9 eri tyyppisiä miesten ketjunlompakoita Tyylit elämässä

Miehet heidän päivittäisessä elämässään tarvitsevat paljon lisävarusteita aina heidän kanssaan. Lompakot ovat tärkeitä varoja, joita miehet kantavat aina mukanaan. Jotkut jopa antavat mielipiteensä muille, kun he näkevät laseja, joita yksi käyttää. Tässä mielessä miehet voivat helposti tehdä dynaamisen merkinnän ja kuvan tyylikkäillä lompakoillaan.

ketju wallets

Lompakot tänään on tullut tyyliltään miesten muotimaailmassa. Yksinkertaiset tyylikkäät lompakot upeisiin ketjun mukautettuihin lompakoihin, lompakoihin ja erottuvaan malliin tekevät miesten identiteetin. Liikemiehet klassisilla merkkituotteilla sopivat parhaiten heidän kiireisen ja ammattimaisen pukunsa kanssa. Ketjutetut lompakot pyöräilijät tekevät viileän vaikutuksen jengiin. Kauniita muotoja ketjutettuihin lompakoihin näkee markkinoilla.

Nahkaiset lompakot miehet:

Let's checkout joitakin parhaita paksu ja ohut ketju lompakot tyypit suosittua miesten jotka ovat valmistettu nahasta.

1. Miesten mustat lompakot ketjulla:

mens-musta-ketjutettu-lompakko

Musta klassinen ketjutettu lompakko voi olla miehille erittäin helppo pitää lompakkasi taskussaan turvallisesti. Branded lompakko käyttää parasta nahkaa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua ketjua, joka näyttää upealta riippuen taskusta. Musta, pehmustettu, nahkainen nahkakuvio näyttää miellyttävältä liikemiesten taskuilta.

2. Perinteinen miesten ketju-lompakko:

perinteinen-Miesten ketjun-lompakko

Perinteiset miesten lompakot, joissa on ketjutettu koukku, näyttävät mahtavalta vintage-design-lompakoineen. Ihmisen vanhemmat miehet rakastavat tällaista muotoilua. Myös karkean näköisiä rakastavat pyöräilijät rakastavat ruskeaa perinteisesti ommeltua yksinkertaista lompakkoa.

3. Bifold Mens lompakko ketjulla:

bifold-Miesten ketjun-lompakko

Bifold-lompakko, jossa on ketju, voi tehdä miehistä niin helpoksi kantaa tärkeitä papereitaan, kuten kortteja, tunnuksia, käteistä ja jopa muita papereita. Tällaisilla suunnitelluilla lompakoilla on tarpeeksi tilaa kuljettaa jokaista asiaa erillisissä taskussa.

4. Suunnittelija kallo nahka lompakko ketju:

designer-kallo-ketjutettu-lompakko

Suunnittelija lompakko, jossa on pääkallomallit ketjuun, näyttää mahtavaa. Miesten tyylikäs valinta näyttää upealta taskujen pyöräilijät. Nahkalompakot ketjuilla helpottavat ihmisten kantaa tärkeitä asioita.

Katso lisää: Lompakon teräs

5. Aito nahkaketjujen lompakko miehille:

miesten nahka-lompakko

Vaaleanruskea nahkalaukku nahkaketjuilla on hämmästyttävä muotoilu. Ruostuneita koukkuja antavat myös suunnittelijan vaikutuksen. Mustat painikkeet antavat vintage-ilmeen suunnittelua.

6. Miesten ketju Magnificent Lompakko:

Mens-ketjun upea lompakko

Suunnittelija lompakot sisustuksella ulkoa antavat dynaamisen ilmeen. Todellinen punkmies muoti lompakko suunnittelija puristuksiin kynnet ja sileä ketju vetoketjulla liian on vain viileä lompakko tahansa biker.

Katso lisää: Paras alumiininen lompakko

7. Koritettu nahkainen ketjutettu lompakko:

puvuissa-nahka-ketjutettu-lompakko

Nahkaiset lompakot, joissa on kangasjulisteet, painettu ulkoiselle nahalle näyttävät upealta. Kallo tekee pyöräilijöille entistä tyylikkäämpiä ja viileämpiä. On jopa eksoottisempia ketjuja, jotka sopivat hämmästyttävään viileisiin poikiin polkupyöriä.

8. Pitkät ketjutetut lompakot:

Pitkäketjuinen-lompakko

Ruskea, kaksinkertainen lompakko, jolla on samanlainen ruskea nahkainen ketju, näyttää myös hämmästyttävältä. Miehet, joilla on viileä kuva, jossa on tärkeämpiä tärkeitä asiakirjoja, joilla on mukanaan mukanaan kaksi kokoontaitettavaa nahkaisen miesten lompakkoa.

Katso lisää: Metalliset lompakot miehille

9. Cobra Weave Chain lompakko miehille:

Cobra-kutoa-ketjutettu-lompakko

Lompakkuketjut tulevat monissa uskomattomissa malleissa, jotka tekevät fantastisesta vaikutuksesta. Miehet, joilla on farkut, tekevät myös muodikkaasta ulkoasusta punaisella kobra-kudotulla ketjulla, joka on valmistettu kovaa kangasta. Lompakko voidaan samalla tavoin tehdä viileänä.

Ketjun lompakot eivät ole säilyneet pelkästään käsilaukkujen pitämisestä. Mutta lompakossa oleva muotoilu ja kuviot luovat muodin. Ihmiset löytävät nykyään lompakot, jotka ovat parhaita lahjoja, jotka ovat lahjakkaita rakkailleen. Poikaystävät lompakot tai lompakko isäsi varten voidaan suunnitella heidän vaatimuksensa mukaisesti. Lompakot tekevät miesten identiteetin. Muotoilijoiden, upeiden, käsityönä tehtyjen ja pyöräilijöiden lompakoiden suunnittelema lompakon muotoilu on erilainen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

50 + = 60