9 Kaunis nilkan pituus Salwar sopii häät

Nykyaikainen ulkonäkö, joka on annettu vanhalle perinteiselle salwar kameez-kastikkeelle, on fantastisempaa kuin koskaan ennen. Naiset ovat etsineet upeita mistä tahansa kokoisesta nilkkapituisilla salwarpuvuilla. Tummat naiset ohuille naisille, lyhyet hyvät naisten hyvät naiset voivat näyttää vaikuttavalta ja houkuttelevalta salwar kameezissa, jotka ovat tyylikkäitä nilkkaan asti.

Viimeisimmät ja houkuttelevat mallit nilkan pituudesta Salwar Suits Womens in Trend:

Seuraavassa on lueteltu joitain hämmästyttäviä malleja, joista saat lyhyt kuvaus upeista malleista.

1. Keltainen-harmaa Faux Georgette Suit:

nilkka length salwar suits

Keltainen harmaa faux print georgette materiaali anarkali nilkkanen pituus salwar kameez mekko näyttää ihastuttava mihinkään tyttö. Värisävyt ja loistava kirjonta sekä tulostustarkkuus näyttävät salwaripukuisille. Leveä kultainen raja hame reunalla antaa enemmän valoa mekko.

2. Nilkkapituus Salwar Kameez ja Brodeerattu Pant:

Nilkka Length Salwar Kameez with Embroidered Pant

Suunnittelija kirjonta nilkkapituiset salwar-puvut kameezin huikeista leikkauksista ovat hohdokas malleja, jotka näyttävät upeilta puolilta. Tumma kuninkaallinen täysin kultainen kirjailtu kameez ja churidar pohja kirjailtu salwar näyttää valehteluun asu. Korkea kirjonta, joka kantaa rikkautta nilkkojen pituuteen asti, ei voi pysäyttää kauniin muotoilun puutetta koko puolueen.

3. Raw Silk Nilkan pituus Salwar Suit Leggings tai hame:

Raaka Silk Ankle Length Salwar Suit with Leggings or Skirt3

Kauniin tyylikäs muotoilupuku, joka on verraton silkki-kameez, joka on ommeltu nilkkapituuksiin ja jossa on korkea vyötärönauhan sisustus, näyttää upealta. Kaunis marokkolainen ruusuinen raakasilkki-kameez, jossa on täysi hihat, korkea suljettu kaula-aukko ja puolivälien leikkauskuvio on ihastuttava. Suitettu kauniisti painettu hame tai suunnittelija kirjailtu housu antaa ihastuttava näyttää kuvan

4. Suunnittelija Dhoti Pant Salwar Suit:

Suunnittelija Dhoti Pant Salwar Suit

Mikä wow malli on kultainen täysin koristeltu kultaisia ​​paljetteja ja kirjonta työ kameez ja tavallinen silkki kultainen dhoti salwar. Tyylikäs suunnittelija nilkkapituinen salwar kameez on punaisen maton julkkis ulkonäkö. Upeat korotetut naiset näyttävät jyrkästi upealta tällaisessa suunnittelija mekko. Kameezissa on kaksi osaa yksi puseron tyyppi halter top ja täysin koristeltu nilkka pituus takki.

Katso lisää: Net Salwar Suit Designs

5. Musta Salwar Suit Palazzo:

Musta salwaar suit with palazzo

Palazzon nilkkapituinen salwar kameez näyttää upealta upealta kultainen kirjonta ylemmässä ylimmässä kameezissa ja samettinen pehmeä musta materiaali virtaa löysästi nilkkoihin. Sileä musta palatsi sopii loistavaan design-mekoon. Kameezin nilkan pituus tuntuu hämmästyttävältä leveillä jalkatuilla palazzoilla.

6. Pakistani Salwar Suit Broad Pants:

pakistanilainen salwar suit with broad pants

Suunnittelija salwar kameez-mekot pakistanilainen aksentti näyttävät niin upealta rohkeilta ja kauniilta kuvioilta, että tuskin voi hylätä heitä itselleen. Punainen nilkkapituinen kultainen kirjailtu kameez yhdistettynä tavanomaiseen soihdutettuun salwarin kanssa näyttää uskomattomalta. Hihaton brodeerattu hartiat ja suljettu kaula-malli näyttävät yhtä loistavilta.

Katso lisää: Lattiapituus Salwar Kameez

7. Amazing nilkan pituus Churidar Salwar Suit:

Hämmästyttävä ankle length churidarsalwar suit

Täysin musta ja suunnittelija salwar näyttää uskomattomalta naisille. Naiselliset ominaisuudet näyttävät hämmästyttäviltä tummien värien sävyiltä. Musta suunnittelija nilkkapituinen salwar kameez-mekko, jossa on täydet hihat ja keskimmäinen leikkaus vyötärölinjasta, näyttää kauniilta. Suunnittelija nauhatut legginssit antavat tyylikkään ulkoasun asuun.

8. Suunnittelija Suora Cut nilkan pituus Salwar Suit:

Suunnittelija straight cut ankle length salwar suit

Ladat, joilla on korkeus tai lyhyet hyvät naiset, voivat käyttää nilkkapituisia salwaripukuja, joissa on suorat korkeat suljetut kaula-aukot ja hihat vähemmän kameezia ja suunnittelija churidar-brodeerattua salwaria. Choli, joka on täysin kirjailtu kultaisella työllä, antaa fantabulous vaikutuksen käyttäjän.

Katso lisää: Boat Neck Designs Salwar Kameez

9. Brodeerattu nilkan pituus Korkea nilkka Salwar Suit:

kirjaillut ankle length high ankle salwar suit

Naiset, jotka työskentelevät glamourin ja punaisten mattojen tapahtumissa, voivat varmasti valita itselleen nilkkapituuden suunnittelijapuku, jossa on sivuleikkaukset kaksikerroksinen salwarikameez. Nilkkapituiset leggingsit antavat trendikkään ulkonäön kudokseen. Täydelliset hihat ja suljettu kaula antavat eleganssia asuun.

Nilkkapituiset salwar-puvut näyttävät hämmästyttäväksi mistään kuvitteellisesta naisesta johtuen mekon suorasta ulkoasusta. Pukujen hämmästyttävä viimeistely ja suunnittelijan täydellisyys näyttävät täysin pukeutuneilta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − 72 =