temppelit in Nasik4

Tämä temppeli sijaitsee Ramkundassa lähellä Nasikia ja on yksi kaupungin historian tärkeimmistä temppeleistä. Tämä temppeli tai Mandir sijaitsee Godavarin joen rannalla. Ihmiset vierailevat temppelissä ottaessaan lyhyen kylpyamme Godavarin joen pyhiin veteen.

5. Jain Mandir:

temppelit in Nasik5

Tämä on yksi kaupungin suurimmista temppeleistä. Temppeli näyttää kauniin arkkitehtuurityylin. Jainin pyhille omistettu, tämä kolme kerroksinen rakennus on paikka, jossa Jainin ihmiset voivat myös saada tietoa uskonnostaan. Kaupungissa on useita Jain-temppeleitä. Tämä on kuitenkin rakennettu täysin muuhun ja ainutlaatuiseen verrattuna muihin.

Katso lisää: Temppelit Nagpurissa

6. Muktidham-temppeli:

temppelit in Nasik6

Tämä temppeli sijaitsee kaupungin esikaupunkialueilla. Temppeli on suosittu koko Maharashtran ja muiden läheisten valtioiden alueella. Tämä temppeli näyttää lähes kaikkien merkittävien hindujen ja jumalattarien kuvat ja jumalat. Mielenkiintoisin asia Muktidham-temppelistä on se, että se on yksi Intian harvoista temppeleistä, jossa näkyy kaikki 12 Jyotirlinga-jäännökset Intiasta.

7. Someshwarin temppeli:

temppelit in Nasik7

Kaikista temppeleistä, jotka on omistettu Nasikille Lord Shivaa varten, tämä on erityisen tärkeä asia. Temppeli sijaitsee Godavarin joen rannalla ja sitä pidetään yhtenä Nasikin parhaimmista palvontapaikoista..

Katso lisää:  Temppelit lähellä Mysorea

8. Veda Mandir:

temppelit in Nasik8

Veda Mandir on Maharashtran tärkeä temppeli erityisesti siksi, että tämä temppeli antaa tietoa vedoista, puranoista ja koko intialaisesta kulttuurista.

9. Naroshankarin temppeli:

temppelit in Nasik9

Tämä Nasikissa sijaitseva 1700-luvun temppeli on omistettu herra Sankaralle. Tämä temppeli on niin tärkeä, että sitä kutsutaan Etelä-Intian Gangaksi.

Katso lisää: Temppelit Lucknowissa

Leave A Comment

43 + = 44