9 kauniita kumirannekkeita uusilla tyylillä trendissä Tyylit elämässä

Rannekorut ovat yksi helpoimmista ja tyylikkäimmistä lisävarusteista naisilla tai jopa miesten muotissa. Maassamme on tavallista, että naisilla ja tytöillä on jonkin verran koriste, joka heijastaa heidän ranteitaan eikä pidä heitä vailla koristetta. Se oli vaurauden ja onnellisuuden symboli kyseisen naisen tai tytön elämässä. Myöhemmin se tuli muotia ja naiset alkoivat käyttää kaikenlaisia ​​rannerenkaita, jotka olivat haalistuneita ja kapeita, niistä, joissa oli helmiä niitä, kultaa, hopeaa ja jopa muita metallisia oli "sisään" tiettynä ajankohtana.

Muutama vuosi sitten muotiteollisuus astui askeleen eteenpäin ja esitti radikaaleja ja jopa viileämpiä käsitteitä - Kumirannekkeita. Työskenteletko tiukasti koko päivän tai sinulla ei ole varaa kultaa tai hopeaa rannerenkaita? Sitten nämä ovat sinulle!

Viimeisimmät kumi rannerenkaita muoti:

Täältä tuodaan Top 9-kumirannekkeet. Valitse rakastettasi ja poimi se.

1. Neonkaulaketjut:

Kumi Bracelets

Neon-väriset kumirenkaat ovat nykyään suosituimpia. Helppokäyttöinen ja hauska katsella, nämä rannekkeet ovat yksi nykyajan nuorimpien muotikuvista. Parempi vielä, ne ovat unisex!

2. Käännettävät kuminauhat rannekkeet:

palautuva Rubber Bracelets

Rannekorut, joita voidaan käyttää molemmilla tavoilla! Kuinka siistiä? Vastaus on, hyvin! Voit muuttaa tyyli-ilmoitusta kahdesti koko päivän. Kokeile niitä, ja viileä olet sinä!

3. Bangle Type Rubber Rannekorut:

Rannerengas type Rubber bracelets

Bangles ovat alkuperäisiä rannerenkaita, jotka naiset aloittivat. Nyt kumiset rannekkeet antavat sinulle tunnelman sekä rannekkeiden viileyden. Käytä sitä yksin tai sateenkaariryhmässä.

4. Kumi- ja teräsrinkot:

Kumi and Steel bracelets

Rannekorut ja teräs ovat miehille enemmän kuin naisia, mutta niitä voidaan taas käsitellä unisexiksi. Yksilölliset mallit, jotka on lisätty tavallisiin kumirenkaisiin, tekevät niistä melkoisen enemmän machoa, älä luulet?

Katso lisää: Miesten rannekorut

5. Scrunchy Rubber Rannekorut:

scrunchy rubber bracelets

Kumipuikot eivät ole pelkästään ponytaileille enää! Nämä kauniisti yksinkertaiset kynnetyyppiset kuminen rannerenkaat ovat mahtavia, koska ne voivat kaksinkertaistaa todellisen kynnyksen. Selvästi on oltava tytöt!

6. Emoji Kumi Rannekorut:

emoji Rubber Bracelets

Kumirenkaat ovat monenlaisia ​​räätälöityjä malleja. Yksi suosituimmista on emoji-malli. Varmista, että rannekkeet ovat useimmiten keltaisia, mutta katsokaa vain herkästi! Heillä on kaikki hymiöt ja joskus naurua - samoin!

Katso lisää: Käsintehdyt rannerengasideat

7. Kuuma aihe Kumirengas:

Kuuma topic rubber wristband

Custom kumirannekkeet ovat uusi nykyään. Haluatko ottaa syyt ja näyttää tukemme ilman suurempaa hullabalooa? No saat kengän rannekorun mittatilaustyönä suosikki syy siihen, ja käytä sitä ympäri ranteet. Väritä se, teke se flashy-hauskaa, koska ihmiset!

8. Punottu värikäs kumirannekkeet:

punottu colourful rubber bracelets

Muistatko, kun punottu lanka ystävyyskaistat olivat kaikki raivoa koulussa? No, siellä on uusi rannekoru ja se on jopa viileämpi! Pehmeät kumirannekkeet ovat saatavana kaikissa väreissä ja kaikissa yhdistelmissä. Käytä sitä kuin rannerengas tai karkea rannerenkaiden ryhmä ja anna sinun olla jäähtynyt!

Katso lisää: Nahkaiset rannerenkaat naisille

9. Tavallinen valkoinen ja musta kumirenkaat:

tavallinen Black and White Rubber bracelets

Mustavalkoinen on yksinkertaisin ja tyylikkäin muotisuunnitelma, jota voit tehdä, eikö? No, se on saatavilla myös kumirenkailla! Käytä musta kumiranneketta yksin tai vain sekoita se valkoinen ja anna lausuma!

Rannekorut ovat yksi hienoimmista ja helpoimmista valita sekä halvin koru tai muotiasuste, jota naiset tai jopa miehet voivat ajatella käyttävän. Jos työskentelet työpaikalla, jossa sinulla ei ole varaa käyttää pörröisiä tai hämmästyttäviä tai jopa kalliita rannerenkaita, mutta et halua jättää ranteita paljaaksi, kumiset rannekkeet ovat erittäin hyvä valinta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7