9 Houkutteleva sininen pusero mallit kuvilla Tyylit elämässä

Oletko kiinnostunut joistakin sinisistä puseroista? Tässä artikkelissa keskustelemme joistain puseroista, jotka urheilevat yksi naisten suosituimmista väreistä, sininen. Siellä on vaaleansininen, tummansininen jne. Ja monet muut sävyt sinisiä, eri tyyliä. Nämä ovat tietenkin joitakin parhaita tämän luokan ja ne ilmeisesti vaikutuksen sinuun.

Amazing Blue Blouse mallit kuvina:

Sininen pusero mallit ovat myös houkuttelevia ja kauniita. meille on annettu alle eri sininen pusero mallien valokuvia.

1. Täysi hiha sininen pusero:

Sininen Blouse Designs

Jos etsit jotain yksinkertaista mutta muodikasta samanaikaisesti, niin tämä on täydellinen sininen pusero sinulle. Tämä pusero sopii sininen kellariin ja sitä voi käyttää lähes kaikissa tilanteissa.

2. Blued Koristeellinen pusero Design:

Sininen blouse designs2

Etsitkö jotain ainutlaatuista? Tämä erityisesti puseron malli näyttää kukka kuvion koko pusero ja se näyttää niin mahtavaa musta. Tämä on luultavasti yksi parhaista paitoista naisille, jotka ovat rakastuneita Intian perinteiseen vaatetukseen.

3. Tyylikäs sininen pusero Design:

Sininen blouse designs3

Jos olet sininen pusero, niin tämä on todella hyvä valinta. Puserossa on pieniä kuvioita, joita voidaan nähdä vain, jos suunnittelua kiinnitetään asianmukaisesti. Tummansininen väri näyttää niin mukavalta ja sopivaksi tähän muotoiluun ja siihen tehdyt pienet kuvioinnit tekevät koko suunnittelun arvokkaaksi.

4. Navy Blue synteettinen pusero:

Sininen blouse designs4

Jos tarvitset sinistä synteettistä puseroa, niin se on yksi hienoimmista niistä. Se on todella cool kuvio takana ja päätös pitsin sijoittamisesta takana on hieno, koska se tekee koko pusero näyttää kauniimpaa selästä. Olet varmasti vaikuttunut tästä suunnittelusta. Joten tuhlaamatta aikaa, mene tähän muotoiluun ja urheilu se kuin desi diva.

Katso lisää: Vihreä Saree-pusero

5. Uusin Blue Designer -paidat:

Sininen blouse designs5

Tällaisia ​​malleja ei koskaan nähty aiemmin. Se on jotain uutta ja toivottavasti kaikki naiset odottavat mieluummin pukeutumista tähän erityiseen suunnittelija-puseron suunnitteluun tapahtumassa. Pusero on yhtä kauniilla takana, mikä tarkoittaa, että pusero näyttää lähes kauniilta selästä. Tämä on yksi kauneimmista sininen pusero malleja kaikenlaista tilaisuutta.

6. Glossy Blue pusero Design:

Sininen blouse designs6

Haluat paistaa parhaissa intialaisissa naisten vaatteissa. Suunnittele suosikki sininen sareesi tällä sinisellä puserolla. Siinä on silmäänpistävä muotoilu edessä, mikä on tämän ulkonon vetovoima. Yhdessä kaikkien kanssa, puseroilla on myös kaunis vaatetusmateriaali. Sininen pusero erottaa sinut etnisten keittiöjen joukosta ja kiinnittää siihen kaiken huomiota.

Katso lisää: Golden Blouse Saree

7. Etelä-Intian sininen pusero:

Sininen blouse designs7

Etsitkö parasta perinteistä intialaista vaatetta. Tässä se on! Tämä erityisesti Etelä-Intian sininen pusero on luultavasti paras asia, jonka voit urheilla tänä vuonna. Se on mahtava muotoilu, ja se on varmasti yksi tämän vuosikymmenen parhaimmista sininen puseroista. Sininen väri näyttää täydelliseltä tässä puserossa ja näyttää siltä, ​​että pusero oli tarkoitettu tietyille perheen erityistilanteille.

8. Vaaleansininen houkutteleva puku:

Sininen blouse designs8

Kuinka ihana on tämä sininen pusero? Se näyttää niin kauniilta mallilta urheiluun, ja voit myös katsoa näin kuljettamalla tätä puseroa. Jos saat käsistäsi tämän kohteen, varmasti säästäkää se erityiseen tilaisuuteen.

Katso lisää: Keltainen pusero Sareelle

9. Painettu tummansininen pusero:

Sininen blouse designs9

Nämä painetut tummansiniset puserot ovat vallanneet markkinat kuten kaiken. Tämä erityisesti kappale on todella erikoinen ja sitä voidaan käyttää myös päivämääränä. Tämän kohteen kauneutta ei voida sivuuttaa. Sen sijaan käyttäjän tulee olla ylpeä siitä, millainen muotoilu on painettu tähän intialaisten naisten vaatteisiin.

Edellä oleva artikkeli kattaa noin 9 parhaan mallin, joka on väriltään sinistä. Tämä auttaa käyttäjiä, jotka etsivät sinisiä puseroja malleja mihinkään erityiseen saree tai missä tahansa tilanteessa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 78 = 84