9 Ilmaisevat sormukset sydämen muotoisilla timanteilla | Tyylit elämässä

Houkutteleva tapa ehdottaa rakkaasi ei voi olla paremmin sydämen muotoinen leikattu timantti nastarengas. Jos löydät timanttisormuksen, joka ehdottaa rakkautta ensimmäistä kertaa, sydämen muotoinen timanttisormus voi osoittaa sydämesi tunteita hyvin selkeästi ja voittaa rakastajan sydämen.

Sydämen timantti tarkoittaa rakkautta ja intohimoa kumppaniksesi. Jokainen yhdistetty pari muotoinen muotoilu tekee siitä täydellisen sydämen timantin. Kun menet ostaa sydän timantti on muutamia vinkkejä, jotta tiedät ostaa täydellinen sydän timanttisormus? Varmista, että loistavalla sydämen timantilla on 59 puolta, kun taas kaksi puolta sydämestä ovat täysin samat ja identtiset. Sydämenmuotoisen timantin tulee olla vähintään 0,5 karaattia, koska pieni sydän ei näytä houkuttelevalta.

Sydämen muotoiset timanttisormukset rakastetulle kerran:

Tässä on kokoelma joitain parhaita muotoja sydämen muotoisia renkaita sitoutumista.

1. Sydämen muotoinen timanttisormus:

sydän diamond rings

Sydän sykkivä kaunis sydän timanttisormus muotoilu näyttää uskomattoman romanttista. Jokainen tyttö olisi sinun, jos esität hänelle ehdotuksen sydämeen timantilla sormillaan, kun tytöt löytävät sen niin romanttiselta, kun ehdotetaan romanttisella tavalla.

2. Sydämen muotoinen timanttisormus Pave Diamonds:

sydän shaped Diamond Ring with Pave Diamonds

Sydänmuotoinen timanttisormus, jossa on timantteja reunustavat sen ympärillä ja myös koristeltu bändin päälle, näyttää loistavalta erikoistyöhön ja häihin liittyvään tilaisuuteen. Valkoinen sydän timantti ja valkoinen aita timantti yhdessä tekevät häikäisevän vaikutuksen sormillesi.

3. Suuri vaaleanpunainen sydän Diamond Ring:

Suuri Pink Heart Diamond Ring

Värikäs sydän timanttisormus valkoisella kulta ja kaunis pyöreä timantti rengasbändillä tekee taiteellisesta suunnittelusta parhaan rakkaussuosituksen. Vaaleanpunainen, täysin fasetti sydän timanttisormus näyttää hämmästyttävä rakkauselämän alusta.

4. Sydämen muoto Pink Sapphire Diamond Ring:

sydän Pink Sapphire and Diamond Ring

Paras sydämenmuotoinen kihlasormus muotoilu vaaleanpunainen sydän leikattu timantti ja paksu viiva ympäröi pyöreä timantti sen ympärillä ja jopa rengas bändi näyttää uskomattomalta. Täydellinen sitoutumiseen ja vuosipäivään sydän timanttisormus tahansa värillä tuo kaikki maaginen rakkaus.

Katso lisää: Kultainen timanttisormukset

5. Monivärinen sydän timanttisormus:

Monivärinen Heart Diamond Ring

Monivärinen sydänleikattu timanttisormus nousi kultainen rengasbändi on fantastisesti kauniisti muotoiltu rengas. Sydänmuotoiset rengasmallit ruusu-kullan metallissa näyttävät upealta kultaisen vaaleanpunaisen sävyn ja timantin kimalluksen kanssa.

6. Heart Diamond Filigree Ring:

sydän diamond filigree ring

Täydellinen sydämenmuotoinen timanttisormus, joka on asennettu filigreen muotoillulle rengasbändille, on hämmästyttävä hämmästys. Rajan vähemmän timantti seisoo yksin metallin välillä näyttää myös herkältä ja suunnittelija.

Katso lisää: Platinum-rengas, jossa on timantti

7. Punainen sydän timantti keltaisella kulta:

Punainen Heart Diamond in Yellow Gold

Punainen rubiininpunainen timantti, kun leikataan ja muotoiltu sydämeen tuo sydämesi käsiisi. Sydämen muotoinen kultasormus, joka on muotoiltu sydämen muotoiseksi, tulee upeasti voittamaan monien ihmisten sydämet silmällä pitäen.

8. Ruby Heart Diamond ystävänpäivä:

Rubiini Heart Diamond for Valentine Day

Platinan ja sterlinghopean kanssa ruby-sydämen muotoinen timanttisormus antavat kauniin ulkonäön jopa keltaisella kultaisella timanttikulmalla. Kaksi pyöreää valkoista timanttia, jotka tukevat kummankin puolen sydämen timanttia, näyttävät fantastisilta.

Katso lisää: Suunnittelija timanttisormukset

9. Natural Blue Sapphire Diamond Heart Leikkaa Ring:

luonnollinen Blue Sapphire Diamond Heart Cut Ring

Loistava taidekoru koruja voi olla sininen safiiri sydämen muotoinen timanttisormus kauniisti veistetty ja keskittynyt kahden rajatut viivat valkoista pave pyöreä timantti ja jopa rengas bändi. Uskomaton muotoilu täydentää sydänmuotoisia timanttisormeja.

Erilaisia ​​muotoja on tehty sydämenmuotoisilla timanttisormuksilla. Varsinkin rakkausparit, jotka haluavat käyttää samaa muotoilua, voivat valita kaksirenkaat timantteja, jotka on kiinnitetty rengasbändeihinsä. Vaikka sydän timantti koristeltu muilla koristella timantteja ympärillään, näyttää myös uskomattomalta. Vaikka värikkäitä timantteja sydämessä on myös uskomattoman ilme. Sydän timantteja on yleensä valittu valkoiseen kultaan tai ruusuiseen kulmaan, jotta kaunis kauneus voi olla. Keltainen kulta voi näyttää vähän vähemmän houkuttelevalta kuin platina tai ruusu.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 − 45 =