9 helppoa ystävänpäivää käsityöt lapsille ja pikkulapsille Tyylit elämässä

Ystävänpäivä liittyy rakkauteen ja kiintymykseen. Päivä, joka on täynnä sydämiä, rakkautta ja arvostamista toisilleen, on ihmeellisin asia. Käsintehdyt käsityöt ovat tämän päivän parhaat ideat. On valtava kokoelma ystävänpäiväideoita.

Paras ja helppo Ystävänpäivä Käsityöt lapsille ja pikkulapsille:

Tässä on muutamia helppoja Valentine-käsityötapoja lapsille, aikuisille ja esikoululaisille, jotka ovat alle yhdeksän Ystävänpäivän käsityötä,

1. Pari Frame Valentine Craft:

Pari Frame Valentine Craft

Jos etsit jotain erilaista ja ainutlaatuista ajatusta rakas tai erityinen rakastettusi, kokeile tätä runko-ideaa ystävänpäivälahjaksi. Löydät muutamia puisia kehyksiä missä tahansa verkkokaupassa; voit muokata niitä haluamallasi tavalla. Hanki ystävänpäiväsi ja tee kehys puumateriaalista. Materiaali on kiiltävä kuvio, joten voit tehdä hyvää hymyä rakkaudestasi ja älä unohda muokata molempien nimeäsi.

2. Sweet Heart Garland Craft:

Makea Heart Garland Valentine Craft

Kaunis sydämestä valmistettu garna olisi hieno ajatus iso päivä. Erinomainen ajatus kirkastaa mielialaasi erityispäivänä. Voit lisätä ylimääräisiä sydämiä levittääksesi rakkautta naapurustossa. Tämä vene on helppoa, mikä vaatii rakennuspaperia, niittejä ja merkkijonoa.

3. Rapea Rice Treats Craft:

Rapea Rice Treats Valentine Craft

Sinulla on hauskaa keittiössä näiden ihanien rapeiden sydämenmuotoisten riisikohtien kanssa. Se tarvitsee vain sydämenmuotoisen leivänpaahdin tai pannun, jossa on paljon sprinklereitä koristelemaan niitä. Voit nauttia päivän niin hauskaa. Nämä ovat erittäin helppoja ja parhaita ystävänpäivätaitoja pikkulapsille.

4. Butterfly Valentine Craft:

Perhonen Valentine Craft

Nämä ovat yksinkertaisia ​​perhonen ystävänpäivän paperi käsityöt, joilla on söpö pää tikkari ja keho. Karkki näyttää niin suloilta näillä perhosen siivillä. Tarvitsemme vain rakennuspaperia, jossa on kauniita värejä. Lapset voivat nauttia näistä yummy-tikkareista.

5. Sydämen tyynyliike:

sydän Pillow Valentine Craft

Nämä ovat erittäin leikkisä ystävänpäivätaidetta aikuisille tässä kauniissa tilanteessa. Keskustelutyynyt tekee mukavan lahjan. Voit yksinkertaisesti ommella nämä tyynyt hienolla kankaalla ja käyttää joitakin spraymaalia stensiileillä. Lisää hienoja erikoispäivää.

6. Bunny Face Craft:

Pupu Face Valentine Craft

Tämä on hieno idea luoda yksinkertainen leikata ja liittää pupu veneet. Se tekee mukavan ystävänpäivän veneet lapsille. Se voi olla vain juuttunut jääkaappiisi tai voit ripustaa sen ilmoitustaululle. On monia pupu kasvot, jotka voitaisiin valita tekemään tämän söpö pikku veneet.

Katso lisää: Helppo joulukäsityöt

7. Lyijykynä Valentine Craft:

Lyijykynä Valentine Craft

Kaikki haluavat kirjoittaa kauniita lainauksia tämän kauden aikana. Nämä ovat suuret valentine-käsityöt esikoululaisille, joilla on valenttikynät. Lyijyt on maalattu metallipunalla ja hopealla. Sydämet ja kierteet on valmistettu putkien puhdistusaineista ja kiinnitetty näiden kynien päälle. Se näyttää niin ihailulta. Nyt sinulla on oltava joitain pieniä muistilehtiöitä, jotka pistävät nämä rakkauskirjeet.

8. Kukkivat puutavarat:

Kukinta Tree Valentine Craft

Lapsen käden vaikutuksesta tehty kukkivat puu on upea veneet lapsille. Tarvitset vain muutama väri ja liima. Nämä ovat helppoja valentines käsityö, joka soveltuu kaikenikäisille lapsille. Tee sydämenmuotoiset lehdet ja kiinnitä se puuhun. Se näyttää niin kauniilta.

Katso lisää: Lumiukko-käsityöideoita

9. Käsitulosteita Craft:

Käsi Prints Valentine Craft

Nämä ovat erittäin makeat sydämet, jotka on valmistettu käsin tulosteista. Se on niin yksinkertaista ja kaunista, Ota lapset miellyttävillä väreillä. Tee vaikutelma rakennuspapereihin. Koristele se ja anna sen ripustaa huoneeseen koko kuukauden ajan. Lisäksi voit lisätä lapsesi nimen ja ikärajan näihin sydänmuotoihin.

Ystävänpäivä on erikoisin päivä. Voit ilmaista rakkautesi käsityönä käsityön ja koristeiden avulla. Nämä ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä käsitöitä, jotka voidaan helposti tehdä kotona. Näytä elämäsi rakkaus kuinka paljon he tarkoittavat sinulle tekemällä näitä yksinkertaisia ​​käsitöitä. Se varmasti yllättää heidät ja tekee päivä vieläkin erikoisemmaksi.

Katso lisää: Helppo nallekarhu käsityöt

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 − 28 =