9 erilaista tyyliä helmi kaulakoru Korut mallit

Kaulakorut, tärkeä osa naisen kulumista koristavat usein riipukset. Riipukset tulevat erilaisiin malleihin ja käsityötaitoihin sekä useisiin kiviloihin. Mutta helmi-riipukset ovat eliitit, joita jokainen nainen tai tyttö on halunnut käyttää.

helmi- pendant

Kulta ja Diamond helmi kaulakoru mallit kaulakoru:

Tässä ovat kauniisti mutta luovasti suunnitellut helmi-riipukset. Voit hyödyntää näitä erittäin korkealaatuisia riipuksia.

1. Yksinkertainen helmi kaulakoru kultainen ketju:

yksinkertainen helmi-kaulakoru

Yksinkertainen loistava helmi on paras valinta. Helmi on itsessään koriste-esine, joka pukeutuu ja esittelee sen tyylikkäitä ulkonäköjä ja ominaisuuksia. Käytettynä tavallinen ketju ja ainoa helmi sen kanssa antaa kaikkein tyylikäs ja eliitti näyttää.

2. Kulta soikea riipus kanssa Helmi:

helmi-riipus-in-the-kulta-ovaali

Tämä on valkoinen helmi, joka on sovitettu soikea muotoiseen kultaiseen riipukseen ja antaisi kauniin ulkonäön, kun se sitoo kultaketjun ja kuluu. Kun vierailet suurta tilaisuutta tai toimintoa eliitin perinteisen asun kanssa, se olisi täydellinen koriste sinulle.

3. Triple Pearls tupsu kaulakoru:

triple-helmet tupsu-kaulakoru

Helmattomat helmet, jotka on kiinnitetty toisiinsa lineaarisesti pitkin säikeen ja alla olevien ketjupetsien joukko antaa perinteisen ja ainutlaatuisen ilmeen riipukseen. Kulta-ketjun kaulakoru antaa kaiken upean ulkonäön ja olisi minkä tahansa tytön valinta.

4. Multiply suunnitellut helmet Pendant:

moninkertaistaa suunniteltu-helmet-riipus

Kultainen ontto riipus sisäpuolella olevilla puoliympyröillä ja niiden väliin asetettujen helmiä antavat silmille tarttuvan ilmeen. Ei kovin yleinen riipus, jota löytäisit missä tahansa, tytöt, jotka haluavat epätavallisia koruja, voivat mieluummin ostaa tämän.

Katso lisää: Jalokivikorut

5. Tahitian helmi kaulakoru morsiamen:

tahitin-helmi-kaulakoru

Kaunis ja miellyttävä väri, tämä riipus on varma, että jokaisen tytön houkuttelee kauneuttaan. Epätavallinen väri ja helmi, yhdistelmä antaisi kenenkään mennä Tahitian helmi-riipukseen.

6. Gothic helmi kaulakoru tytöille:

Gothic-helmi-kaulakoru

Gothic fantasioita, joista jotkut tytöt ovat mukana tämän riipuksen suunnittelussa, ovat varmoja lumoamaan sinut kauniin. Musta eläin niin voimakkaasti ja spiraalimaisesti muotoiltu ja helmassa oleva helmi antaa ihastuttavan ilmeen. Musta länsi-asu ja tämä riipus on selkeä lisäys persoonallisuutesi tyylikkyydelle ja tekemään sinusta näyttävimpiä joukosta.

Katso lisää: Ruby riipus kaulakoru

7. Hopeakorvakorukoukku hopeaketjulla:

hopea-kukka-helmi-kaulakoru

Helmikoriste on miellyttävä katsella ja rauhoittaa silmäsi. Hopean terälehdet, jotka on suunniteltu sarjakuvauksiksi ja jotka on muotoiltu muutamiin numeroihin, ja keskellä oleva helmi, joka symboloi kukka kukoistaa. Tällaisen kasvun luonnollinen prosessi, joka on tällä tavalla kuvitettu, on luova taideteos ja kaikki tytöt, jotka haluavat ainutlaatuisia korumuotoja, voivat ostaa tämän.

8. Suunnittelija ruusu kullattu riipus timantteja:

Rose-kullattu-riipus

Kuninkaallinen värillinen riipus istuu kevyesti spiraalimaisen ruusujalan sisällä, on kaunis riipus. Ei vain ainutlaatuinen, mutta se antaa upean ulkonäön. Jokainen tyttö voi yhdistää sen vaaleanpunainen värillinen mekko ja houkutella hänen kauneuttaan huoletta.

Katso lisää: Kulta Emerald Pendant

9. Lotus Pearl riipus naisille:

Lotus-helmi-kaulakoru

Lohikäärmeen kevyiden kultaisten terälehtien helmi antaa rauhallisen ulkonäön, ja jokainen nainen, joka on turvautunut keinoihin, kuten meditaatioon, voi haluta. Tämä on mahtava taideteos ja sitä voi ostaa nainen, joka haluaa kauniita vielä ainutlaatuisia koruja.

Näin yllä oleva luettelo antaa sinulle parhaiten valitut vaihtoehdot helmi-riipusten joukossa. Jokainen nainen, joka haluaa valita parhaiten helmi-riipusten joukossa, ei vain malleja, mutta kauniin taiteen voi valita näiden riipusten joukosta. Hyvä näyttää vaikuttavia kommentteja.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 3