9 kuukautta vanha vauva - paino, hoito, kehitys ja etapit | progressivenewsdaily.info

9 kuukautta vanha vauva – paino, hoito, kehitys ja etapit

Vauvat ovat todella arvokkaita ja kuten kaikki arvokkaat asiat, jotka sinun on kiinnitettävä erityistä huolta heistä. Seuraavassa on joitain askelia, joita sinun tulee noudattaa tiukasti. Asianmukaisen katselun painosta, ruoasta, kehityksestä, leluista, nukkumista jne. Olisi pidettävä pienen vuoksi. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on vauvan ikä, joka muuttaa kaiken. Tässä artikkelissa keskustelemme 9 kuukauden ikäisistä vauvoista, heidän tavoistaan ​​ja vinkkeihinsä tehohoidosta. 9 kuukauden ikäisellä vauvalla on vakavia eroja kuin 9 tai 8 kuukauden ikäiset, ja niitä käsitellään täällä.

9 Months Old Baby

Tässä artikkelissa on tärkeitä tietoja 9 kuukauden ikäisestä vauvasta painosta, vauvanhoidosta, ruokinnasta, kehityksestä, elintarvikkeista, leluista, nukkumista jne. Joten pääset alkuun!

9 kuukautta vanha vauva Paino:

9 kuukauden ikäiselle lapselle ei periaatteessa ole tällaista kiinteää painoa. Yksi asia, että sinun on seurattava, on se, onko vauva saada hyvää painoa ja tasaisesti. Tämä on yksi tärkeimmistä tosiseikoista vauvasta. Jos jostain syystä poistat raidat ja on epätasainen vahinko tai painonpudotus, niin se voi olla todella haitallista vauvalle. Jos painossa on kuitenkin odottamattomia muutoksia, tiedät kuka soittaa, eikö? Lääkäri. Koska vauva on ruokkimassa äidinmaitoa 6 kuukauden ajan, suurin osa vauvan painosta riippuu maidon aineesta ja maidon ravitsemuksellisesta arvosta. Vauvan paino on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun on kyse vauvan asianmukaisesta hoidosta.

9 kuukautta Old Baby Care:

Vauva näyttää suhteellisia merkkejä liikkumisesta. Tämä on melko luonnollinen. 9 kuukauden ikäiset tulevat helposti pikkulapsille ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi erityishoito tulisi hoitaa. Vauvanhoitoon sisältyy myös vauvan asianmukaista hoitoa, kuten synnin ruokkimista ja hyvää hoitoa kosteusvoiteiden avulla. Käytä vain niitä iho- ja kasvotuotteita, joita lääkärit suosittelevat. Vauva tarvitsee ylimääräistä rakkautta tässä iässä ja tämä on silloin, kun äidin rakkaus ja kiintymys tulevat kuvaan. Vauva käyttäytyy hieman ääneen tässä iässä ja tämä on luonnollista. Vauva yrittää oppia uusia asioita ja hänellä on joitain monimutkaisia ​​muutoksia, joita vanhempien on tunnistettava (tällaiset muutokset yleensä sisältävät käyttäytymismuutoksia).

9 kuukautta Old Baby Feeding:

Ruokinta on se, mikä tekee vauvasta kasvavan fyysisesti. Tämä vaihe on hieman epäsäännöllinen ja saattaa olla muutoksia vauvan ruokahalu. Vauva yrittää syödä itsensä ja se on vakava asia pitää ne puhtaina. Toisaalta asiantuntijat sanovat, että vauvan pitäisi sallia tutkia uusia asioita ja yksi niistä on elintarvikkeita. Joskus vanhemmat sallivat vauvan kokeilla itse ruokaa. Elintarvikkeiden siirtäminen suuhun tekee vaatteita ja ruokintakangasta likainen, mutta se on sen arvoista, koska tämä käytös on osoittautunut piristävän henkistä kehitystä. Ateriat ovat yleensä vanhempien hallinnassa, joten ei ole kovia ja tiukkoja sääntöjä.

9 kuukautta Old Baby Sleep:

Myös vauvan nukkumiskäyttäytyminen muuttuu. Yöpymisen ruokinta on mennyt ja äiti ei ole paljon unettomia öitä. Mutta päähän on edelleen jatkuva jännitys vaipojen puhdistamiseksi, mikä on yksi tavallisimmista vauvoille liittyvistä ongelmista. Vauvat putoavat 3-2 nukkuu 24 tunnin kuluessa, ja tämä on yksi tämän iän vauvojen näennäisimmistä käyttäytymismuutoksista. Tämä vaihe (9 kuukautta) tuo mukanaan myös monia muita nukkumisvaiheita, kuten jos yöllä herättää jotain syytä ja tuntuu, että vanhemmat eivät ole ympärillä, hän itkee paljon ja tämä herättää vanhempia lopulta. On aika, että vauva saa nukkua vanhempiensa kanssa liikkumisilmoituksia. Nukkumisen aikana tapahtuu vakavia muutoksia, ja tämä on yleistä myös lasten keskuudessa.

9 kuukautta Old Baby Development:

Tämä on aika, jolloin hampaiden kasvun mahdollisuudet ovat mahdollisia ja voit ottaa vauvan hammaslääkärille myös, jos hampaiden kasvua ei ole. Hampaiden kasvu osoittaa, että vauva kasvaa. Myymälöissä on vauvan hampaiden kasvua, joka auttaa sinua seuraamaan hampaiden kasvua vauvoilla. Vauva tarvitsee oikeita vaatteita ja sopii hänelle koon 1 kangasta. On olemassa monia mahtavia yrityksiä, jotka tarjoavat houkuttelevia vaatteita tämän iän vauvoille. Tutkimuksen mukaan on nähty, että tämän ikäiset lapset kasvavat yön yli, kirjaimellisesti ja tämä tarkoittaa, että vauva kasvaa myös melko nopeasti. Sinun on ennalta järjestettävä kaikki tärkeät asiat, joita vauva tarvitsee, kun hän kasvaa enemmän.

9 kuukauden ikäisistä aktiviteeteista, jotka pelaavat uusilla asioilla, asettavat ne suuhun ja yrittävät syödä itseään, ovat yleisimpiä. Nämä toiminnat ovat tavallisia lähes kaikissa vauvoissa.

9 kuukautta Vanha vauvanruoka ja lelut ja maamerkit:

Lapsilla on tässä iässä yleisesti oppimislelut. Sormiruoat ovat tavallisia ruoka-aineita, joita vauvat tuovat tänä iässä. Vauvan pitäisi antaa syödä pitkin ja tämä on yksi tärkeimmistä kehitysvaiheista. Virstanpylväitä ovat oikea istunto, makaavat itse, oikea raaja, jne.

Vauvojen hallinta voi olla hektistä, varsinkin kun ne kasvavat nopeasti. Yksi parhaista keinoista antaa vauvojen kasvua kunnolla voi seurata kehitystä ja tehdä asianmukaisen kaavion leluilleen, ruokaa syöneille jne..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map