9 Ihmeellinen kotitekoinen kasvojen kemiallinen kuorinta, joka toimii parhaiten. | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Ihmeellinen kotitekoinen kasvojen kemiallinen kuorinta, joka toimii parhaiten. | Tyylit elämässä

Kotitekoinen kemiallinen kuorinta kasvoille:

Tässä kirjoittaneet ovat reseptejä kemikaaleja kuori kasvot kotona.

1. Kemiallinen kasvovoide jogurtilla:

kemiallinen Peel Face Packs

Laita kulhoon yksi rkl yksinkertaista ruokalajiketta ja yksi rkl jogurtti. Sekoita ainesosat hyvin rakeisen tahnan valmistamiseksi. Välttäkää silmiäsi, levitä tahra kasvoillesi ja kaulalle tasaisesti koko. Anna sen istua 15-20 minuuttia ja pestä sitten kylmällä vedellä.

2. Leivonta Sooda Kemiallinen kuorinta:

kemiallinen Peel Face Packs 2

Ota kulho ja lisää yksi rkl leivinjauhetta yhden kupillisen veden kanssa ja sekoita hyvin kunnes leivinjauhe on täysin liuennut. Laita matala astia, laita 12 un päällystettyä aspiriinia ja kaada vain tarpeeksi sitruunamehua siinä aspiriineja liukenemaan. Lusikan avulla murskaa aspiinit kunnes se tulee ohut tahna. Levitä liuenneita aspiriineja sitruunamehun tahnaan iholle tasaisesti koko ajan ja jätä se 10 minuuttia. Sitten pehmustetaan puuvillapallo uunilohkoon ja vesiseokseen pyyhkäisemällä kasvosi. Se on paras kemiallinen kuorinta kasvoille kotona.

3. Kurkku Chemical Peel:

kemiallinen Peel facepack-Cucumber

Jotta tämä kemikaali kuoriisi, ½ cup kutakin haudutettua kamomillaa ja vihreää teetä ja pienen gelatiinipakkauksen pieneen pannuun leivän yläpuolella. Sulata ainesosat kunnes gelatiini liukenee täydellisesti. Sitten uutetaan mehu pois kurkkua ja lisää se seokseen yhdessä rkl aloe vera mehua. Sekoita perusteellisesti sekoittamalla kaikki ainesosat yhteen. Jäähdytä seos paksuuntumaan ja aseta se kasvoillesi ja kaulalle kasvonaamion harjalla. Anna sen kuivua, ja voit poistaa irti kuoresta.

Katso lisää: Orange Peel For Face

4. Papaya Chemical Peel:

kemiallinen Peel Face Packs 4

Lisää sekoittimeen lisäämällä muutamia paloja epäpuhtaista kypsiä papaijaa ja sekoita muodostamaan kiinteä sileä liete. Siivilöi se seulan läpi ja asetetaan sivuun. Kattilassa kalsataan neljä rkl kivennäisvettä ja pieni gelatiinipakka. Kun liuos on täysin liuennut, lisää papaijapastaa ja sekoita perusteellisesti. Sitten siirretään seos jääkaapissa sakeutumaan. Kun se on tehty, levitä seos tasaisesti koko ihosi kasvonaamion harjalla ja anna sen kuivua kokonaan. Poista sitten kuori ja pese pois haalealla vedellä. Tämä on paras kemiallinen kuori kasvoille kotona.

5. Tomaattien kemiallinen kuorinta:

kemiallinen Peel Face Packs 5

Kattilassa lämpöuunin päälle lisätään ½ kupillista vettä, rkl tuoretta appelsiinimehua ja muuta rkl kalkki mehua. Lisää pieni pakkaus unflavored gelatiinia ja anna sen liuottaa kokonaan. Sitten lisätään tuorejuustotettu tomaatti seokseen ja anna sen jäähtyä ennen seoksen jäähdyttämistä sakeuttamiseksi. Ota se pois 25 minuutin kuluttua ja levitä iholle tasaisesti kasvonaamion harjan avulla. Kun se kuivuu kokonaan, irrota maski ja lopeta pesemällä kasvosi haalealla vedellä.

6. Lime Chemical Kuorinta:

kemiallinen Peel Face Packs 6

Kaada ¼ kuppia pienestä rakeistetusta valkoisesta sokerijuurikkaasta ja lisää riittävästi sitruunan tai limetin mehua yhtenäisen tahnan muodostamiseksi. Sekoita ainesosat hyvin ja sitten sormenpäilläsi, käytä seosta kasvosi ja kaulasi tasaisesti välttää silmiä. Anna kuorta levätä 15 minuuttia ennen pesemistä haalealla vedellä.

Katso lisää: Sandalwood Powder For Face

7. Ananas Chemical Peel:

kemiallinen Peel Face Packs 7

Leikkaa osa kypsästä papaiasta ja ananasta pieniksi paloiksi. Ota ½ kupillinen ananasta ja ¼ kupillinen papaijaa sekoittimessa ja sekoita hyvin muodostamaan sileä tahna. Lisää ½ rkl orgaanista hunajaa, sitä tummemmaksi, paremmaksi tahnaksi ja sekoita hyvin sekoita kaikki aineosat perusteellisesti. Sovita naamari sormenpäät tasaisesti kasvoillesi ja kaulalle. Anna sen jäädä 20 minuutiksi ja pestä sitten kylmällä vedellä. Se on hyvä kotitekoinen kemiallinen kuori kasvoille.

8. Mansikat Chemical Peel:

kemiallinen Peel Face Packs 8

Tee tehosekoittimessa kaadet ¼ cup tuoretta mansikoita ja hapan rypäleitä ja sekoita hyvin muodostaen kertakäyttöinen sileä liitä. Lämmitä rkl ekologista hunajaa kulhoon upotettuna kuumaan veteen, jotta se vuotaa. Lisää hunajaa mansikoiden ja hapan viinirypäleiden liitä sekä rkl rukiin jogurtti. Sekoita kaikki ainesosat perusteellisesti ja aseta se kasvoille ja kaulalle kasvonaamion harjalla. Jätä se 20 minuuttia ja huuhtele sitten haalealla vedellä.

9. Vadelmat Kemiallinen kuorinta:

kemiallinen Peel Face Packs 9

Kaada kaadin ½ cup vadelmia sekoittimeen ja sekoita hyvin muodostaen kertakäyttöisen sileän liiman. Lisää puolet ruokalusikallista orgaanista hunajaa ja kaksi rkl raakamaitoa ja sekoita perusteellisesti. Sitten kasvonaamioharjalla, levitä seos tasaisesti iholle ja anna sen levätä 20 minuutin ajan. Pese sitten haalealla vedellä.

Katso lisää: Masoor Dal kasvovoide rasvaiselle iholle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map