9 eri hiustyyliä lyhyille hiuksille Bangs | Tyylit elämässä

Bangs ovat erinomainen tapa tehdä lyhyet hiukset houkutteleviksi. Bändit näyttävät aina imartelevalta ja voivat tehdä naisesta mautonta höyryä rikkomatta. Voit tehdä paljon leikkaamalla lyhyt kampaus. Yhdistämällä lyhyt kampaus ja otsatukka on yksi parhaista tavoista, jolla nainen voi muotoilla hiuksiaan.

Kampaukset for Short Hair with Bangs

Short Hair with Bangs 2017:

Tämä artikkeli opettaa sinulle kaiken mitä etsit koskevat lyhyitä kampauksia otsatukka. Seuraavassa on Top 9 Short Hairstyles Bangs:-

1. Lyhyt leikkaus etukäpälöillä:

Lyhyt Haircut with Front Bangs

Tämä on yksi kaikkein ihastuttavimmista etsiä lähes jokaiselle naiselle. Tässä kampauksessa hiukset ulottuvat kulmakarhoihin, jotka peittävät otsaansa ja kasvot näyttävät imartelevalta. Naiset, joilla on lähes kaikki kasvotyypit, voivat käyttää tätä ulkoasua. Hiusten sivut kuitenkin ulottuvat lavan tasolle.

2. Lyhyt kampaus, jossa sivuhaarukka:

Lyhyt Hairstyle with Side Swept Bangs

Edessä hiukset kulkevat otsaansa ja peittävät sen. Bändit ulottuvat otsapuolelta toiselle puolelle. Tämä lyhytpukeutuvista versioista voi käyttää naisia, joilla on pienet ja ohuet pinnat. Se oikaisee kasvojen huonoja reunoja ja tekee siitä näyttävän ihastuttavan.

3. Blonde Short Hairstyle Bangs:

Lyhyt Hairstyles With Bangs

Lyhyt kampaus voi olla värillinen vaalea, jotta se näyttää houkuttelevalta. Tässä hiukset näyttävät oikein kuvioiduilta upeilta auringon suutelemilta vaaleilta sävyiltä. Hiukset pysyvät hieman korvien alapuolella ja pehmeät keskellä.

4. Ruskea lyhyt kampaus Bangs:

Ruskea Short Hairstyle with Bangs

Tämä leikkaus on samanlainen kuin tavalliset lyhyet leikkaukset. Ainoa ero on ruskeat hiusvärit. Alla olevassa kuvassa julkkis on lyhyet leikkaavat hiukset, joilla on erinomaiset ruskeat kohokohdat. Tämä on yksi parhaista tavoista muotoilla lyhyet hiukset. Hiusosien etupuoli näyttää sivuttaiselta, mikä tekee tästä sopivan leikkauksen pyöreille pinnoille.

Katso lisää:  Lyhyet hiusleikkaukset paksuihin hiuksiin

5. A-Line Bob Waterfall Bangs:

9 eri hiustyyliä lyhyille hiuksille Bangs | Tyylit elämässä

Vesiputouslangat tekevät lyhyistä hiuksista vielä mahtavalta. Tämä on yksi parhaimmista naisille, joilla on pitkulaiset kasvot. Hyvin kuvioidut karvat voidaan helposti muotoilla. Voit myös lisätä haluamasi erityisen kosketuksen tämän kampauksen kanssa.

6. Valkaistu lyhyt kampaus Bangs:

valkaistu Short Hairstyle with Bangs

Valkaistu lyhyt kampa, yhdistettynä otsatukkeihin, tuo ainutlaatuisen ilmeen trendikkäille naisille. Se näyttää erittäin houkuttelevalta eikä vaadi paljon ylläpitoa. Värjäys hiukset on tärkein syy kaikki hämmennystä koskevat tämän ilmeen. Värejä, kuten harmaa tai vaalea, voidaan soveltaa, jotta perinteiset otsat näyttävät ihastuttavalta.

7. Curly A-Line Bob:

9 eri hiustyyliä lyhyille hiuksille Bangs | Tyylit elämässä

Tämä hairstyle urheilu kihara bob joka roikkuu yli puoleen otsaan. Mustat naiset löytävät tämän sopivan näköisen. Se näyttää rohkealta ja viattomalta samaan aikaan. Suurin osa hiuksista on pörröinen, mikä tekee kasvoista hieman kauan.

Katso lisää:  Naisten Lyhyt Choppy Hairstyles

8. Asymmetrisesti Twisted Hairstyle:

9 eri hiustyyliä lyhyille hiuksille Bangs | Tyylit elämässä

Epäsymmetrisesti kierretty lyhyt kampaus on mestariteos. Naiset, jotka haluavat urheilua, leikkaavat ulkoasua voivat kierrättää otsansa etureunaan. Tämän ulkoasun saavuttamiseksi tarvitaan rulla. Naiset, joilla on tasainen ihon sävy ja luonnollisesti vaaleat hiukset, rokottavat tätä ulkoasua.

9. Lyhyt Bob Side Bangs:

Lyhyt Bob with Side Bangs

Tämä söpö ulkoasu sopii naisille, joilla on pyöreät kasvot. Tässä tangot työnnetään toiselle puolelle paljastaen otsa vain osittain. Naiset, joilla on pitkulaiset kasvot, hyötyvät eniten tästä ulkoasusta.

Katso lisää:  Söpö Lyhyt Pixie Kampaukset

Kuvat Lähde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 1