9 Kaunis suunnittelija kihlasormuksista tytöille

Yksi tyttöjen elämän tärkeimmistä päivistä on silloin, kun häntä ehdotetaan. Sitoutuminen tiivistää tytön ja pojan välisen siteen. Poika tai mies etsi aina kaunein rengas ehdottaa tälle tälle erittäin erikoiselle tilaisuudelle. Kihlasormukset ovat ylivoimaisesti tärkein koru, jonka mies ostaa ja tämä voi olla hyvin pelottava.

Suunnittelijoiden parhaat soittorivit:

Hänen alla lueteltiin kauniit mallit suunnittelija kihlasormuksista tytöille.

1. Solitaire Diamond Engagement Ring - Suunnittelija:

designer-engagement renkaat

Nämä ovat arvokkaita suunnittelija timantti kihlasormuksista ovat ne sisältävät valtava solitaire timantti keskellä renkaan. Jokaisen solitaire-karat-arvo on korkea ja siksi erittäin arvokas ja kallis. Nämä ovat ainutlaatuisesti muotoiltuja ja normaalisti asetettu platinaa antamaan sille täysin kuninkaallinen ilme.

2. Suunnittelija kultainen kihlasormus:

Kulta Engagement Ring

Kulta metallina on aina ollut suurempi masennus. Sen suuri arvo ja käyttö tekee useimmista ihmisistä kullan koristeet. Kihlasormukset ovat siis kaikkein halutuimpia, kun ne näyttävät tyylikkäiltä ja elegantilta. Nämä kultakorvan renkaat on valmistettu monimutkaisilla kuvioilla, joita voidaan täydentää muiden jalokivien, kuten timanttien, smaragdin, rubiinin, helmet jne. Kanssa..

3. Designer Princess Leikkaa Engagement Ring:

Prinsessa Cut Engagement Ring

Prinsessa leikatut renkaat ovat moderneja ja tyylikkäitä. Prinsessa leikatuissa renkaissa käytettävien jalokivien puhtaat viivat ovat yksi nykyajan bridesin suosituimmista valinnoista. Tämä on nykyaikainen ulkoasu ja sitä käyttävät huippulaukkuharrastussuunnittelijat.

4. Emerald Leikkaa Engagement Ring:

Smaragdi Cut Engagement Ring

Aivan kuten prinsessa leikattu, on smaragdin leikattu timantteja, jotka on asetettu renkaisiin. Nämä ovat jalokivien suorakaiteen muotoisia ja tämä tuo klassisen, tyylikkään ulkoasun suunnittelijahattuun. Platina-rengas, jossa se on koteloitu, näyttää herkältä ja kuninkaalliselta samanaikaisesti. Nämä varmasti vaikuttavat rakkaaseen.

Katso lisää: Engagement Rings Platinum

5. Girls Infinity Engagement Ring:

äärettömyys Engagement Ring

Nämä ovat todella äärimmäisen houkuttelevaa rengasta kuin sitoutumisen olemus, koska ikuinen ajatus on otettu kiinni tästä ajattomasta kauneuden osasta. Ääretön symboli on kauniisti kaiverrettu renkaaseen yleensä pienillä timanteilla, jotka muodostavat symbolin itse. Paras sitoutumisrengas suunnittelijat käyttävät kultaa tai platinaa metallisena valinnassa.

6. Halo-renkaan suunnittelu sitoutumiseen:

sädekehä Ring Design for Engagement

Yksi ylimmän muotoilun renkaista on tämä halo-tyyli rengas, jossa on pieniä timantteja, jotka ympäröivät keskeistä timanttia. Tämä luo halo-vaikutelman ja lisää valon vaikutusta. Tämä on tyylikkäämpi ja esteettisesti kaunis muotoilu, jota käytetään laajasti renkaan ja rengaskanavan antamiseen loistava ulkoasu.

Katso lisää: Antiikkityyliset kihlasormukset

7. Kolme Stone Ring -mallia sitoutumiseen:

Kolme Stone Ring Design for Engagement

Tämä on kierre äärettömään muotoiluun, jossa on kolme kiveä, jotka on asetettu renkaaseen. Kolme kiviä symboloivat eilen, tänään ja ikuisesti. Kivi on asetettu renkaan keskelle ja antaa loistoa kuin mikään muu.

8. Suunnittelija Side Stone Engagement Ring:

puoli Stone Engagement Ring

Paras engagement ring -suunnittelijat pitävät enemmän ansiokkaampana vaikutuksena. Rengas on sisustettu yhdellä timantilla keskellä ja sen jälkeen on olemassa useita timantteja, jotka asetetaan renkaan sivuille. Tämä antaa täydellisemmän näytön renkaalle ja tekee siitä tyylikkään.

Katso lisää: Vintage innoittamia kihlasormuksia

9. Rose Gold Engagement Ring tytöille:

Ruusu Gold Engagement Ring

Rose kulta on nyt yksi tärkeimmistä valinnoista engagement rings designers. Syynä tähän on feminiininen varjostus, joka heijastaa kaikkia ihon ääniä ja antaa käyttäjälle hehkun. Rose kultaiset renkaat ovat nyt halutuimpia.

Riippumatta siitä, oletko valinnut kihlasormus, on varmasti rakastettusi onnellinen ja iloinen. Tämä luettelo suunnittelijan sitoutumisrenkaista antaa sinulle ensiluokkaisen tietämyksen käytettävissä olevista tyypeistä. Sen jälkeen voit valita, mikä sopii sinulle parhaiten pidä mielessäsi rakkaasi tykkäykset ja tyytymättömät.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 8 = 1