9. Kuukausi Raskaus Ruokavalio – Mitä ruokaa syödä ja välttää

Tässä vaiheessa tai raskauden aikana vauvan kehon rakenne on melkein kehitetty. Vauva, jolla on enemmän painoa ja aivot, keuhkot kehittyvät jatkuvasti. Juuri tämän kuukauden saapumiseen voit tuntea enemmän painoa, joka voi vaikuttaa ruoansulatuskanavan prosessiin. Siksi sinun on varmuuskopioitava kehon ravintoaineet oikealla laihdutuksella.

9th Moth Pregnancy Diet

Mitä syödä:-

Fiber Enriched Foods:

Sinun täytyy kuluttaa kuitupitoista ruokaa päivittäin estääkseen ummetushäiriön tämän ajanjakson aikana. Sinun tulisi sisällyttää tämä osa 9: nnen raskausruokavalioon, joka voi olla saatavilla erilaisten tuoreiden vihannesten, hedelmien, palkokasvien ja jyvien kautta. Yleisimmät lähteet ovat myös avokadot, parsakaalit, valkoiset pavut, musta pavut, kukkakaalit, vihreät lehdet, maissit jne. Jos kuidut ovat raskaasti kulutettuja, suosittelemme ottamaan paljon vettä, joka antaa sinulle veden tasapainon suolistasi.

Rautapitoiset elintarvikkeet:

Rauta on kivennäisaine, joka estää sinua anemian hyökkäyksestä. Raskaus voi olla syynä epätavalliseen verenpurkaukseen tai verisuonen verenvuotoon. Se voi johtaa kehon hemoglobiinin puutteeseen. Vaikutuksen vähentämiseksi sinun on syödä 9. kuukautena, mukaan lukien 25-27 mg raudan kulutusta päivässä. Joitakin tuoreita ja luonnonlähteitä ovat linssit, munat, marjat, rusinat, pinaatti, kuivat elintarvikkeet, soijapavut, kala jne..

Katso lisää: Ruokavalio raskauden aikana

Foolihappoa rikastetut elintarvikkeet:

Foolihappo auttaa vastustamaan syntymävirheitä vauvassa, kuten spina bifidaa. Se auttaa myös rakentamaan punasoluja ja DNA-rakennetta. Tarpeetonta sanoa, että se on elintärkeä osa, jota elimistö tarvitsee 9 kuukauden raskauden ruokavalion suunnitelmassa, jota voidaan käyttää 600-800 mg: aan päivässä. Jotkut hyvin tavalliset foolihapon lähteet ovat kahviherneet, palkokasvit, vihreät lehdet, papaija, vilja, kaura, parsa, linssit, appelsiinit jne..

Kalsiumilla rikastetut elintarvikkeet:

Kalsium vaatii suuremman määrän tässä vaiheessa. Sinun on annettava vahva luun rakenne vauvalle sekä sinun on tehtävä itsesi sopivaksi tulevalle toimitukselle. Se on korvaamaton enemmän kuin mitään sisällyttämään kalsiumkomponentteja ruokavalioon 9. kuukautena Pregnancyon synnyttää terveellisen vauvan. Voit käyttää kalsiumia eri elintarvikkeissa, kuten banaaneissa, vihreissä lehdissä, kaloissa, vähärasvaisissa lihoissa, pähkinöissä, munissa, maitotuotteissa, seesamilla, manteleilla, kauralla jne..

DHA rikastetut elintarvikkeet:

Se on rasvahapon tyyppi, joka on välttämätön aivojen kehitykselle. Sinun pitäisi kuluttaa 200 mg DHA: ta päivässä eri ruoka-aineilla, jotta saat sisäpuolesi vauvan peruselementtejä aivojen etusilmukan kehittämiseksi. Tämä osa voi olla saatavilla hedelmämehuista, muna, maito, maapähkinävoi jne.

A-vitamiinivalmisteet:

A-vitamiini auttaa kehittämään silmiä, verisoluja, ihoa, koskemattomuutta ja voimaa vastustaa infektiota vauvan kehossa. A-vitamiinilla rikastetut elintarvikkeet ovat esimerkiksi bataatit, pinaatti, cantaloupe, porkkana jne. Sinun on käytettävä tätä vitamiinia myös päivittäisellä saannolla.

