9 Kaunis Gota Patti Sarees kanssa kuvia Tyylit elämässä

Olitpa sitten cocktaileja, juhlia tai häät, gota patti sarees on tullut kaupungin puhetta tilaisuuden kulumista varten. App-tyyliin kirjonta on erittäin suosittu Al-mantereella, joka on peräisin Rajasthanista ja käyttää kultaa tai hopeaa nauhaa käsityönä ja monimutkaista muotoilua kudoksen reunan ympärillä.

Finest Gota Patti Sarees kuvia:

Tässä on kokoelma yhdeksän parhaan gothic patti sareesin kanssa.

1. Pink Designer Gota Patti Saree:

sai patti sarees

Katso tyylikäs ja hienostunut tässä upeassa saree. Muistuttaa upeasta auringonlaskusta, tämä saree on kaunis sekoitus vaaleanpunaisia ​​ja persikka sävyjä. Valo kultaiset kaistaleet gota patti-kirjonta koristele palloa, kun taas yksityiskohtaisemmat timanttimallit saree alalaidasta tekevät siitä näyttävän graceful ja tyylikäs ilman ylivoimainen. Käytä tätä kaiken osapuolen kanssa ja wow vieraita. Tämä on yksi parhaista suunnittelija gota patti sarees.

2. Maroon ja kullan synteettinen Gota Patti Saree:

Sai Work Sarees-Maroon And Gold Designer Saree 2

Luokan lisäämisen kokoelmaan on tämä upea kulta ja maroon saree. Tunne rojalti tässä kädessä kirjailtuna suunnittelija palaa. Kulta ja kastanjanruskea ovat värejä, jotka aina täydentävät toisiaan ja tässä tapauksessa monimutkainen ja hienostunut kultainen gota patti-kirjonta lisää ylellisyyttä rajalle, joka lähtee saree-kullan väristä kauniisti. Sareen on pinnoitettu pienillä kiteillä. Täydellinen cocktail- tai illanviettojuhliin.

3. Half Net / Georgette Tilaisuus Saree:

Sai Work Sarees-Half Net Georgette Occasion Saree 3

Korista itsesi tässä upeassa puoliverkossa, puoli georgette saree ja tuntuu prinsessa. Suuri osa sarees puhdasta punaista georgette, käsin kirjailtuja ornate, kultainen gotta butas. Vastakkaista vasten on kultainen net pallu, joka on kirjoittanut runsaasti kultaisia ​​kukkia. Veneen kaulan pusero on myös gota patti käsityö ja on imarteleva mihinkään kuvioon. Tämä on yksi suosituimmista gota patti suunnittelija sarees.

4. Sininen Gota Patti Work Saree:

Sai Work Sarees-Blue Gota Patti Saree 4

Tee sisäänkäynti tähän kuninkaallinen georgette saree joka puhuu eleganssia ja runsautta. Pienet mutta koristavat päärungon ja erillisen kerman Värilliset, vuohen Patti-kirjonta reunustaa saree kauniisti. Upea iltafunktiota varten.

Katso lisää: Kantha Sarees.

5. Kirjonta Border Cream Gota Patti Saree:

Sai Work Sarees-Cream Gota Patti Sari 5

Chic ja yksinkertaisuus näkyy tässä puhdas georgette, kermanvärinen saree Emit puhdasta säteilyä, kun käytät tätä palaa, joka on täydellinen joka tilanteeseen. Kevyt kangas on pieni gota patti kukka embellishments ja saree itsessään rajautuu hopea gota patti työ saree.

6. Pink Net Gota Embellished Saree:

Sai Work Sarees-Pink Net Gota Embellished Saree 6

Varasta esitys ja käännä muutamia päitä tässä tyylikkäässä ja muodikkaassa tummanpunaisessa sägeessä. Valkoinen gota-kukkatehtaat muodostavat paksun reunan, joka on asetettu läpinäkyvää verkkoa vasten, mikä parantaa sareen kauneutta ja jokaista naista, joka käyttää sitä.

Katso lisää: Leheriya Sarees.

7. Musta Gota Patti Lace Saree:

Sai Work Sarees-Black Gota Lace Saree 7

Glamour ja luokka säteilevät lady, joka käyttää tätä musta gota pitsi saree. Julkkikset kuluneet, pitsi gota on kuuma katukuvassa. Voittaa ystäväsi ihailua tässä läpinäkyvässä mustavihareessa, joka on koristeltu hienolla, kultaisella gota-pitsireunalla kuumalla vaalealla pohjalla.

8. Gota Dori Gota Buta Saree:

Sai Work Sarees-Gotadori Gota Butti Saree 8

Kaunista jumalatar sisällä tässä upeassa, valkoisessa kota silkkisairaassa. Kaulattu ympäri kultaista gota dori ja gota buta työ, tämä saree tuo tyylikäs ja glamour teidän yleistä tyyliä. Pidä ihmisiä jaloillesi, kun kirjoitat sisäänkäynnin muistiin.

Katso lisää: Paithani Sarees Kuvat

9. Bhandani Gota Patti Saree:

Gota-Work-Sarees-Bhandani-gota-Patti-Saree-9

Trend vastaa perinteistämme kokoelmissamme. Jos sinulla on taipuisa perinteisiin tyyleihin ja malleihin, tämä kaunis punainen bandhani saree on ihanteellinen vaatekaappiasi. Ihanteellinen kuumina kesäkuukausina, tämän mallin kangas on pehmeä, kevyt ja virtaava, tuntuu ilmasta ihoa vasten. Lisää hieno eleganssi ja säilyttää perinteinen maku, päärunko ja raja tämän saree on brodeerattu antiikki näyttää kulta ja hopea gota patti työtä.

Toivottavasti pidät näistä ihmeellisistä gota patti sarees -tavaroista ja voit käyttää näitä toimintoihisi ja festivaaleihisi.

Leave A Comment

60 − = 51