9 kotiin korjaustoimenpiteitä harhaileva nilkka | Tyylit elämässä

Rihmattu nilkka on yksi terveydellisistä vaivoista, jotka kohdistuvat nilkan lihaksiin ja kudoksiin, ja vaikeimmat voivat kestää jopa 4-5 kuukautta. Äärimmäisissä tapauksissa ihmiset eivät edes pysty kävelemään tai liikuttamaan. Täydellistä lepotilaa ehdotetaan useimmissa tapauksissa vain pahentaa tilan edelleen. Se on kuitenkin yleinen ongelma, ja se voi johtua monista syistä, kuten epätasapainosta ja liikaa rasituksesta nilkkaan. Ei ole väliä mistä syystä, seuraava paras asia on tarkastella kotiin korjaavia parannuskeinoja, jotka voivat auttaa sinua nopeuttamaan toipumista rintakehästä. Näiden kotihoidon tulisi olla turvallinen ja tehokas nilkassa.

Koti remedies for sprained ankle

Alla olevassa luettelossa on joitain parhaita, joita voit käyttää säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Erinomainen kotiin korjaustoimenpiteitä nokkoselle:

1. Jääpalakäyttö:

Yksi parhaista hoitomuodoista nilkan tulehdukselle on käyttää jääpussi kosketusalueella 10-15 minuutin ajan yhdessä istunnossa useita kertoja päivässä. Varmista, että käytät pyyhkeitä väliin. Tämä auttaa myös vähentämään kipua liittyy nyrjähtänyt nilkka. Se on yksi parhaista korjaustoimenpiteistä.

Katso lisää: Laryngitis Hoito Home Oikeussuojakeinot

2. Anna sille levätä:

Sinun pitäisi yrittää välttää yli stressiä nilkan. On suositeltavaa välttää sellaisia ​​toimintoja, jotka lisäävät epämukavuutta ja kipua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet harjoita yksinkertaisia ​​toimintoja. Tarttumalla lepoon voit antaa vääntymiselle aikaa parantua. Se on yksi tehokkaista asioista.

3. Pidä nilkka koholla:

Nukkua säilyttäen nilkan kohotettu asemaan, joka on sydämen yläpuolella ja on yksi tunnetuista kotiin korjaustoimenpiteistä kehon. Se auttaa vähentämään turvotusta poistamalla ylimääräisen nesteen alueella. Korkeus tekee ihmeitä kriisistä.

4. Lämmityspelti Sovellus:

Lämmitystyynyä voidaan käyttää kouristetulla nilkalla saadakseen helpotusta kipusta ja parantamaan alueen verenkiertoa. Tämä auttaa asianmukaisessa parannuksessa rintakehästä. Sinun tarvitsee vain käyttää sitä 10-15 minuuttia useita kertoja päivässä, kunnes ongelma lakkaa.

Katso lisää: Paras kodinhoito kurkunpään tulehdukselle

5. Cool Water Soak:

Ota viileää vettä ammeella ja liota nilkko niitä jonkin aikaa saadaksesi hieman helpotusta väsymyksen oireista. Tämä on tehtävä 1-2 kertaa päivässä saadaksesi tulokset. Voidaan myös käyttää haaleaa vettä liota samaan tarkoitukseen. Lämpökäsittely auttaa yhtä hyvin.

6. Suojalistat:

Markkinoilla on useita erilaisia ​​suojavaippoja, joita voidaan käyttää nilkan pitämiseen mistä tahansa onnettomuudesta. Näillä on tyyny, jolla on vaikutusta nilkkaan, ja ne tarjoavat hyvän tuen jalalle. Elastinen ACE-sidos on toinen hyvistä vaihtoehdoista käyttää vyötöntä nilkan aikana. Se auttaa varmasti pitämään nilkka sellaisessa asennossa, jossa se voi parantua itsestään ilman esteitä ulkopuolelta.

7. Tee joitakin harjoituksia:

Nilkan liikkuvuuden parantamiseksi on tärkeää harjoittaa tiettyjä harjoituksia päivittäin. Tämä auttaa myös parantamaan verenkiertoa ja estämään alueen jäykkyyttä. Varmista, että noudatat vain yksinkertaisia ​​harjoituksia ja liikkeitä tähän tarkoitukseen.

8. Venytys:

Valon venytys on toinen tehokas menetelmä, joka on kodin korjaava yksi. Tätä tulisi kuulla ammattihenkilön kanssa ennen kuin aloitat menettelyn joka päivä. Se auttaa taas pitämään nilkan jättämästä jäykkää.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten Bruising

9. Fysioterapia:

Äärimmäisissä tapauksissa on tärkeää tietää, että fysioterapia voi auttaa nilkan terveessä ja sopivassa asennossa. Yksi on palkata fysioterapeutti tähän tarkoitukseen ja voi tehdä sen kodin sisällä heidän mukavuutta.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 1