9 Kaunis Prachi Desai ilman meikkiä kuvia Tyylit elämässä

Prachi Desai on tällä hetkellä henkimaailmassa lahjakkaimpia nuoria ja kauniita näyttelijöitä. Hän aloitti uransa saippuaoopperoilla ja on nyt suurenmoinen televisio-tähti ja joitain parhaita kauneusbrändejä. Koska hän on juuri nyt, Prachille ei ollut helppoa. Äärimmäisen käsikirjoituksen ominaisuus, jonka hän hankki draamataistelunsa vuoksi, hänellä oli tuon viattoman, mutta häikäisevän luonnon kauneus, joka heijastui hänelle joka kerta kun hän tuli näytölle.

Vaikka hän haluaa käydä paljon makeoveria ja soveltaa monia kauneudenhoitotuotteita, hän on täysin luonnollinen ydin. Itse asiassa hän on yksi harvoista näyttelijöistä, jotka haluavat näyttää luonnollisen kauneutensa paljon enemmän kuin hänen ripsivärinsä. Älä usko sitä.

Näkemätön ja söpö Prachi Desai ilman meikkiä Kuvat:

Seuraavassa on muutamia Prachin parhaita makeup-vapaita kuvia.

1. niin luonnollista. Niin puhdas:

Prachi desai without makeup

Tämä on makeup-vapaa kuva nuoresta ison näytön kauneudesta. Täällä hän viettää rennon ulkonäön valkoisella kurti. Voit yksinkertaisesti katsoa hänen kasvonsa ja sanoa, että hänellä on yllään nolla meikkiä. Hänen luonnon kauneutensa on niin ainutlaatuinen ja niin tyylikäs, että hän tuskin tarvitsee ulkoista apua parantaakseen houkuttelevuuttaan.

2. Kauneus tulee sisään:

Prachi Desai without makeup 2

Ne, jotka tietävät Prachi Desai hyvin, voisivat kertoa teille hänen vaatimattomasta persoonallisuudestaan. Tämä maanläheinen nainen aina pitää mahtavana antaa autografioita faneille. Hänen kauniin kauneutensa herättää kauniin kasvonsa, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi hän ei tarvitse paljon meikkiä. Prachin mukaan, jos olet hyvä sisältä, se tulee näkyviin.

3. Naiset mustassa:

Prachi Desai without makeup 3

Tässä Prachi-kuvassa hän näyttää erittäin houkuttelevalta, että myös ilman silmälaseja. Musta mekko menee täydelliseen kontrastia hänen selkeään ihonväriinsä.

4. Simple Glam Look:

Prachi Desai without makeup 4

Kun kaikki työskentelevät kovasti houkuttelevalla ja houkuttelevalla ulkoasulla, Prachi Desai pitää sen yksinkertaisena. Hänelle yksinkertainen on paras tapa näyttää houkuttelevalta. Myönnä se. Tämä nainen tuskin tarvitsee apua kauneudenhoitotuotteesta sponsoreilta, jotta hänestä näyttäisi enemmän hohdokkaalta kuin hän on.

5. Sisar Rakkaus:

Prachi Desai without makeup 5

Prachi Desai rakastaa paljon perheelleen ja haluaa viettää aikaa heidän kanssaan aina, kun hän saa mahdollisuuden. Tämä on kuva Prachistä sisarensa kanssa, jota hän meni käymään Sydneyssä. Tässä hän urheilu yksinkertainen ja täysin luonnollinen ilme.

Katso lisää:  Amy Jackson ilman meikkiä

6. Hän rakastaa ystäviään:

Prachi Desai without makeup 6

Prachi havaittiin lentokentällä napsauttamalla kuvaa pienellä tuulettimella. Tämä nainen tuskin vaatii mitään meikkiä, jotta itsesi näyttäisi hyvältä kameran eteen. Hän on yksi niistä harvoista naisista, jotka tuskin huolehtivat kauneudenhoidosta.

7. Makeup-Free Still:

Prachi Desai without makeup 7

Tämä on edelleen yksi Prachin elokuvista, jossa hän näyttää luonnolliset kasvonsa. Rooli vaati häntä menemään luonnolliselta ja hän teki epäröimättä. Ilman ripsiväriä, hän näytti melko hyvältä saadakseen enemmän kuin 1000 tykkää muutaman minuutin sisällä tästä kuvasta.

Katso lisää:  Parineeti Chopra ilman makeup-kuvia

8. Vanha kuva:

Prachi Desai without makeup 8

Tämä on vanha kuva Prachi Desai -tabletista ja vielä toinen makeup-vapaa. Tässä hän ylpeänä näyttää hänen ei-meikit luonnollinen kasvot ja näyttää erittäin kaunis. Prachi näytti kauniilta, vaikka hän ei aloittanut uransa elokuvateollisuudessa.

9. Lentokentällä:

Prachi Desai without makeup 9

Tämä kuva Prachi Desai rynnistettiin Mumbain lentokentällä. Täällä Prachi urheileva hänen rento näyttää, koska hän mieluummin eniten. Kuinka yksinkertainen valkoinen t-paita ja pari farkuista tekevät naisesta erityisen houkuttelevaksi, todisti Prachi Desai sinä päivänä.

Katso lisää:  Alia Bhatt Images ilman meikkiä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 7