9 kauniita mallistoja jalokivi riipuksia naisille Tyylit elämässä

Jalokivet ovat värikkäitä kivet, jotka voivat olla luonnollisia tai synteettisiä. Jalokivet, joita käytetään tekemään koruja ovat kirkkaat ja kauniit ja loistavat loistoa. Jalokivi-riipukset voidaan tehdä kultaa tai hopeaa. Ne voidaan leikata muotoihin tai jättää luonnollisia liikaa. Valitse paras vaihtoehto antaa sinulle hohdokas hissi.

Uusimmat ja houkuttelevat jalokivi riipukset tyttöjen muoti:

Tässä ovat parhaat jalokivet riipukset mallit kuvilla.

1. Natural Gemstone Riipukset:

jalokivi pendants

Hanki tämä luonnollinen jalokivi-riipus, jolla on kaunis värisuoja, joka on upea. Suuri jalokivi asetettu hopeaan on hyvin kaunis. Hopean runko on hyvin monimutkaista. Jalometallin soikea leikkaus sopii erinomaisesti riipukkeisiin ja sopii myös rentoon kulumiseen.

2. Kulta jalokivi riipus:

Kulta Gemstone Pendant2

Valitse kultainen jalokivi riipus kaulakoru, joka erottuu muista. Tämä 14 k keltainen kultainen kaulakoru on ametisti riipus, joka on soikea leikata. Ametistikivikiven selkeys on erittäin korkea ja kirkkaus näkyy sen leikkauksessa. Jalokivi on asetettu kultaan, jossa on kultakoukut, jotka näkyvät riipuksen etupuolella.

3. Multi jalokivi riipus:

Multi gemstone pendant

Miksi mennä yksi jalokivi riipus, kun sinulla on monia. Valitse tämä upea multi jalokivet riipus, jossa on monia värillisiä jalokiviä asetettu epäsymmetriseen muotoiluun. Tämä ihana jalokivi riipus on hieno kulumista tilaisuuksiin ja juhliin.

4. Kuusikulmainen jalokivi riipus:

Kuusikulmainen gemstone pendant

Tämä nykyaikainen muotoilu on varsin silmiinpistävä pala. Jalokivi on leikattu kuusikulmainen muoto ja riipuksen yläosa on asetettu hopeaan. Riipus korkki on joitakin malleja, jotka sisältävät joitakin enemmän jalokiviä. Kuusiakselisen jalokiven kärki on kuin kynän kärki ja tämä tekee riipusta hyvin omituinen.

Katso lisää: Riipukset helmi kaulakoruille

5. Hanging Gemstone Riipus:

Riippuva gemstone pendant

Tämä silmä kiinnittää vihreä jalokivi riipus on jotain, jota rakastat omistaa. Jalokivi leikataan sylinterimäisenä ja leikataan keskelle. Hopeinen riipus puristetaan tämän jalokiven läpi niin, että se näyttää jalokivi roikkuu. Tämä tekee myös jalokiviä ympäri kaulakoru.

6. Pullo Charm jalokivi riipus:

Pullo Charm gemstone pendant

Tämä on jokaiselle muotikuolleisuudelle. Upea riipus on valmistettu pullon muotoisesta charmista, joka on täynnä pieniä jalokiviä. Pullon korkki on myös valmistettu jalokiviä korkki. Koko charmia sitotaan sitten ohut hopeaketju, joka tekee kaulasta vastustamattoman.

Katso lisää: Ruby Pendant Designs

7. Wire Wrapping Gemstone Riipus:

johdin wrapping gemstone pendant

Tässä on viileä DIY-tekniikka, jonka voit tehdä. Luonnonmukaiset leikattu jalokiviä kääritään lankaan ja tämä antaa heille yksinkertaiset mutta tyylikkäät ilmiöt. Jalokivien värit tekevät myös paljon eroa. Valitse läpinäkyvämpiä värejä, koska ne heijastavat valoa ja näyttävät upealta.

8. Hopea jalokivi riipus:

Hopea gemstone pendant

Hanki itsellesi komea hopea jalokivi riipus sydämen muotoon. Tämä upea hopeinen riipus on häikäisevä punainen granaatti jalokivi pyöreä muoto, joka on asetettu puoli kaulakoru. Sydämen muotoiset riipukset ovat yksi yleisimmistä kuvioista, ja monilla niistä on asetettu jalokiviä. Valitse yksi, jota rakastat ja teke se henkilökohtaiseksi sentimentaaliseksi suosikiksi.

Katso lisää: Emerald And Diamond Pendant

9. Ribbon Gemstone Riipus:

Nauha gemstone pendant

Useimmat riipukset, jotka käyttävät hopeaa, kultaa tai muuta metallia ketjuina. Täällä on mahdollisuus käyttää ribbon ripustaa riipus. Suuri jalokivi riipus on pilkullinen akaatti vihreä väri. Tässä käytetty nauha on sama vihreä väri ja paria hyvin ison jalokivi.

Jalokivi-riipukset voivat olla suuria tai pieniä ja molemmilla tavoilla ne näyttävät loistavilta. Osa riipukkeista on tehty ja asetettu kulta tai hopeaa, kun taas joillakin on värikkäitä nauhoja.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 3 =