9 Elegantti mallit design-sormuksista häät Intiassa

Perinteiden vaihto vihkisormuksista juontaa juurensa 4800 vuotta Egyptin aikoina. Voit juhlia rakkautta ja uuden elämän alkua vihkisormuksilla. Nämä renkaat ovat rakkauden ilmaisua kumppanisi suhteen. Sormukset ovat elämäsi sitoutuminen rakkaudesta sinun ja kumppanin välillä.

Amazing Wedding Rings -suunnittelija:

Tässä on kuuluisa suunnittelija vihkisormukset. jotka näyttävät aina rakkauden parien välillä.

1. Kukkasuunnittelija Wedding Ring:

Kukka Designer Wedding Ring

Tämä design-vihkisormus on valmistettu kulta ja useita pieniä timantteja. Suunnittelu on luotu erittäin houkuttelevalla ja mielenkiintoisella tavalla. Sormus on suunniteltu siten, että siinä on runsaasti kukkia, jotka on järjestetty kolmeen pyöreään riviin. Nämä kukat ovat terälehtisiä kultaa. Kukkien keskukset on tehty pienestä kipinävän timantin joukosta.

2. Vihkisormus kahdella timanttisydämellä:

Häät Ring with Two Diamond Hearts

Tämä design-vihkisormus on valmistettu kultaisesta ja kahdesta vinoneliön timanttisydämestä. Sormuksen keskiosa on täysin samanlainen kuin kultainen. Tämä kaista erottuu kummallekin puolelle, joka ulottuu kahteen erilliseen kädestä. Näillä kädillä on kaksi selvästi muotoillutta timanttia. Nämä sydämen käsivarret näyttävät olevan tavallinen kultainen rengas.

3. Intian suunniteltu häät rengas:

intialainen Designed Wedding Ring

Tämä design-vihkisormus on tehty kulta ja timantteja. Tässä vihkisormuksen suunnittelussa käytetään useampia mango-muotoisia tai Kalka-malleja. Siksi muotoilu on hyvin intialaista tyyliä. Erityinen intialainen muotoilu löytyy pääosin renkaan yläosasta

4. Kudottu kullanvärinen ja timantti napitut häät rengas:

Kudottu Gold and Diamond studded Wedding Ring

Tämä design-vihkisormus on tehty kulta ja timantteja. Renkaan yläpinnalle on erityinen monimutkainen muotoilu. Suunnittelu on kahden säikeen kudonta. Näistä säikeistä yksi säie on tavallinen kulta ja toinen säie on timantti.

Katso lisää: Platinum Diamond Wedding Rings

5. Ainutlaatuinen häät Band:

Ainutlaatuinen Wedding Band

Tämä suunnittelija häät bändi on valmistettu kulta. Tämä on erittäin ainutlaatuinen, koska sen ulkopinnalla on yksilön sormenjälki. Sormenjälki voi kuulua morsiamelle, kun bändi lahjoittaa sulhaseen ja päinvastoin, kun lahjakas morsiamelle. Yleensä rengas on lahjakas morsiamelle, joten sulhanen sormenjälki lisätään. Sormuksen sisäpinnalla on kaksiulotteinen merkintä pariisen nimistä.

6. Mahtavaa unisex-häätbändejä:

Mahtava Unisex Wedding Bands

Tämä suunnittelija häät bändi on valmistettu kulta. Se on erittäin erikoinen, koska se on tarkoitettu unisexille ja molemmat morsian ja sulhanen voivat käyttää sitä. Myös bändin suunnittelu on hyvin ainutlaatuista ja erikoista. Mielenkiintoinen osa on tämä rengas on kolmiulotteinen ulkoasu ja tuntuma. Rengas on valmistettu kiinteästä kultaisesta ja kultaisesta jauhemaisesta viimeistelystä. Molemmat vaihtoivat toistensa kanssa antaen mielenkiintoisen tekstuurin.

Katso lisää: Mens Diamond Wedding Rings

7. Valkokulta ja vihreä emali Wedding Ring:

Valkoinen Gold and Green Enamel Wedding Ring

Tämä suunnittelija häät bändi on valmistettu valkoisesta kulta ja vihreä emali. Mitään helpotusta tai kaiverruksia ei ole tässä mallissa. Bändi on kaksiulotteisia tavallisia pintoja. Kummallakin reunalla on kuitenkin kaksi kultaista nauhaa. Keskiosassa on alempi valkokultaketju. Tämän bändin yläpuolella on vihreä emali, joka rikkoo monotonisyyttä.

8. Pariskunnan Designer Wedding Rings:

pariskunnan Designer Wedding Rings

Tämä pari suunnittelija vihkisormuksista on valmistettu kulta ja timantti. Sulhanen rengas on selkeämpi mutta paksumpi kuin morsiamen rengas. Se on tehty vain kulta. Morsian rengas on ohuempi. Myös vain morsiuksen rengas on täynnä isoja timantteja.

Katso lisää: Simple Gold Wedding Rings

9. Sininen Stones on hopea Designer Wedding Ring:

Sininen Stones on Silver Designer wedding Ring

Tämä pari suunnittelija häät rengas valmistettu keskikokoinen Spinal kivet asetettu hapettunut hopea. Kiviä asetetaan erityisellä tavalla renkaan toiselle puolelle. Renkaiden sisäpinnat ovat tavallisia. Kämmenen vieressä olevien renkaiden sivu on selkeä. Molemmat renkaat ovat samanlaisia.

Riippuen valitsemastasi designer-vihkisormuksista, voit valita erilaisia ​​sormusten malleja ja muotoja tuleville hääparille. Voit yllättää tai lahjoittaa häät rengas myös rakastettusi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

36 − 32 =