9 kuuluisa Kenian matkailupaikat Tyylit elämässä

Kenia tunnetaan parhaiten klassisesta Savanna Safarista. Maa on äärimmäisen ristiriidassa jälkiruokien, lumen, metsän, avomaiden, makean veden järvien jne. Kanssa. Villieläinten safarit ovat Kenian vaativimpia nähtävyyksiä, mutta vaellus Kenian vuorilla ei ole kovin harvinaista. Matkailijat nauttisivat myös snorklausta, ilmapalloa, hiihtoa, hiekkarantoja rannalla jne.

Kenian paikat:

1. Lake Nakuru:

järven nakuru_kenya-turisti-paikkoja

Lake Nakuru on matala järvi Kenian sydämessä. Se on ylimääräinen levä, minkä vuoksi monet flamingot lentävät täällä. Matkailijat voivat olla niin onnekas, että he näkevät jopa miljoona flamingoa kerrallaan, mikä saa paikat, joita kutsutaan maailman suurin lintuperspektiiviksi.

2. Masai Mara Auringonlasku:

Masai-mara-sunset_kenya-turisti-paikkoja

Maasai Mara on suosittu puisto, jolla on suuri väestö ja muuttolintu heinäkuun ja elokuun aikana. Paikkakunnasta asuu myös lukuisia eläimiä. Näky, kun aurinko laskeutuu ja eläimet ovat nähtävissä sen heijastuksessa, antaa hengähdystauon hetken kaikille siellä oleville matkailijoille.

Katso lisää: Paikkoja nähdäksesi Bhutanissa

3. Lamun saari:

Lamu-island_kenya-turisti-paikkoja

Lamu-saari sijaitsee maan Lamun saaristossa ja toimii kuuluisana turistinähtävänä. Lamun kaupunki on Kenian vanhin kaupunki ja siten se on säilyttänyt viehätysään vuosien varrella. Lamu-saarta pääsee vain kaduilla ja kävelytieillä, koska moottoriajoneuvoa ei voi kulkea sen läpi. Kaupungin asukkaat useimmiten kävivät, matkustavat veneellä tai aaseilla.

4. Hell's Gate:

Hells-gate_kenya-turisti-paikkoja

Hell's Gatein kansallispuisto on pieni puisto, joka on nimetty kallioiden tauon takia. Se oli kerran järven sivujohto, joka oli kekseliäinen Rift-laakson ihmisille. Se on ainutlaatuinen villieläinpuisto muiden joukossa, koska voit kävellä tai pyöräillä ilman oppaita. Kauniita maisemallisia näkymiä on lukuisia eläimiä, kuten leijonat, leopardit, gepardit jne.

Katso lisää: Turistikohteet Srilanka

5. Tsavo-kansallispuisto:

Tsavo-kansallinen-park_kenya-turisti-paikkoja

Tsavo on suurin kaikista kansallispuistoista Keniassa ja myös yksi maailman suurimmista. Koska se kattaa valtavan alueen, tie oli jaettu länsi- ja itäpuolelle. Tämä on yksi paikka, joka on täydellinen kaikille niille, jotka etsivät yksinäisyyttä ja tyyneyttä ja näkevät myös eläinten erämaiden keskellä hieman kasvillisuutta hiekkarannoilla.

6. Mount Kenya:

mount-kenya_kenya-turisti-paikkoja

Mount Kenya on maan korkein vuori ja toiseksi korkein Afrikan mantereella, jonka korkeus on 17 057 m. Vuoristo tarjoaa luonnonkauniin näkymän, jonka huippu on peitetty lumen ja metsien peittämillä rinteillä. On vaikea nousta vuorelle, mutta ihanteellinen paikka trekkerille on tämä vuori, joka voisi antaa heille erittäin iloa ja tyytyväisyyttä.

Katso lisää: Käyntikohteet Bangladeshissa

7. Malindi:

malindi_kenya-turisti-paikkoja

Malindi on johdatus rannikkomatkan matkailijoiden nähtävyyksiin Keniasta. Siinä on koralliriuttoja ja kauniita rantoja, jotka kulkee kristallinkirkkaalla sinisellä vedellä. Ihmiset haluavat harrastaa surffausta, snorklausta, syvänmeren kalastusta tai vain hiukan linnoituksia hiekkadilloilla. Malindiilla on Marine National Park, joka suojaa erilaisia ​​kaloja ja vesialueita.

8. Nairobi National Park:

Nairobi-kansallinen-park_kenya-turisti-paikkoja

Nairobin kansallispuisto on villieläimiä suurkaupungissa kauniilla luonnonkauniilla näkymillä pilvenpiirtäjiä. Huolimatta siitä, että pienessä eläintarhassa on suuri kaupunki, se pitää silti päänsä korkeana ja ilmoittaa, että siellä on suojattu enimmäismäärä eläimiä. Zebra, villieläimet, sarvikuonot ovat eläimistön eläimistä eniten kysyttyjä eläimiä.

9. Rift Valley:

Rift-valley_kenya-turisti-paikkoja

Rift-laakso on yksi Kenyamin suosituimmista laaksoista, koska se on hämmästyttävän maalauksellinen. Se ulottuu Kuolleelta mereltä Mosambikseen ja kulkee melkein koko Kenian läpi.

Toivottavasti pidit näitä parhaita Kenian matkailukohteita! jätä kommenttisi.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 − = 41