C-vitamiinivalmisteet:

Se on yksi tärkeimmistä osista tämän raskauskolmanneksen aikana. Se auttaa nopeuttamaan raudan polttamista veressä. Sinun pitäisi ottaa 80 mg C-vitamiinia päivässä luonnollisilla elintarvikkeilla. Se on saatavana eri sitrushedelmien, parsakaalin, tomaattien, appelsiinien, kukkakaalien jne. Kautta.

Proteiinipitoiset elintarvikkeet:

Sinun pitäisi ottaa proteiineja eri elintarvikkeilla sopivassa annoksessa, jotta se sopii tulevalle toimitussession. Se on elintärkeä komponentti, joka antaa lapselle ja sinulle voiman lähteen. Tässä vaiheessa sinun täytyy kuluttaa 50-55 grammaa proteiinia päivässä. Yhteisiä lähteitä ovat munanvalkuaiset, tofu, maito, jogurtti, kala, kana jne.

B12-vitamiinivalmisteet:

Voit imeä B12-vitamiinikomponentin eri luonnonlähteillä, kuten kana, kala, maitotuotteet, maito jne. Sekä yo8u voi täydentää tätä vitamiinia.

Hiilihydraattipitoiset elintarvikkeet:

Joitakin yleisiä ja käytettävissä olevia hiilihydraattien lähteitä ovat marjat, vihannekset, kokojyväleivät, palkokasvit, pastat, bataatit, pavut, vesimelonit jne. Sinun tulisi kuluttaa monimutkaisia ​​hiilihydraatteja pelkän yksinkertaisen päivittäisen määrän sijaan rajoitetusti lääkärin suosituksen mukaisesti.

Katso lisää: 7T Kuukausi raskauden ruokavalio

Mitä ei syödä:-

laihduttaminen Advice PRGNACY

Pehmeä juusto:

Sinun tulisi välttää kypsyneitä juustoja, kuten brie, blue venets jne. Se voi sisältää listeria määrä, joka on odottamaton komponentti toimitukseen. Se voi aiheuttaa vaikeuksia raskauden aikana. Jos pidät juustosta, voit valita kovaa juustoa.

kahvi:

Kofeiinia sisältävä sisältö saattaa lisätä ummetusta oireita raskauden viimeisen vaiheen aikana. Jos olet tottunut kahviin, sinun on päästävä eroon tästä tavasta. Jotta voit helpottaa, voit käyttää valtava määrä hedelmämehuja.

Alkoholi ja tupakka:

Sinun pitäisi myös välttää alkoholipitoisuutta ja tupakkaa synnyttämään terve vauva ilman terveysongelmia. Se voi aiheuttaa useita komplikaatioita raskauden aikana. Myös haitallinen vaikutus, kuten epätavallinen verenvuoto. Siksi sinun pitäisi välttää kaikki nämä riippuvuudet koukulla tai kouralla.

Pastamaton maito:

Maito, jossa ei ole pastörointia, voi olla erittäin vaarallinen raskaana olevalle naiselle erityisesti loppuvaiheessa. Hänen on vältettävä kaikkia maitoa, joka ei ole keitetty. Raakamaidon on ehdottomasti vältettävä yhdessä vuohenlihan kanssa, koska se on erittäin vaarallinen raskauden aikana. Se voi aiheuttaa toksoplasmoosia kolmannen raskauskolmanneksen aikana.

Katso lisää: 6Th Kuukausi raskauden ruokavalio

Pate:

Se sisältää listeriaa ja voi vahingoittaa luomalla listeriosia kohdun sängyssä. Se on tärkein elementti välttää raskauden komplikaatioiden aikana. Muussa tapauksessa tämän sisällön käyttö voi vahingoittaa vauvan elämää kohtuun. Se voi olla syy syntymän syntymiseen ja johtaa sairaan vauvan syntymään. Sinun tulisi välttää kärsivät terveellisestä toimituksesta.

Asianmukainen ruokavalio koko raskauden ajan auttaa sinua saamaan terveellisen vauvan. Viimeisen kolmanneksen raskauskolmanneksen aikana sinun tulee kiinnittää enemmän huomiota oikeaan ruokavalioon. Sinun on otettava ravintoaineet ja olennaiset komponentit oikeassa suhteessa. Sen lisäksi, että teet ruokavaliota, sinun on myös pidettävä itsesi hygieenisenä ja sopivana hyvin lähelle toimitusaikaa.

Leave A Comment

− 1 = 3