9 Etusivu korjaustoimenpiteitä varten peräpukamat Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Etusivu korjaustoimenpiteitä varten peräpukamat Tyylit elämässä

Peräpukamat ovat yleisiä terveysvaivoja ja yksi, joka tuo paljon epämukavuutta ja kipua kärsivälle. Yleisimmin tunnettuja ovat myös paalut. Anushoidon ja peräsuolen suonet turpoavat tässä tapauksessa ja tulehdukset aiheuttavat paljon vaikean kipua. 45-65-vuotiaana on tämän ongelman huipun aika, ja se näkyy enimmäkseen miehillä. On ehdottoman välttämätöntä kuulla ammattihenkilöitä ja ryhtyä asianmukaisiin lääkkeisiin, kun on kyse kriisistä, mutta on aina hyödyllistä noudattaa joitakin kodin korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa hoitoprosessin kiinnittämisessä turvallisesti ja kätevästi.

Koti remedies for hemorrhoids

Jos haluat tietää enemmän hemorrhoidien huipulla olevista kodin hoitomuodoista, tutustu alla olevaan luetteloon. Se auttaa sinua saavuttamaan ihanteelliset tulokset.

Luontaiset korjaustoimenpiteet peräpukamat:

1. Lämmin vesihaute:

Kupla bath

Hyvä tapa varmistaa asianmukaisen hygienian anaalialueella sekä tappaa bakteerit ja helpottaa turvotusta ja tulehdusta on ottaa lämmin vesihaute tai sitz kylpy päivittäin, kunnes ongelma loppuu. Tämä on tehtävä 3-4 kertaa päivässä ja 15 minuuttia venytyksessä. Sitz-kylpy on kätevämpää käyttää.

Katso lisää: Kotihoidot pahoinvointia varten

2. Jääpalat:

jää Pack

Jääpalapaketteja on yksi parhaista tavoista tehdä peräpukamien hoidossa. Kylmien asioiden soveltaminen peräaukkoon auttaa vähentämään turvotusta. Tämä on yksi tehokkaista tavoista seurata.

3. Ota runsaasti vettä:

9 Etusivu korjaustoimenpiteitä varten peräpukamat Tyylit elämässä

Runsaalla tavallisella ja suodatetulla vedellä on hyvä idea huuhdella myrkkyjä ja bakteereja peräaukosta ja säätää toimintoja siten, että se hoitaa alueen tulehdusta ja turvotusta. Tämä auttaa hoidettaessa peräpukamat. Varmista, että sinulla on 10-12 lasillista vettä päivittäin.

Katso lisää: Luontaiset korjaustoimenpiteet paaluille

4. Karpalomehu:

9 Etusivu korjaustoimenpiteitä varten peräpukamat Tyylit elämässä

Lasi karpalo mehun ottaminen antaa tehokkaita tuloksia hoidettaessa peräpukamat. Parasta on ottaa se tuoreena ja kuluttaa sokeria. Seuraa tätä kotihoitoa kunnes kriisi lakkaa kokonaan.

Katso lisää: Kuinka poistaa jalkahuna

5. Apple Apple Apple:

9 Etusivu korjaustoimenpiteitä varten peräpukamat Tyylit elämässä

Laimenna joitain omenisekkiviinietikkaa vedellä ja käytä sitä hemorrhoidien haavoittuville alueille, jos haluat helpotusta paitsi sietämättömistä kipuista myös ärsytyksestä. Se olisi tehtävä kerran päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

6. Gingko Biloba:

Gingko Biloba

Tämä on yksi kiinalainen yrtti, jolla on suuria hyötyjä peräpukamien hoidossa. Lisäravinteiden annosta tulisi aina kuulla ammattilaisen kasvaimen kanssa. Tätä olisi noudatettava tiukassa toimintatavassa kriisin hoitamiseksi nopeasti.

7. Mango siemenijauute:

Kuiva mango siemenet auringon alla ja sitten jauhe se kotona. Tämä olisi otettava kaksi kertaa päivässä auttaa epämiellyttäviä oireita peräpukamat kuten kipu ja turvotus. Se on hyvä korjaustoimenpide luottamaan.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Stuffy Runny nenä

8. Kuivasikuiset hyöty:

Kuiva Figs

Liota 3-4 viikunaa kupillisessa vedessä yöllä. Varhain aamulla juo vettä yhdessä viikunoiden syömisen kanssa. Se auttaa lievittämään suolenliikkeitä ja siten varmistaa, että hemorrhoideja hoidetaan asianmukaisesti. Se pohjimmiltaan vähentää paineita, jotka pahentavat tilannetta.

9. Retiisi ja Honey Wonders:

Ota noin kaksi rkl raastettua retiisi, jossa on jotain hunajaa, on hyvä tapa vähentää kipua ja tulehdusta, jotka liittyvät peräpukamiin. Yritä saada se kaksi kertaa päivässä erinomaisen ongelman hoitoon.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map