9 Kaunis puolue kampaus keskipitkän hiukset Tyylit elämässä

Olkoon se pitkä tai lyhyt, me tarvitsemme sitä ylimääräistä tuntia peilin edessä juuri ennen juhlaa. Hämmennyksen joukossa valtava osa hallitsevasta ulkoasusta perustuu kampaukseen, jonka johdat. Joillekin klassikoille voi olla turvallinen vaihtoehto, kun taas muille pehmeä nöyrä ilme riittää varastamaan valokeilaan. Pitkät ja lyhyet hiukset ovat kahta ääripäätä omalla tyylilläan, mutta ne ovat keskikokoisilla hiuksilla, joilla on molempien maailmojen parhaat puolet.

Tyylikäs ja parasta kampausta keskipitkälle hiuksille:

Nykyisessä artikkelissa me johdatamme eri osapuolen kampaukset keskipitkän hiuksille, jotka ovat kuumia ja juuri nyt.

1. Chic Pony:

juhla hairstyles for medium hair

Mikään ei voita keskimmäistä ponnahduslaataa, jonka kanssa voit yhdistää lähes kaikkiin mekkoihin, olivatpa ne korkeat niska- tai yläsuojat. Jotta saat tämän ilmeen, saatat haluta aloittaa kiusoittelemalla hiustesi saadaksesi täydellisen räjäytyksen kruunuun juuri ennen poniasi niin, että hiukset saavat ylimääräisen tilavuuden. Usein voit lisätä ponnahduslaajennuksia ja muokata sitä aallossa tai kiharissa, jotka sopivat haluisiisi.

2. Classic French Roll:

juhla hairstyles for medium hair 2

Yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden lisääminen samalle sivulle, tämä kampaamo täällä on täydellinen ulkoasu, joka kuvaa nöyristystä tyylikkään puolueen ulkonäköä vastaan. Tämä on pohjimmiltaan tela ja tuppa oikealla niskan niskan yläpuolella, jonka saat parin kanssa sileä hiustarvikkeet ja jotkut löysästi kiinnitetyt etuosat.

3. Side Bun:

juhla hairstyles for medium hair 3

Kun olet epävarma, mene pudottamaan he sanovat ja mitä parempaa tapaa lisätä kiihkeästi pulla kuin melko sotkuinen deformoitu vielä tyylikäs koko puolella pulla. Tavallisesti nämä pullat on yksinkertaisesti muotoiltu sotkuinen tehdä ja jumissa sivulle käyttämällä Bobby nastat, mutta muita ideoita saatat edes haluta lisätä löysät etuosat täydentää ulkoasua.

4. Back Bun:

juhla hairstyles for medium hair 4

Tässä on toinen osuma teidän pulla kokoelma, joka on ylivoimaisesti yleisin trending kampaus puolueen ihmisille, jotka haluavat pitää sen tyylikäs. Tämä on pohjimmiltaan matalaa roikkuva sotkuinen pulla, jossa edessä lukot.

5. Ranta-aallot:

juhla hairstyles for medium hair 5

Jos rento on tyyli ja haluat kuvata viileä itsesi trendikkääksi, tiedät mitä tehdä. Päästä rullille ja anna hiuksillesi täydet ranta-aallot, jotka yleensä menevät hyvin säiliön yläosaan ja shortseihin. Usein kuitenkin rannalla aallot kohteliaisuus cocktail leningit ja bodycon sopii samoin.

Katso lisää:  Keskipitkät kampaukset pyöreille puolille

6. Mohawk-Esque:

juhla hairstyles for medium hair 6

Edgy on uusi suuntaus ja sitä enemmän funkia, jota voit kuvata itsellesi, sitä hauskempaa näyttää. Kiertävät päitä tässä mahtavassa kampauksessa, jossa keskeltä hiotut hiukset kiinnitetään Mohawk-tyyliin keskelle, kun puolet kerätään pehmeään selkäreppuun.

7. Side Pouf:

juhla hairstyles for medium hair 7

Parhaan hairstyle valita, kun myöhässä puolue on tämä puoli pouf, joka on helposti kahden minuutin koettelemus. Miksi ei tehdä parasta ulkoasua yksinkertaisesti takaisin harjaamalla etulasi lukot sivulle ja työntää niitä eteenpäin pinning se paikkaan.

Katso lisää:  Hiusten leikkaaminen keskipitkän suoran hiuksille

8. Selkäni:

juhla hairstyles for medium hair 8

Selkäsolmu on tavallisesti palmujen molemmilta sivuilta lähtenyt monimutkainen verkko, joka tavallisesti päätyään taaksepäin, jossa ne on sidottu solmuun takareunan muodostamiseksi ja kiinnitettyinä napeilla. Aalto hiukset lisäävät vaikutelman ulkoasua.

9. Yksinkertaiset kuoppia:

juhla hairstyles for medium hair 9

Joskus kaikki, mitä tarvitset, on yksinkertainen kimpussa pääsi takana, jotta saisit sinut huomiosiin ja täällä saamme sanan myös kirjaimellisesti. Käyttämällä tease ja hiusparametrit saatat saada tämän ilmeen, joka on sekä ärsyttävää että suuntausasetuksia.

Katso lisää: Keskipitkästä kampauksesta yli 40-vuotiaille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

21 − 13 =