9 hieno Sterling Hopea Sormukset Korut miehet ja naiset

Sterling hopea on kirkkain kaikista jalometalleista. Monet ihmiset käyttävät sterlinghopeajaloja, koska se on kiiltävä ja kirkas kirkas ulkonäkö. Koska sterlinghopea on pienempi kuin muilla metalleilla kuten kulta, platina, joten se on kohtuuhintainen kaikille, sen renkaat ja jalokivet ovat saavuttaneet suosiota ja kysyntää. Suunnittelijat ovat sisällyttäneet tähän keksintöön monia uusia keksintöjä ja malleja ja antavat uuden ilmeen. Sterling hopea renkaat kaunista taidetta ja erilaisia ​​kivi on muotoiltu siten antaa uuden käsityksen ja ulkonäön nämä renkaat.

Erilaisia ​​rengasmalleja Sterling Silver:

Katsotaanpa katsomaan parhaita 9 sterlinghopeasormusta miehille ja naisille.

1. Lucky Elephant sterlinghopea rengas teini-ikäisille:

Onnekas Elephant Sterling Silver Ring

Norsun symboli on suosittu maailmanlaajuisesti. Koska se merkitsee viisautta, voimaa, onnea ja voimaa. Tämäntyyppinen inkarnaatio sterlinghopean renkailla on erittäin vaatimaton ja ne voidaan käyttää sekä nuorille pojille että tytöille, jotka antavat ylimääräisen reunan tyylilleen ja persoonalle.

2. Yhteinen sydän Sterling hopea rengas tytöille:

sterling silver rings

Ihmiset, jotka ovat rakastuneita tai jotka haluavat liittyä tämäntyyppisiin yhteisiin kuuleviin sterling renkaisiin, ovat täydellisiä. Kun heidän sydämensä ovat sekoittuneet, renkaat muistuttavat samoja samoja ja antavat heidät kasvattamaan heidän suhteitaan.

3. Snake ja Skull Kohokuvioidut Sterling Hopeasormukset miehille:

Käärme and Skull Embossed Sterling Silver Rings for Men

Koska käärme ja kallo ovat molemmat voimakkaimpia symboleja ja muistuttavat miesten persoonallisuutta muistuttavaa voimaa, voimaa, kuolemattomuutta ja pelottomuutta. Rengas on muotoiltu oksidoituun muotoon, ja pienet mustat timantit ovat pinnoitettuja ja antavat erittäin voimakkaan ja fiksuisen ilmeen miesten tai nuorten poikien pitkillä sormilla.

4. Sterling hopea rengas naisille:

Sterling Silver Bands Ring

Ainutlaatuinen ja hämmästyttävä etsintä on ihanteellinen sana tämän sterlinghopea-rengasrenkaaseen. Se on erittäin houkutteleva ja muodikas ulkoasu, ja taiteellinen teos parantaa sen kauneutta monilla taitoksilla.

Katso lisää: Hopeakorvakorut

5. Erittäin ohut Sterling hopea sormus kruunun muotoon:

ylimääräinen Thin Sterling Silver Ring in Crown Shape

Tämän sterlinghopean sormuksen kohokohta on kruunu ja sen ohut pohja, mikä tekee siitä näyttävän mahtavan. Sormukset näyttävät erittäin mahtavilta, kun ne kuluvat mihin tahansa elämänalueisiin, ja ne voidaan yhdistää länsimaisiin sekä perinteisiin asuihin myös.

6. Sterling Silver Criss - Ristirengas tytöille:

Sterling Silver Criss- Cross Rings for Girls

Jotkut tytöt arvostavat käyttämään jotain ainutlaatuista ja erilainen kuin toiset, jotta he voivat luoda oman tyylinsa ja näyttää muodikas. Tämäntyyppiset punerengasrenkaat, jotka on muotoiltu ristikkäin ristillä, antavat ne näyttävän poikkeuksellisilta ja antavat upean ulkonäön, kun ne kuluvat kollaaseihin tai osapuoliin.

Katso lisää: Hopeiset sormukset kivillä

7. Sininen Topaz Sterling Hopea Ring kanssa timantteja:

Sininen Topaz Sterling Silver Ring with Diamonds

Miehet mieluummin käyttävät renkaita, jotka lisäävät lämpimämpää ulkoasua ja tekevät niistä erottuvan joukosta. Tämäntyyppiset sterlinghopeaketjut, joissa on särkyvää sinistä topaa pinnoitettu keskellä ja pienet leikkaamattomat timantit reunoilla lisää entistä tyylikkäämpiä ja tyylikkäämpiä ilmeä renkaaseen sekä sormet.

8. Säädettävä Feather Sterling Hopea Sormus:

Säädettävä Feather Sterling Silver Ring

Ihastuttavat ja kauniit näköiset höyheniä sterlinghopeaa tytöille. Rengas on tylsä ​​kiillotus, joten se näyttää upealta, kun se kuluu, kun kiillotus antaa uuden ilmeen ja viimeistelee sen. Sormus on avoinna sivulta niin, että sitä voidaan säätää millä tahansa sormella, ja höyhen antaa sille upean ulkonäön.

Katso lisää: Hopeiset korvaketjut

9. Tyylikäs Sterling Hopea Sormus miehille:

Tyylikäs Sterling Silver Ring for Men

Miehet ja tyyli kulkevat käsi kädessä, ja jopa he haluavat päivittää muotia. Joten tällainen tyylikäs sterlinghopea renkaat voisi olla täydellinen valinta niille. Rengas on sileä, ja keskellä oleva kivi tekee siitä erottuvan.

Sterling hopea renkaat ovat luonteeltaan kovaa ja kestävät kaikenlaisia ​​korjauksia ja kiillotuksia, joita esiintyy normaalin kulumisen takia. Sterling hopea renkaat on merkitty 925, joten voit olla varma, että koru on valmistettu tästä metallista. Jotkut nuoret tytöt ja pojat ovat muotitietoisia ja mieluummin pukeutuneita, jotka ovat hyvin trendikkäitä, joten sterlinghopeiset sormukset ovat täydellisiä niille sopivina taskuihinsa ja ne saavat runsaasti muotoilua myös.

Leave A Comment

4 + 6 =