9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

Punainen kynsilakat olivat kaikki 50-luvun raivoa. Punainen kynsilakka on värin, joka ylittää aikakauden ja sukupolvien.

Viimeisimmät ja houkuttelevat punaiset kynsilakat häät:

Tässä artikkelissa luetellaan top 9 punaiset kynsilakat.

1. Revlon Top Speed ​​kynsilakka kaikkiin poltettuihin:

punainen nail polish

COST: RS. 150
Revlon Top Speed ​​kynsilakka kaikkiin upposiin on kynsiväri, joka kuolee. Kynsien väri on tuore ja säteilevä ja kynsien kaava on sellainen, että sitä voidaan käyttää ilman irtoamista. Kynsien rakenne on sileä ja maali on nopeasti kuiva. Pullon ja harjan muotoilu on hyvin kaunis. Harjalla on leveät harjakset niin, että sovellusprosessi on helppoa. Kustannuksista huolimatta ne ovat hyvä sijoitus ja väri on myös runsaasti. Jatka ja maalata kynnet loistava punainen!

Katso lisää: Mustat kynsilakat mallit

2. Lakme Fast and Fabulous 40 Crimson Fire:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 160
Lakme Fast and Fabulous 40 Crimson Fire on pitkäikäinen, rikas ja elinvoimainen. Kynsimaali soveltuu erittäin hyvin ja se jättää pehmeän samettisen viimeistelyn, joka näyttää melko hyvältä. Väri kestää kauan ja kestää haketusta. Se on erittäin helppoa soveltaa myös. Jatka ja maalata kynnet loistava punainen!

3. Elle 18 kynsien pops in Deep Red:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 90
Elle 18 Nail Pops in Deep Red on väri, joka ponnahtaa silmiin ja kynsimaali on erittäin helppo lompakossa liikaa. Värien sovellusprosessi on virheetön ja hyvin pigmentoitu. Tämä kynsilakka on nopeuskuiva kynsilakka ja se auttaa pitämään värin naulassa pitkään. Tämä on hyvä investointi ja laadukas tuote.

4. Maybelline Color Show Candy Apple:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 220
Maybelline Color Show Candy Apple on nopea kuiva kynsiviili, joka on tarkoitettu päivittäiseen kulutukseen. Se sisältää kosteusvoiteita, jotka estävät naulan kuivumisen ja ravitsevat sitä. Kynsimaali on nopea kuivua, joten naulan värin on oltava nopeaa. Harjalla on ohuempi leveämpi puoli, joka sopii parhaiten pohjapäällysteen levittämiseen pitkien pystysuorojen iskujen muodossa. Tämä kynsien väri saattaa olla vähän kallis, mutta kannattaa investoida.

Katso lisää: Valkoinen kynsilakka-mallit

5. Revlon Street Wear Shine Divine Divine Red:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 120
Revlon Street Wear on Divine Red on varjo, joka on täydellinen riippumatta ikää tai kausi. Se on mattapintainen kynsimaali, joka on markkinoiden paras varjossa ja hinnassa. Kynsien väri on herkkä ja tyylikäs. Tämä sävy on rohkea ja kääntää päitä mihin tahansa. Sovellus on erittäin helppoa.

6. Beaute VOV Quick Dry tummanpunainen:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 70
Beaute VOV Quick Dry Dark Red on erittäin halpa markkinahinta, mutta älä anna sen johtaa harhaan, koska tällä halvalla kustannuksella tulee laadukas tuote. Tämä kynsilakka on loistava sävy ja kynsien väri ei haalistu kuukaudessa. Se ei pureudu yhtä helposti kuin muut kynsimaalit ja väri on helppo levittää ja levittää tasaisesti.

7. L'Oreal Paris Color Riche kynsilakka punaisilla tatoilla:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS.180
L'Oreal Paris Color Riche kynsilakat Red Tote on kynsien väri, joka kestää kauan haalistua. Varjo on erittäin houkutteleva ja sileä viimeistely.

8. Chanel Le Vernis kynsilakka Rouge Caratissa:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS. 120
Chanel Le Vernis kynsilakka Rouge Caratissa on nopea ja kuiva huippulaatuinen kynsimaali, jonka pitäisi kokeilla.

Katso lisää: Gel-pohjainen kynsilakka

9. MAC Kynsilakka Neon Matte Blood Red:

9 Kaunis ja suloinen kynsilakka Tyylit elämässä

COST: RS.320
MAC-kynsilakka Neon Matte Blood Red saattaa olla kallista, mutta se antaa sinulle täydellisen viimeistelyn vain kahdessa kerroksessa.

Kokeile näitä punaisia ​​naulan sävyjä tänään ja tee kynnet ponnahtaa!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

37 − = 28