9 Kaunis ja tyylikäs pohjois-intialainen kampaukset Tyylit elämässä

Anna aina uskoa intialaiseen, jotta hän voi suorittaa virheettömät kauneusvinkit ja temput, mutta silti tulee olemaan yhtä kaunis kuin koskaan. Intian rikkaaseen perintöön kuuluu laaja hairdos, jos ei mitään muuta. Nyt Intian paras osa on kulttuurin eri segmentit, jotka vastaavat tätä yhtä tilaa sitovaa maata. Kun etelä-intiaanit ovat tyytyväisiä pitkään koristeltuihin punos- ja silkkimäisiin valkoisiin ja kultaisiin sariin, on vielä tutkittava toinen kulttuuri, joka pohjimmiltaan puhuu erilaisista rikastuneista pohjois-intiaaneista. Erilaisten vaatteiden ja ruokien joukossa aloitamme luettelon tavallisimmista Pohjois-Intian kampaamoista.

Uusimmat ja parhaat Pohjois-Intian kampaukset:

Meidän on tarkasteltava top 9 pohjois-intialaista kampausta.

1. Braided Roll Up:

pohjoinen indian hairstyles

Harjat ovat luultavasti yleisimpiä kampauksia, joita on koskaan olemassa ja hyödyntävät suuresti tätä käsitystä. Ensimmäinen kampaus on urheilullinen kauniisti punottu pulla, mutta monimutkainen kourujen valmistamiseen kannattaa mainita. Aloita poimimalla lukkosi palo suoraan eteen ja sitten ranskalainen punos aina hiusten keskelle. Nyt rullaa kukin hiuslakka ja kiinnitä ne takaisin.

2. Paluu:

pohjoinen indian hairstyles2

Tämä on jälleen toinen yhteinen hiusmuoto, joka on pohjoisesta, jossa pään päätyä johtaa usein hiukan hiukan keskiosaan. Ennen hiusten sidontalaitetta jättävät lukot etupuolelta vapaasta putoavasta ja alkavat kuoppaan, joka lopulta seuraa matalaa pullaa.

3. Wedding Night Look:

pohjoinen indian hairstyles3

Häät intialaiselle on aina niin mahtavaa kuin se saa, ja siitä ajatuksesta, että täällä on voimakas kampa, joka on täynnä käänteitä ja kääntyy lopulta tuloksena yksi niistä pää kääntää hairdos. Aloita twist punos ja sitten muodosta pulla twist base. Jalokivet ja koristekappaleet antavat aina lisäarvoa tällaisille kampauksille, joten älä epäröi laittaa sitä.

4. Slight Summer Look:

pohjoinen indian hairstyles4

Runsaat pullat ja rullat eivät välttämättä ole teidän jokapäiväistä teekuppiasi, ja siksi tässä on hiukan päällystetty hiusmuotoinen versio, joka voi auttaa sinua voittamaan kesän tyylikkäästi. Pienestä etulukosta lähtien hiukset päätyä kohti ovat melko löyhästi asennettu tavalliseen punokseen. Usein muodikas solmio tai nauha voi lisätä väriä ulkoasuun.

Katso lisää:  Intialaiset kampaukset ohut hiukset

5. Subtle Prom Look:

pohjoinen indian hairstyles5

Etulukot vapaasti putoavat, minkä jälkeen pieni keskipiste ja lopulta pienempi sidos pään takana. Loput hiukset ovat pehmeitä ja pomppivia hienoimpia prinssi kiharoita ja aina kauniin ornamentin, mieluiten keijun pöly kukka puolella, lisää houkuttelevan houkuttelevan hameen.

6. Bun Braid:

pohjoinen indian hairstyles6

Vaikka kulttuurilla on kaksi eri puolipalloa, on aina jotain yleistä eteläisen ja pohjoisen kartanon välillä, ja tässä on jotain, jonka pohjois-intiaanit ovat ottaneet pois ylelliseltä etelältä. Hiukset leikataan ja kun taas yksi muodostuu pulla, loput valmistettiin punokseksi. Lisävarusteita on käytetty voimakkaasti.

Katso lisää:  Intialainen Kampaukset Pullat

7. Etupuskuri:

pohjoinen indian hairstyles7

Aina epävarma, aina turvautumaan yksinkertaiseen etupäähän, joka huolehtii hiuksistasi kaikkein yksinkertaisimmalla tavalla. Yleensä muut hiukset pysyvät vapaasti putoavina lisäävät tilavuutta ulkoasuun.

8. Matala palmikko:

pohjoinen indian hairstyles8

Jälleen kerran punokset alkavat etupuolelta, mieluiten toisella puolella, mutta tällä kertaa punos menee aina loppuun asti. Nyt yksinkertaisesti käärittele hiukset matalaan pullaan ja kiinnitä se tapilla lopussa.

Katso lisää:  Kuinka tehdä intialaista kampausta

9. Koristeet Kaikki tie:

pohjoinen indian hairstyles9

Helpoimmista kampaustyypeistä vaatii, että pidät heidät vapaasti putoavina ja onnellisina, mutta etnisen ilmeen lisäämiseen voit aina yhdistää vapaan päähän hiukset yksinkertaisella koristella, mieluiten hienolla esineellä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

38 − 30 =